2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
دلارام جان لوراتادین با اینکه یه مقدار مکانیسم عملش مشابه ستیریزین هست ولی هیچ مقاله ایی ندیدم که اص ...

آره والا😑😑اسپرم های لوس.

شوهرم از وقتی رویان رفتیم خیلی داره رعایت میکنه مرتب ورزش میکنه با آب سرد شست و شو داره.چون اینجا هوا گرمه مرتب بیضه هاشو خنک نگه میداره رژیم غذاییشو عوض کرده.من خیلی امید دارم اینجا جنینای خوبی داشته باشیم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دلارام جان لوراتادین با اینکه یه مقدار مکانیسم عملش مشابه ستیریزین هست ولی هیچ مقاله ایی ندیدم که اص ...

زینبی جون کلی با پیامت خندیدم.به شوهرمم نشون دادم پیامتو خیلی خندید.خدا خیرت بده.واقعا نیاز داشتیم به یه همچین چیزی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخالت چیه عزیزم. مررررسی ک گفتی دلم‌روشنتر شد. اسپرم‌شوهرتون خوب بوده؟

نه اونم افتضاح.جوری بود که روز پانکچر که از شوهرم هم نمونه گرفتند،دکتر بهم گفت که نمونه شوهرتون اصلا خوب نبوده

الهی خدا خیرت بده باعث امیدواری بنده های خدا میشی، ان شاء الله دختر نازت رو حفظ کنه برات و همه عزیزا ...

ممنون عزیزم.همچنین نی نی شما سالم بیاد بغلت.آخه من خودم هم تجربه کردم.آدم وقتی میاد تو راه میکرو فکر میکنه چقدررر باید تخمک و جنین داشته باشه و فریز کنه.در حالی که اصلااا نباید به فریز و اتتقالهای دیگه فکر کنه.چون همون فکر که دفعه اول نمیشه باعث جذب همون اتفاق میشه.باید از اول فقططط فکر و ذکرش این باشه که همین دفعه اول انتقال مثبت میشه و من بارداری سالمی را پست سر میزارم.من هر چی آمپول میزدم و سونو میشدم دکترم میگفت تعداد فولی هات کمه.روز آخر که گفت 6 تاست و من نمیدونم چندتاتخمک داری و بهت بگم انتظارت بالا نباشه.من با اطمینان گفتم دکتر شما بگو یکی. خدا میخواد و من با همون یکی باردار میشم.که دکتر گفت آفرین به این روحیه

سلام دوستان امیدوارم کسی اینجا پیامم رو بخونه و جوابی بهم بده..دوستای عزیزم من دوساله توی اقدامم تنبلی تخمدان شدید دارم به طوریکه بعد از سه ماه مصرف متفورمین و یه دوره مصرف لتروزول سنوگرافی فقط چن تا فولیکول ریز ۴ و ۷ میلی رو تشخیص داد..شوهرم هم واریس بیضه چپ داره ولی دکتر گفته نیاز به عمل نداره و با قرص درمان میشه ..طی چن ماه که شوهرم آزمایش داد متاسفانه اسپرماش خیلی نوسان داشت و کم و زیاد میشدن واسه همین دکتر خودم گفت که باید بری برای آی یو آی ..در حالیکه هنوز منو  درمان نکرده و فقط دوباره بهم متفورمین داده که بخورم میگه باید بری ای یو آی آخه من چجور برم وقتی خودم فولیکول بالغ ندارم..دوستان ازتون خواهشدمیکنم جوابم رو بدید این روش میکرو چجوری هست آیا بهتر از آی وی اف و آی یو آی هست و میشه هزینه اش رو بهم بگید..روشی هست که تخمدان من فعال بشه دوماه دوسین هم خوردم اما فایده نداشته فعلا.🌹🙏

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
سلام عزیزم  خداروشکر ک نی نیت سالمه و دلت شاده و هیچ مشکلی نداشتی از خدا میخوام ک بموقع نی نی ...

فدااات عزیزم...انشاءالله خودتم نی نی تو بسلامتی بغل کنی😚

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ان شاالله خدا حفظش کنه گل پسری رو😍😍😍😍

قربونت عزیزم..انشاءالله بسلامتی نی نی تو.بغل کنی

زینب جون سرویکسم ک نوشته 32. کنارش نوشتهborerline ..میدونین یعنی چی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره والا😑😑اسپرم های لوس. شوهرم از وقتی رویان رفتیم خیلی داره رعایت میکنه مرتب ورزش میکنه با آب سر ...

خانم شوهرت چه داروهایی استفاده میکنن ما ازمایش دادیم همسرم دی اف ای بالا و مورفو و تحرکش خیلی پایین هستش چه توصیه ای داری لطفا هر کس میتونه کمکم کنه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

سلام خدمت مامانی عزیز حال آینده میگم من هفته هفتم تمام رفتم بسلامتی هفته هشتم اسرادیول ا اس ا شیاف سه بار ویتامین مصرف میکنم چند روز پیش لکه بینی در حد قهوای صورتی خیلی گم دیدم که امپول  روزی دوبار شیاف روزی یکی قطع ا اس ا دوروزه  قطع شد ولی امروز دوباره لک قهوای دیدم فقط میرم دستشوی دستمال میزارم  هست مقدارش کم دوباره امپول  قطع ا اس ا میخواستم بدونم کسی دلیلش میدونه بر اثر چیه خطرناک یا چیز عادی درد چیزی هم شکر خدا ندارم 

خانوما برای تقویت تخمک روزی ۴ تا اووبوست زیاد نیست میدونم رو جعبش نوشته ۴ تا!!! کسی بوده دکتر ب ...

عزیزم دکتر به من گفته بود روزی ۲ تا بخورم‌.یه قوطیشم برات کافیه.اگه فرتیل ایدم پیدا کردی روزی یدونه بخوری خوبه.

مرسی عزیزم راستش کلی قرص دیگه هم گرفتم ترسیدم اوور دوز کنم یک راست برم بهشت زهرا😬

افشان جان حواست باشه اینا همه ویتامین D دارند. اگر قرصای دیگه هم گرفتی اووابوست بیشتر از روزی ۲ تا نخور.خدایی نکرده مثل من ویتامین دیت میره بالای ۱۰۰ که خیلی خطرناکه

سلام...عزیزم میخواستم بدونم تورک آنا به تاپیک سر میزنه؟جواب سوالاتو میده؟حال خودش و بچه هاش خوبه؟

سلام عزیزم، راستش براشون یه مشکلی پیش اومده خیلی دعا کنین تو این روزا 

ان شاالله یه کم اوضاعشون روبراه بشه دوباره میاد