2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست

@نفسی835    

خوبی گلم ؟

رفتی سونو خدا را شکر همه چیز ب خیر و خوشی گذشت . منم هفته آینده شنبه میرم برا منم دعا کن 

سونو رو پیش کی رفتی ؟

میگم شما چن هفته قبل باز رفتی ک وزن جنین رو زده بودش ششصد ؟؟؟ هفته چن بودش ک رفتین ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی بیمارستان ارش من ی بار رفتم تعطیلات بود سونو نداشت میگفت با دست معاینه کنیم شوهرم تا فهمید گفت ب ...

😲😲😲😲 ولی من چند بار که رفتم میدیم بقیه مراجعه کننده ها که میومدن سونو داشتن برای موارد خاص اونم ساعت 12 شب 

چند نفر هم که اورژانسی نبود فرستادن جای دیگه سونو شبانه روزی

کلا معاینه فقط نزدیک زایمان باید انجام بشه، غیر از اون اصلا نباید اجازه داد، مگر دکتر خود آدم

اره ا اس اس قطع کردم بهتر سوم دوباره که شروع کردم لکه بینی دوباره پیدا کردم که به منشی زنگ زدم گفت ا ...

والا منم دلیلش رو نمی دونم وقتی هماتوم نیست لک برای چی 

حتی خود دکترا هم میگن مشخص نیست علتش

والا منم دلیلش رو نمی دونم وقتی هماتوم نیست لک برای چی  حتی خود دکترا هم میگن مشخص نیست علتش

زینب جان من هماتوم داشتم ولی لک نداشتم! اینم عجیبه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
گلم اگر شدید نیست اهمیتی نداره، جای بچه هم معلوم نیست همون جا باشه  استراحت کن تو رختخواب  ...

ممنونم عزيزم اره درحال استراحتم من مشهدم گلم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
سلام دوستان عزیز  لیانا  زینبی  جانان  نفسی و...... هنوز داروهامو قطع نکرد ...

سلام نسرين جون انشاالله حال مامان گلت زود زود خوب بشه و به سلامتي كامل برسن 

توكل به خدا اميدتو از دست نده انشاالله زود زود خبر بارداريتو بشنويم 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره گلم هم اسپرم شوهرش داغونه، هم میل جنسی و مشکلات هورمونی فجیع 8 سال فقط شوهرش رو به تنهایی درمان ...

خدا نکنه واسه منو همه معجزه بشه این ماه. مرسی عزززیزم ک بهم گفتی

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
آره عزیزم من و شما توو یه روز انتقال دادیم واسه همین میگم شاید منم باید قرصمو کمش کنم

اره با هميم 

واسه من تا دوروز ديگه ميشه روزي يدونه بعد ٣روز هم بايد قطع كنم 

نميدونم چرا انقدر سريع واسه منو قطع كردن 

البته از اول روزي ٤تا بود

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اصلااسترس تشکیل جنین نداشته باش اگه خدابخادنطفه بسته میشه.فقط دعاکن عملت به خوبی انجام بشه.هیچ کاردی ...

اره دقیقا من امیدم زیاده به خدا. مطمئنم این ماه باعث میشه مامان بشم. مرررسی عریزم ایشالله ک ب زودی طعم مامان شدنو بچشی

من جنین برام تشکیل شدانتقالم دادم منفی شد.اگه قرارباشه استرس داشته باشی نمشه.هفت معزه بخوربراکیفیت خ ...

دقیقا همینطوره اگه کل علمای جهان نخوان و نتونن ولی خدا بخواد میشه. واقعا از ته قلبم ارزو میکنم دفعه بعد انتقالت مثبت بشی

آره گلم، جنین دو تا تشکیل شد ولی بهش گفتن فقط یکیش خوبه، به اونم نمیشه امید بست ولی شد، الان ماشاال ...

وووای زینبی جون امیدوارترم کردی . خدا براش نگه داره. برای توام نینیتو حفظ کنه ایشالله

عزیزم اینقد ناراحت زود بزرگ شدنشون نباش منم روز دهم دورم پانکچر شدم.کلا هشت روز دارو استفاده کردم.. ...

دالارام جان منم روز دهم پانکچرمه. تخمکات خوب بودن؟ پوچ نبودن؟ انتقالم دادی؟ 

@نفسی835     خوبی گلم ؟ رفتی سونو خدا را شکر همه چیز ب خیر و خوشی گذشت . منم هفته آینده ...

سلام.عزیزم اره دیروز رفتم پیش دکتر حسینی رفتم ک ان تی و انومالی هم همونجا بودم..ولی اون سونو ک.میگی یکماه پیش بود ک خودم رفتم.ی جای دیگه بوداونو.24هفته رفتم .انشاءالله براشماهم همه چی خوبه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹