2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
ببين شما ١٤يا ١٥سيكل تخمك گذاريته  ولي به اينا توجه نكن چون ايترس بهت ميده از ١٠سيكل تا ٢٠سيكل ...

چقداطلاعات داری شما ممنون ازتوضیحاتت نه تاپیک بانو نرفتم تاحالا آره وقتی برنامه ریزی میکنم واسه اقدام استرسم میگیره ک چیکاکنم لنگامو بدم هوا یکی میگ نبایدتکون بخوری همشم احساس میکنم همش میریزه بیرون

سونوی واژینال هزینش چقده دکتربایدبگه برم یاخودمم میتونم برم بگم ؟کمکم کن😭

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤
والا چی بگم عزیزم اینقدر که ذهنم همیشه درگیر شماست همیشه دنبال پیامات میگردم تابیایی بگی مثبت شدی بر ...

..

ممنونم خواهری یک دنیا ممنون.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم.شیافتو.مثل قبل بذار امشب..از فردا هم همون شبی یکی بذار بنظرم. جواب cvsامد مارو بی خبرنذار گلم ...

باشه ممنونم. ❤️

الان گذاشتم. جوابشم خدا کنه دیگه فردا بیاد. هر لحظه اش برام قد سال می گذره.حتما خبر میدم. محتاج دعاهاتونم🙏

همین گریه کردنات واسه تغییر هورمونات بوده 😃😃😃😃😃😃 مراقب خودتو و نی نی های نازت باش🤗🤗🤗

انشالله خبر بارداري خودت گلم ❤️❤️❤️🤣🤣🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
کی رفتین پیش دکتر طرازی؟ آخه انگار مرخصی بودن 

5ماه پبش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چقداطلاعات داری شما ممنون ازتوضیحاتت نه تاپیک بانو نرفتم تاحالا آره وقتی برنامه ریزی میکنم واسه اقدا ...

نه خودتم ميتوني آزاد بري فكر كنم ٥٠تومن قبلا من ميدادم 

بعد نزديكي تا يه ربع بلند نشو ديگه نگران نباش 

هر سوالي داشتي بيا بپرس 

تايپيك بانو مثل شما اقدامين بزار ببينم ميتونم لينك بزارم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه خودتم ميتوني آزاد بري فكر كنم ٥٠تومن قبلا من ميدادم  بعد نزديكي تا يه ربع بلند نشو ديگ ...

بایدبرم سونوگرافی دیگ؟باشه تایک ربع اصلاتکون نخورم نیازنی پامو بزارم بالا اینکارومیکنم میریزه بیرون 

آره اگ میشه تاپیکشوپیداکن گلم تابرم بخونم ببینم چ خاکی به سرم بریزم

بایدبرم سونوگرافی دیگ؟باشه تایک ربع اصلاتکون نخورم نیازنی پامو بزارم بالا اینکارومیکنم میریزه بیرون& ...

برات پيدا ميكنم ميزارم 

بله برو بگو سونو واژينال واسه اندازه فوليكول و اندومتر 

برات پيدا ميكنم ميزارم  بله برو بگو سونو واژينال واسه اندازه فوليكول و اندومتر

ممنون گلم

مرسی 

ی سوال دیگ برااینک بفهمم ترشحات دهانه رحمم اسپرم کش نیسن چه آزمایشی بایدبرم همین سونوی واژیناله؟سونوی واژینال لوله رحمم نشون میده ک بازهستن یانه؟ وای چقدسوال پرسیدم شرمنده😔

ممنون گلم مرسی  ی سوال دیگ برااینک بفهمم ترشحات دهانه رحمم اسپرم کش نیسن چه آزمایشی بایدبرم ه ...

واسه اسپرم كش بايد شب قبل نزديكي داشته باشي روز بعدش دكتر از دهانه رحمت يه تست ميگيره ميفهمه 

براي باز بودن لوله ها بايد عكس رنگي انجام بدي 

دشمنت شرمنده 

واسه اسپرم كش بايد شب قبل نزديكي داشته باشي روز بعدش دكتر از دهانه رحمت يه تست ميگيره ميفهمه  ...

آهاممنون عزیزم خیلی ماهیییی ماه

عکس رنگی برج ده سال ۹۷انجام دادم نیازه بازم برم؟

رويال ژل تقويتي عاليه واسه تخمكات و بارور شدن حتما بگير  خودتم زياد چيزاي گرم نخور متعادل بخور ...

لیانا جون رویال ژل رو چطوری مصرف کردی ؟؟؟ روزی یه دونه؟؟؟ بدون دستور دکتر ؟ تو سیکل پانکچر باید خورد یا دو سه ماه قبل هم میشه؟

خداجونم شکرت       
آهاممنون عزیزم خیلی ماهیییی ماه عکس رنگی برج ده سال ۹۷انجام دادم نیازه بازم برم؟

نه ديگه خوبه احتياجي نست گلم 

خودت ماهي ايشالا زودتر مامان بشي 

الان لينك ميزارم همه تايپيك اقدام طبيعي هستن كمكت ميكنن 

هر سوالي باز داشتي ازم بپرس 

آهاممنون عزیزم خیلی ماهیییی ماه عکس رنگی برج ده سال ۹۷انجام دادم نیازه بازم برم؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1675349/مامانای-اقدامی-واسه-بارداری-با-کیت-وتخمکگذاری-بیایید-باهم-باشیم

نه ديگه خوبه احتياجي نست گلم  خودت ماهي ايشالا زودتر مامان بشي  الان لينك ميزارم همه تاي ...

باشه عزیزم واسه امشب بسه سرتوبه درآوردم خیلی گلی

ان شالله دعاکن بشم میام اینجافریادمیکشم🤦‍♀️