2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044797 بازدید | 684411 پست
آوا خورشید و سارای عزیز بحث واریکوسل مال سال 90و89 بود و اصلا اعدادش و گرید یادم نیست قبل عمل چقدر بود...فقط یادمه سال 91 مرداد ماه عمل کرد و آز بعدی تعداد به 30 میلیون رسید و تحرک بالای 60% و من بهمن ماهش طبیعی حامله شدم ولی اسفند با وجود تشکیل قلب باز سقط شد سال 94 خیلی افت کرد و تعداد به 2 میلیون رسید البته من 1 سال خیلی از نظر تغذیه تقویت کردم انواع معجون و خرنوب و حتی دارویی ولی نهایتا رسید به 14 میلیون و نتیجه دو تو ای یو ای منفی ولی دقیقا قبل مراجعه به دکتر لهراسبی تعداد 7 میلیون و تحرک زیر 30% بود و مورفو اصلا خوب نبود،درضمن بیضه چپ طبق نظر دکتر نوروزی و لهراسبی کلا کوچیک شده بود و عملا کار نمیکرد والا داروهای دکتر لهراسبی خیلی زیاد بود و اکثرا هورمونی،الان اسمشون خاطرم نیست براتون جعبه هاشو پیدا میکنم میفرستم،ولی داروهایی نبود که سرخود استفاده بشه و حتی داروخانه بهتون بده،بنظرم یه ویزیت با ایشون بشید بی ضرر نیست هرروز هفته هم مطب هستن و نهایت نوبت دهی 2 هفته،فوق العاده مودب و متعهد هستن داروها چون هورمونی هستن به شوهرم آز هورمونی هم علاوه بر اسپرم داد که حتما بعد مصرف دارو انجام بدن ولی شکر خدا قبل آزمایش من مثبت شدم من ایشون به دوستم که 3 سال نازایی داشت هم معرفی کردم و هفته بعد من مراجعه کرد دکتر لهراسبی و دقیقا هردو با هم باردار شدیم شماره مطب ایشون : 88902649
یه غرور یخی یه ستاره ی سرد/یه شب از همه چی به خدا گله کرد/یه دفعه به خودش همه چی رو سپرد/دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد..........
نفس عزیزم ممنون از جوابت ولی اگه هر وقت قوطیاشو پیدا کردی برامون بنویس حتما می دونیم بدون تجویز نمیشه داروئی رو سرخود مصرف کرد ولی باز پیشنهادیه به دکتری که می ریم و ببینیم نظر اون در رابطه با دارو چیه... ممنونم عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، انشالله به لطف خدا 23خرداد تاریخ زایمانمه دوستان تو این روزا منم از دعا کنید که دخترام صحیح و سالم بیان بغلم،آنا جان یه سوال طرازی به ما گفت پنج صبح بیمارستان باشیم، معمولا عمل ها رو چه ساعتی انجام میده
لیدا جون خدارو شکر.... ایشالله قسمت خودت و بقیه منتظرا..... عزیزم یه پیشنهاد من اینه بهش بگی به دکترش بگه حواسش نبوده طبق عادت از استرادیولای قبلیش استفاده کرده و حالا چیکار کنه..... به جز این من که تا ۱۳-۱۴ هفته داشتمش..... ترجیحا توصیه مشورت با پزشکشو جدی بگیره..... چون بیش از یه حدیم ضخامت آندو بره بالا خوب نیست..... حیفه مشکلی برا بارداریش پیش بیاد.... سونوی قلبم دقیقا ۳۰ روز بعد انتقال رفتم و شکر خدا قلب تشکیل شده بود..... ارغوان جون عزیزم ایشالله به سلامتی..... عزیزم والا نمیدونم زایماناشو ساعت چند انجام میده اما یه چیزیو میدونم صندوق زودتر از ۷ باز نمیکنه.... قبل صندوقم فکر نکنم بستری بشی.... حالا باز زنگ بزن بپرس..... فکر نکنم زودتر از ۷-۸ زایمان انجام بشه..... به نظرم زودترین حالتش ۸ به بعده....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من از های هرمونی رو دادم .شوهرم هم از اسپرم رو داده و الان منتظریم تا 1 تیر جواب از کاریوتایپم بیاد.بعد باید برم مشاوره. کسی میدو نه توی مشاوره چیکار میکنن ؟کی واسم دارو مینویسه دکترم؟به نطرتون مرداد ماه پانکچرم انجام میشه؟به خاطر مشکلات مالی میخوام 1 ماه جنینامو فریز کنم و شهریور انتقال بدم.انتظار خیلی بدهههه
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
نازی جون عزیزم اگه یه ماه میخوایی عقب بندازی کاش پانکچرتم یه ماه عقب بندازی.... چون اینطوری شانس استفاده از جنین فرش رو هم داری.... و ایشالله همون بار اول جواب میگیری....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون من امروز یه سری جواب ازمایش های دیگه رو نیلو برام میل کرده amh ذخیره تخمدانه؟ برای من ٨ این یعنی ذخیرم بالاست؟
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
جواب ازمایشامو میل میکنم برات یه نگاهی بنداز عزیزم🙏
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
عسلک جون بله ذخیرت بالاست.... البته من آز هورمونیو نیلو ندادم شاید رنجش فرق کنه.... رنجشو ببینم بهتر میتونم نظر بدم...
برات میل زدم انا جون هم ازمایش خودم هم همسرم
یه سوال برام پیش اومده مرداهم تعادل هورمونیشون نقشی تو قدرت باروری داره؟ اخه برای همسرم یکم مشکل داره
عسلک جون عزیزم فکر کنم داره..... چون یکی از دوستان چند روز پیش میگفت همسرش مشکل هورمونی داده و دکترش بهش داروهای هورمونی داده و ظاهرا خیلی شرایطش بهتر شده..... اتفاقا به نظر میاد مشکلات هورمونی خیلی راحتتر قابا حل و کنترل باشن....
سلام دوستان امروز ازمایش دادم منفی شد بتام صفر بود یعنی یه چیزی اونورتره بتای لاغر خلاصه ظهر کلی زدم تو سر دیدم چه فایده زنگ زدم همسرم از سر کار اومد یکم باهم حرف زدیم و بهم دلداری دادیم و بعدشم دوباره رف حالا اینقد سوال تو ذهنمه شدم شکل یه علامت سوال