2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام دوستان عزیز  لیانا  زینبی  جانان  نفسی و...... هنوز داروهامو قطع نکرد ...

خدامادرتوشفادبده نسرین جان،الهی هرچ زودترخوب شه حالش،ولی خواهرشایددیرجنینت لانه گزینی کرده باشه،روزچندم آزدادی خواهر؟؟حتماادامه بده داروتو

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام عزيزم يك سيوال داشتم از صبح يك درد مبهمي زير دلم طرف چپم دارم جايي كه ني ني اونجاس...يكسره نيس ...

گلم اگر شدید نیست اهمیتی نداره، جای بچه هم معلوم نیست همون جا باشه 

استراحت کن تو رختخواب 

اگر خیلی اذیت شدی بیمارستان آرش همیشه متخصص زنان داره، نهایت زنگ بزن یا برو اونجا، چیزی نیست 😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم اگر شدید نیست اهمیتی نداره، جای بچه هم معلوم نیست همون جا باشه  استراحت کن تو رختخواب  ...

ولی بیمارستان ارش من ی بار رفتم تعطیلات بود سونو نداشت میگفت با دست معاینه کنیم شوهرم تا فهمید گفت بریم جای دیگ یعنی چی با دست 😮😮😮

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
اگر خون کثیف و تیره و قهوه ایه که خیلی مهم نیست. هماتوم نداشتی!؟ آ اس آ رو قطع کردی باز خوردی؟ تا ی ...

اره ا اس اس قطع کردم بهتر سوم دوباره که شروع کردم لکه بینی دوباره پیدا کردم که به منشی زنگ زدم گفت ا اس ا قطع کن امپول تا لک داری بزم باز همون شیاف استفاده گم کلی من دلیل لکه بینی نمیدونم چیه هیچ علایمی ندارم یه گم میبینم باز قطع میشه تا چند روز دیگه دوباره لک قهوای میبینم

وای چقد گرون من با این قیمتا نی نی نمیخوام نی نی ارزون میخوام 😃

عزیزم🙈

ایشالا زودی نی نی دار میشی بدون این همه دنگ و‌فنگ

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
وای چقد گرون من با این قیمتا نی نی نمیخوام نی نی ارزون میخوام 😃

ای خواهر شما اگر امپول گونال بخوای بخری دونه ای۴۰۰ تومن هست حدودا بعد فکر کن من توی دوران قبل پانکچر ۷ تا زدم 😂 فقط این یکی و ها امپول های دیکه هم هست😅