2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من‌آره دو روز قبل انتقال 

دكترتون چرا تجويز كرد؟مشكل ايمني و انعقادي داشتين 

انشاالله با همين انتقال مامان شدي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خيلي خستم به همين ميكرو هم اميدي ندارم😔

منم‌الان یه جنین‌انتقال دادن برام....حستو درک میکنم...چاره چیه....مشکلتون‌چیه ؟ چند سالته ؟ من شوهرم‌کم‌ کاره...اونا که گفتمم مشکل که ۸۰ درصد میگن‌اصلا ربطی نداره....طبیعی باردار شدم تو تصادف سقط شد...الان طلسم‌افتاده...دکترت کیه؟ 

نبات منم روز ششم هیچ علامتی ندارم هیچ

منو يادت بياد 🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دكترتون چرا تجويز كرد؟مشكل ايمني و انعقادي داشتين  انشاالله با همين انتقال مامان شدي

البته آنتی بادی ایمنی ام میشه مثبت بودنش بالای ۳۰۰ ۴۰۰ خطرناکه  که سرم‌میدن....نرمالش ۷۵...برای من ۱۱۰

البته آنتی بادی ایمنی ام میشه مثبت بودنش بالای ۳۰۰ ۴۰۰ خطرناکه  که سرم‌میدن....نرمالش ۷۵...برای ...

دوسته من ماه پيش انتقالش منفي شد يعني بتا رفت بالا ولي افت كرد حالا دكتر ميخواد اين ماه براش سرم تجويز كنه 

آزمايش هم داده 

انشاالله مامان شدي گلم آيت اكرسي بخون آرومت ميكنه

من‌ روز دوم و سوم‌لک داشتم که‌میگم‌عمرا لاله گزینی نیست الانم ترشح که حس میکنم واسه آمپولاست 

ببين من هيج علائمي نداشتم ترشح هم واسه شياف چون من بعد شياف داشتم 

فلق ایت الکرسی...ناس....یس...میخونم‌آروم میشم یکم باز مغزم رد میده😆😆🤣

دركت ميكنم خودم تو اين شرايط بودم چقدر گريه ميكردم 

ولي به چيزاي خوب فكر كن توكل به خدا

منم‌الان یه جنین‌انتقال دادن برام....حستو درک میکنم...چاره چیه....مشکلتون‌چیه ؟ چند سالته ؟ من شوهرم ...

تنبلي تخمدان اما تخمك خوب دارم. همسرم سه ماهه عمل واريكوسل كرده. عزييييزم😔😔😔الهي بهترين ها برات اتفاق بيفته

خداياشكرت....❤️