2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
تقریبا یک دقیقه تا دو دقیقه تا تو خود دستشویی بودم افتاد

خب خداروهزاربارشکر،عالیه،دورازتوواسه من بعد۱۰دقیقه اینجوری شدک بتام۱۷بود،خداروشکربرای تومثبته عزیزم،الهیکه بعد۹ماه صحیح وسالم بیادتوبغلت عزیزم💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها.فردا پانکچر میکنم.زنگ زدم مرکز گفت ممکنه شوهرت تسه بشه.تسه همون بیوپسی؟؟؟ با بیهوشیه؟؟ کسی انجام داده؟ 

خیلی استرس دارم.هیچ کس نمیدونه ما داریم چیکار میکنیم

شانس بدم امروز مادرشوهرم سرزده اومده خونمون نمیدونم چطوری بپیچونمش 😭😭😭

تا اینجاش خوب پیش اومدم این خان آخرو نمیدونم چجوری طی کنم😭😭

اگه فردا هردومون حال خوبی نداشتیم چیکار کنیم؟؟

ما خود اهواز نیستیم.یک ساعت تو راهیم. شوهرم اگه تسه کنه میتونه رانندگی کنه؟

پانکچر درد داره؟ بعد از عمل حالمون بعد میشه؟

خواهش میکنم جواب بدید خیلی استرس دارم

زينب جون من شياف رو ركتال ميزارم يعني دوروزه اين شياف رو خريدم بعد وقتي بازش ميكنم خيلي نرم به ...

دخخرخوب شیاف اصلاتابستون بایدتویخچال بمونه وگرنه نرم میشه گذاشتنش سخت میشع

ميشناسينس ؟ دكتر خوبيه ؟

عالیه،من باراخری ک انتقال داشتم ازرشت میرفتم تهران زیرنظرش داروهامومیگرفتم سونومیکردولی جنینم تورشت بودودکترمم رشت بودویزیتهای دکتررشتمم میرفتم ردگم کنی ولی دستوررزاقی روگوش میکردم ک تو۵بارقبل بتام ۱وصفربوددفعه اخر۱۷شدک افت کرد،ولی همین برام روزنه امیدشدکه دوماه بعدش رفت برای همیشه کانادا،شمامطمئنین برگشته؟؟؟

سلام بچه ها.فردا پانکچر میکنم.زنگ زدم مرکز گفت ممکنه شوهرت تسه بشه.تسه همون بیوپسی؟؟؟ با بیهوشیه؟؟ ک ...

عزیزم پانکچر اصلا درد نداره. والا من سریع پاشدم خودشون گیر دادن گفتن یکم دیگه بمون. تازه با مترو برگشتم خونه. بابت پانکچر خودت اصلا نگران نباش. یه چیزی تو مایه های آندوسکوپیه. آندوسکوپی هم یه بیهوشی 10ذقیقه ای داره....مال شوهرت رو نمیدونم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
آره عزیزم  من آز تیتر بتا داشتم از ۱۱۷ شروع شده بود و تا ۲۹۰۰ و بعد اون افت کرد همونا رو بردم& ...

اها،اره دیگه بدبختی تورشتم اینجوریه ولی من اصلابتام مثبت نمیشع تو۶باری ک انجام دادم،واسه همون قبول نمیکنن بایدازادبخرم ک خیلی گرونه دفعه پیش۲۵۰۰دوتاشوخریدم

نميدونم براي انتقال خوبه يا نه ولي عدم لانه گزيني و انتقال ناموفق هم نوعي سقطه ديگه  لوله هاتو ...

عزیزم هیستروشدک لولش برسی شد؟؟من تاحالاعکس رنگی ننداختم فقط ۳بارهیستروشدم،میترسم ازعکس،میخوام بدونم واسه اینکه بدونن لوله مشکل داره توش بایدعکس گرف حتما؟

سلام بچه ها.فردا پانکچر میکنم.زنگ زدم مرکز گفت ممکنه شوهرت تسه بشه.تسه همون بیوپسی؟؟؟ با بیهوشیه؟؟ ک ...

عزیزم آره تسه یه نوع نمونه برداری از بیضه است.من اینجا که سوال کردم خیلی ها گفتن نه درد زیادی نداشته شوهرشون بعد از عمل.خیلی ها میگفتن بعد از عمل رانندگی هم کرده شوهرشون.گرچه شوهر من خیلی اذیت شد که اونو میزارم بحساب بی تجربگی اون دکتر.تهران پیش امیر جنتی که سوال کردم گفت قاعدتا نباید اونطور درد داشته باشه.پانکچر خودت هم نه درد زیادی نداری که اذیت بشی مگر اینکه هایپر بشی.بازم بمون بقیه درمورد بیوپسی بر اتون نظر بدن.برا منم گفتن از نمونه اسپرم میگیرن اگه نبود اسپرم خوب اونموقع تسه یا میکروتسه انجام میدن.امیدوارم براتون جنینای خوبی تشکیل بشه. 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

عملش هم با بیهوشیه .دوساعت بعدش هم مرخصش میکنن.برا ما که اینطور بود.بنظرم به شوهرت بگو یطوری یه بهونه بیاره برا مادرشوهرتون که نمونه خونتون.چون اگه شوهرتون تسه بشه بعدش نیازه باند های موقع عمل هر چند وقت یبار عوض بشه و باید یکمی رعایت کنه فکر کنم.خودتون اولش باید یه مقدار رعایت کنی بعد از عمل پانکچر مخصوصا اگه هایپر بشی.والا ما هم کسی نمیدونست .شوهرم به همه گفته بود ما بخاطر مسایل کاری داریم میریم یه شهر دیگه که کسی طرفمون نیاد.

بازم میگم بزار بقیه که تجربه بیشتری دارن بیان نظر بدن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام دوستان  من تازه وارد سیکل میکرو شدم . امروز روز ده پری هستم. فردا میرو برا سونو .دیگه خست ...

انشالله  با خبرای خوش  بیای  مامان  گل 😘😘

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔