2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
عزیزم من مرکز الزهرا میرم تحت نظر دکتر رویا کبودمهری هستم.زیر نظر ایشون 3بار انتقال دادم که دوبار +ش ...

ثمین جان الزهرا کجاست؟ مرکز خوبیه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
گلم اگر علائم این جوری داری حتما برو بیمارستان، با خودت تعارف نکن نهایتش میری اونجا هم میگن چیزی نی ...

زینب جون بیمارستان تماس گرفتم خیلی ترسیده بودم علایممو پرسید گفت دوغ شور بخور لباس تنگ نپوش و دراز بکش 

دوغو خوردم خوابم برد بیدار شدم خیلی بهترم 

زینب جون یه سوال دارم بعد از تخمک کشی سریع با اسپرم لقاح میدن؟منظورم اینه اگر اسپرم مشکل داشته باشه بررسی نمیکنن بعد لقاح بدن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جون بیمارستان تماس گرفتم خیلی ترسیده بودم علایممو پرسید گفت دوغ شور بخور لباس تنگ نپوش و دراز ب ...

غذای نمکی بخور .گوشت و مرغ و ماهی و سفیده تخم مرغ

خیلی تاثیر داره

ازوقتی رعایت کردم بهترشدم.قبلش نتونستم چیزی بخورم

اینو دیگه نمیدونم🙈🙈🙈

بازم ممنون.دعا کن برام که اون کم خونی مشگلی نداشته باشه واسه شروع سیکل پانکچر.راستی من سیزدهم که نوبت دارم میشه روز چهارم پریودم.یه روز زودتر از موعدم پریود شدم.دفعه قبل که میخواستم نوبت بگیرم بهشون گفتپ اگه زود پریود بشم چی کار کنم واسه نوبت گفتن اشکال نداره تا روز چهارم وقت هست برا سونو که تصمیم بگیرن سیکل رو برات شروع کنن یا نه.در این مورد شما اطلاع نداری؟ با اینکه تا قبل از دیروز دلم قرص بود بابت این موضوع اما الان یکم نگرانم بابتش.میگم نکنه بگن روز چهار پری هستی نمیشه دیگه؟

یه سوال دیگه هم دارم.برا آزمایش Lhو fsh و ژنتیک باید ناشنا باشیم?

ببخش که اینقد سوال میپرسم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نه گلم همون داروهای آی وی اف کافیه  شما رو طب سنتی معتبر فوکوس کن 😉😉😉😉

مرسی عزیزم.طب سنتی چه کسی رو شما پیشنهاد میدید؟ آخه خوزستان نمیشناسم

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
زینب جون بیمارستان تماس گرفتم خیلی ترسیده بودم علایممو پرسید گفت دوغ شور بخور لباس تنگ نپوش و دراز ب ...

ان شاالله دیگه علایم هایپری نیاد، فقط سفیده تخم مرغ تا زمانی که پری بیاد فراموش نشه

والا واسه ما اول اسپرم ها باز نمیشد از هم رفتن فرم فریز تخمک بیارن که تو اون فاصله گویا تونسته بودن باز کنن

اصولش اول واش اسپرم و انتخاب بر اساس معیارهای ظاهری اون هست

البته بگم مقاومت تخمک به فریز خیلی کمتر از جنین هست

بازم ممنون.دعا کن برام که اون کم خونی مشگلی نداشته باشه واسه شروع سیکل پانکچر.راستی من سیزدهم که نوب ...

گلم اگر رویان میری یه روز زودتر هم می تونی جابجا کنی مشکلی نداره 

یه بار 5شنبه بعد از ظهر پریود شدم، شنبه صبح اول وقت رفتم راحت سونو کردن، نذار روز چهارم بشه، بگو دکترم گفته حتما فلان روز

قرص  آهن هم از الان شروع کن اگر تا حالا شروع نکردی، کنارش ویتامین سی بخور که بهتر جذب بشه

دو ساعت قبل و بعدش مواد غذایی کلسیم دار مصرف نکن

مرسی عزیزم.طب سنتی چه کسی رو شما پیشنهاد میدید؟ آخه خوزستان نمیشناسم

والا از خوزستان خبر ندارم،اما پیش کسی برو که مهر نظام پزشکی و پروانه طبابت دا‌شته با‌شه

تهران خودم پیش معصومه صرافان میرم نبش شهید عراقی اما باز تمام دستوراتش رو انجام نمیدم، هم اینکه فرصت نمی‌شد، هم خودم با طب نوین میسنجم یکی دو تا دستورش هم خوانی نداشت

منم همینو پیدا کردم فقط نوبت دکترمم 20 شهریوره، اگر دیر نباشه اون موقع می پرسم برات 

ممنون میشم بپرسی با سپتم رحم فرق داره انشالله یا نه؟ و انشالله چیز مهمی نیست ایا؟

...
ممنون میشم بپرسی با سپتم رحم فرق داره انشالله یا نه؟ و انشالله چیز مهمی نیست ایا؟

گلم اگه اشتباه نکنم شما سیکل نچرال بودی ، میشه بگی داروهات چی ها بودن؟؟ نتیجه اش چی شد؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
گلم اگر رویان میری یه روز زودتر هم می تونی جابجا کنی مشکلی نداره  یه بار 5شنبه بعد از ظهر پریو ...

آخه گفتن سه شنبه دکتر مصطفایی نیستن☹☹☹☹حالا فردا میرم بهشون میگم ببینم چی میگن

زینبی جون واسه آزمایش lh و fsh باید ناشتا باشم؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.