2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
مرسی عزیزم ازحرفات اسکرین گرفتم همشوممنون اینم میخرم قیمتشونمیدونی گلم باشه گلم نمیخورم راستی اسیدف ...

گلم قيمتش ٢٩٠تومن اين مدلي كه من گرفتم دكتر تجويز كرد ولي ارزونتر هم هست مثلا من ١٠٠تومنيشم ديدم ولي نميدونم چه فرقي با اين رويال ژل داره 

اسيد فوليك روزي يدونه بخور با ويتامين اي هفته اي دوروز به همسرتم بده 

سيكلات چند روزست ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام به همگی من خیلی بی معرفت شدم میدونم اما شما رو به شدت دوست دارم انشالله همه تون خوب و خوش و سر ...

ان شالله ما هم بی صبرانه منتظریم اون روز برسه و خاله بشیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم قيمتش ٢٩٠تومن اين مدلي كه من گرفتم دكتر تجويز كرد ولي ارزونتر هم هست مثلا من ١٠٠تومنيشم ديدم ولي ...

ممنون عزیزم فردامیپریم ازداروخونه

۲۸روزه الی ۳۰روزه این ماه ۳۰روزه شدم ازکجابفهمم تخمک گذاریرو؟

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤
هرروز میتونین زنگ بزنین از ۸ تا ۴ هستن، بجز پنجشنبه‌ها که فکر کنم زودتر تعطیل میکنن. من زنگ زدم برا ...

ممنونم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام مامانای حال و آینده، من سزارینم افتاد 28 مرداد، برام دعا کنید، ان شاالله دامن همه ی منتظرا سبز ...

ان شاءلله بسلامتی عزیزم

سر زایمانت برای همه منتظرا دعا کن 

💜

خداجونم شکرت       
ممنون عزیزم فردامیپریم ازداروخونه ۲۸روزه الی ۳۰روزه این ماه ۳۰روزه شدم ازکجابفهمم تخمک گذاریرو؟

ببين شما ١٤يا ١٥سيكل تخمك گذاريته 

ولي به اينا توجه نكن چون ايترس بهت ميده از ١٠سيكل تا ٢٠سيكلت يه روز درميون اقدام كن 

خودم تخمك گذاريمو ميفهميدم مثلا از ترشحات يا زير دلم تير ميكشيد 

ميتوني ١٢يا ١٣سيكل يه سونو واژينال بري قشنگ مطمئن بشي 

تايپيك بانو رفتي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

واااااااییی مبارکه چقد ذوق کردم دیدم برگه آزمایشتو عزززززیزم 

دیدی بی علامتم میشه مامان شد مبااارکت باشه ان شاءلله نی نی هارو صحیح و سالم بغل بگیری ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خداجونم شکرت       
سلام امروز منتظر جواب cvs بودم که اماده نبود عوضش یه استرس دیگه بهم وارد شد☹️ بعد ناهار رفتم دستشو ...

عزیزم.شیافتو.مثل قبل بذار امشب..از فردا هم همون شبی یکی بذار بنظرم.

جواب cvsامد مارو بی خبرنذار گلم .انشاءالله ک جوابش خوبه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
واااااااییی مبارکه چقد ذوق کردم دیدم برگه آزمایشتو عزززززیزم  دیدی بی علامتم میشه مامان شد مبا ...

سلام گلم ديدي 😭😭😭

باورم نميشه هنوز

واقعا هيچ علامتي نداشتم چقدر تو اين ١٢روز گريه كردم چقدر نااميد بودم خدايا منو ببخش 

قسمت خودت گلم 😘😘😘

سلام گلم ديدي 😭😭😭 باورم نميشه هنوز واقعا هيچ علامتي نداشتم چقدر تو اين ١٢روز گريه كردم چقدر نا ...

مررسی ان شاءلله، آخره شبی کلی انرژی گرفتم 

میگم درد زیر شکم و ناف هم نداشتی ؟؟😋😋😋😋😋😁😁😁

خداجونم شکرت       
عزیزم به نظرم شب بذار بعد به دکتر فردا بگو شاید بگه چند روز دوتا بذاری بعد بکنی یکی.... 

انا جون به دکتر گفتم بیمارستان گفته روزی دوتا بذار اما گفت لازم نیست. فقط یادم رفت بگم خودم ظهر گذاشتم سر خود.

انا جون بعد کلی سختی دوقلو باردار شدم و الان بهم میگن احتمالا مشکل دارن و باید س.. کنی. منتظر جواب cvs هستم. 😔

رفتم پیش طرازی ولی میگه بیا دوباره دارو بگیر پانکچر شو تا برات بنویسم خوب منم واقعا در توان روحی و ج ...

کی رفتین پیش دکتر طرازی؟ آخه انگار مرخصی بودن 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام گلم ديدي 😭😭😭 باورم نميشه هنوز واقعا هيچ علامتي نداشتم چقدر تو اين ١٢روز گريه كردم چقدر نا ...

همین گریه کردنات واسه تغییر هورمونات بوده 😃😃😃😃😃😃

مراقب خودتو و نی نی های نازت باش🤗🤗🤗

خداجونم شکرت       
به نظر من انوکسا😁😁😁 منم تا الان هپارین داشتم اینبار انوکسا داد بهم💜

منم 20روز آنوکسان زدم بارداریه قبلم واقعا میسوخت مخصوصا اگر سمت چپ نافم میزدم