2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684550 پست
سلام عزیزم به سلامتی و به امید خدا همه تخمکات جنینای سالم می شند. مونا جان میتونم بپرسم ذخیره ی تخم ...

ممنونم عزیزم 

۳/۸ بود گلم ولی به نظرم به سن خیلی بستگی داره ذخیره من خوب بود ولی تعداد تخمکام کم بود 

بچه ها عجب بلاتكليفي سخته عاخه اين ديگه چ مدلشه آدم داروهاشو قطع ميكنه يا پريود ميشه يا سه چهار روز بعدش ديگه پريود ميشه لك بيني واسه چيه ديگه؟؟ كسي بعد از انتقال منفي و قطع داروها تاخير داشته؟؟؟ حالا لك بيني به كنار كه فك ميكنم كسي نداشته، اقا رفتم يه دكتري ميگه بايد صبر كني شايد باردار بودي از نشون نداده😳همچي چيزي مگه ممكنه؟ ديگه اين سيستم نوبره

من كه سه روزه دارو رو قطع كردم يك جوري تو خونه كار كردم كه دلم خُنك شه يعني چيز سنگين نبود بلند نكرده باشم

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

.معمولا این سونو رو برای کسایی که خطر زایمان زودرس دارن،یا حرکت بچشون کمه،یا اب دور بچه کمه یا مثلا ...

انشالله که خیره والا برای من نوشته بیوفیزیکال پروفایلو دیگه توکل به خدا انشالله این چند وقت هم به خیر بگذره راستی دکترت زمان زایمانتو مشخص نکرده ? از ته دل دعا میکنم برای همه به خیر و خوشی بگذره

دوستان سلام 

یه سوال یکی از دوستان من پنجشنبه روز ۱۴ انتقال ازمایشش منفی شده یعنی ۲ بوده ازمایشش گفتن قطع کنه داروهاش رو 

حالا از پنجشنبه پری نشده هیچ علامت پری هم نداره. سوال من اینه که چند روز بعد قطع داروها باید پری بیاد ؟ چون هرچی توی نت سرچ کردم نفهمیدم

محیا جان آزمایشتو برو جای دیگه تکرار کن

صنم جون یعنی همچین چیزی اصلا طبیعی نیست؟ کسی نبوده بعد از قطع پروژسترون ها اینجوری بشه

کاش بچه ها بیان بگن بعد از قطع پروژسترون چه جوری پری شدن، من که خودم هربار سریع پری میشدم

...
دوستان سلام  یه سوال یکی از دوستان من پنجشنبه روز ۱۴ انتقال ازمایشش منفی شده یعنی ۲ بوده ازمای ...

چ جالب 

سوال منم همینه

حالا مشکل اینجاست ک من لک بینی هم دارم

منم تو‌نت هیچ چی پیدا نکردم

نکنه مربوط به کیفیت امپولای پروژسترون ایندفعه باشه

...
صنم جون یعنی همچین چیزی اصلا طبیعی نیست؟ کسی نبوده بعد از قطع پروژسترون ها اینجوری بشه کاش بچه ...

محیا جان برای اینکه خیالت راحت بشه چارش اینه که بری آزمایش خون.اگر بتات مثبت بود که خدارو شکر.اما اگر خدایی نکرده نبود باید سونو بشی تا بررسی کنند.

دوستان سلام  یه سوال یکی از دوستان من پنجشنبه روز ۱۴ انتقال ازمایشش منفی شده یعنی ۲ بوده ازمای ...

یکی از بچه های اینجا میگفت چهار روز بعد از قطع پری شده، فوقش یه هفته بعد پری میاد

مشکل من لک بینی های صورتی و قهوه ایه

...
صنم جان شما میدونی تا چن روز میتونم صبر کنم؟  

والا نمیدونم. ولی اگه جای تو بودم یه لحظه ی دیگم برای آزمایش صبر نمی کردم.چون ممکنه برای جلوگیری از لکه بینی نیاز به دارو باشه

چ جالب  سوال منم همینه حالا مشکل اینجاست ک من لک بینی هم دارم منم تو‌نت هیچ چی پیدا نکر ...

نمیدونم والا دوستم که شدیدا نگرانه به اونم گفتم بره دوباره ازمایش بده نمیدونم والا . میخوای شما هم ازمایش بده