2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
pcod که ربطی نداره برای انتقال...بقیه خوبه...اندونترت نیاز شدید به استرادیول و نشاسته و لوبیا سبز دا ...

یعنی اندومترم مشکلش چیه؟

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی اندومترم مشکلش چیه؟

مشکلی نداره یکم زخیم باشه بهتره که با نشاسته و لوبیا سبز آپز از الان میتونی عددشو عالی کنی...برای انتقال باید بشه بالای ۸ ۹...با اینکارای ریز میشه...الان ۳  مثلا ۴ ۵ بود بهتر بود 

کلا میگن به اینکارا نیست ولی شما خوردن به ( تو تجریش داره الان) و نشاسته...غذا پای مرغ و لوبیا سبز و ماهیچه و پاچه...و استراحت تا ۳ روز سفپعی کنین تو جاتون بمونین بعدش نسبی رو داشته باشین....

مشکلی نداره یکم زخیم باشه بهتره که با نشاسته و لوبیا سبز آپز از الان میتونی عددشو عالی کنی...برای ان ...

ممنون عزیزم. الان میتونم شروع کنم؟چون میخوام داروها میکرو روهم شروع کنم

من‌دیدم‌کسی رو که ۱۵ روز مطلق بوده نگرفته....کسی که ۳ ماه مطلق بوده گرفته...کسب که رعایت‌نکرده مامانه......ما احتیاط میکنیم رعایت‌میکنیم‌کم و بیش❤ نشیم خدا نخواسته...بشیمم روزیمون‌بوده...البته آدم‌داغون‌میشه اگه نشه❤

ممنون عزیزم. الان میتونم شروع کنم؟چون میخوام داروها میکرو روهم شروع کنم

اگه داری میری از الان تا روز ۹‌یا ۱۰‌که میری سونو لوبیا سبز بخور...غذام‌ماکارونی....دوشب قبل تا روز ۷ انتقال آب نشاسته بخور

ممنونم عزیزم فکر کنم فیزیوتراپیه و تقویتیا اثر کرده.خدا خیرت بده

صنم جون فیزیوتراپی چی انجام دادی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دارو واسه انتقالت دیگه؟ استرادیول و پروژسترون نهایتا سینافک و پروژسترون....اینا‌منظورته؟

حالا فردا میرم نمیدونم چی برام بنویسه این سونو رو امروز روز دوم پری انجام دادم  که فردا ببرم ببینه وسیکلم شروع بشه

خواهر من عکستو واضح نمیبینم ببین چونه ی فندقت گرده یا تیز؟

سمین جون کدومش دختره کدومش پسر😊؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم