2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نه دوروزقبل ازانتقال پانکچرکردم ک فقط ۴تاتخمک داشتم دوتاش جنین شداوناروهم فرستادن تو دلم😍دعاکن برام ...

انشاالله مامان شدي عزيزم 🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم اسم داروخانه فتح هست یا دکتر فتحی می خواستم شمارش رواز توی نت دربیارم

عزيزم اشتباه نوشتم فتح 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاء الله که مثبتی عزیزم🙏🙏🙏

فدات شم مرررسي انشاالله شما هم زود زود خوشحالمون كني 

سلام دوستان گلم شبتون بخیر من امروز روز سوم پریودم رفتم مرکز و دارو هامو دادن میشه راهنماییم کنید 

شبی دوتا گونادوپین ۷۵

و دوتا +یک اب =پرگووریس150 

طریقه زدن رو بهم میگید ؟

زینبی جان اینا خیلی قویه درست میگم ؟

کیا از این دارو داشتن و نتیجه رو بهم میگید لطفاً 

دوستان جواب منو بدید خواهشا

منم دو تا آمپول با هم زدم، اصلا زودتر از 36 ساعت خیلی نادر هست آزاد بشه، پانکچر زودتر هم از کیفیت تخ ...

نگفتن بهم اصلا حتي سونو رو هم نديدم چون تو مطب معاينه شدم و خودشون هم داشتن

بابا اگه این قدر که دل من برات روشنه خودت امید داشتی حل شده بود اصلا رو پیشونیت نوشته طبیعی😍😍😍 ...

خداکنه😕😕

میدونی من حسم میگه خدا الان بهم نمیده. چون هنوز شرایطمون یه جوری کلا تو بدو بدوییم

و میگم شاید اگه بچه ایی بود تا الان، فکر خارج شدن از ایران رو نمیتونستیم بکنیم. چون ما واقعا میخوایم برگردین چندسال دیگه و یه سری فکرای بزرگ داریم. شاید برا همین بهم نمیده😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام.بچه ها من امروز انتقال دادم.لکه دیدم.احتمال داره لاته گزینی روز اول بشه؟؟؟؟

نه عزیزم دوسه روزاول لک بینی واسه دستکاری شدن رحم هست

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
جدي؟اونوقت بازم سر سي و شش ساعت ازت گرفتن سري دوم؟

عزیزم اون سیکلی که زودتر آزاد شده بود سیکل طبیعی خودم بود فقط hcg برای آزاد سازی بهم دادند.سیکلای دیگه همیشه ستروتاید یا اولگالوتران داشتم و هیچوقت زودتر آزاد نشد .ولی بعد از اون اتفاق دکتر برام ۳ تا hcg تجویز کرد

عزیزم ابن سینا اینجوریه روالش ، یا روزی دوتا شیاف و سه روز درمیون آمپول یا روزانه آمپول. من دفعه قب ...

مرسي مرجان جون از پاسخت ممنونم، ميگما منم حس ميكنم اون امپول چن روز يه بار ادمو ب لك و خونريزي ميندازه، حس خوبي ندارم بهش، منظم نيست انگار سطح هورمون تو بدن يهو كم و زياد ميشه، ميگم شما اوندفعه كه به بك افتادي منظورت همون وقتيه كه مثبت شدي يعني بچه اولتونو منظورته؟ حالا ايندفعه دكتر طرازي گفت هر روز دوتا پروژسترون ايراني توي يك سُرنگ؟ من به دكترم گفتم حس خوبي ندارم گفت خودت انتخاب كن يا امپول بزن هرروز دوتا يك جا  سرساعت مشخص يا  اينكه شياه سيكلوژيست هر١٢ ساعت به اضافه ي يك روز درميون دوتا امپول،،، گذاشت به عهده ي خودم، نميدونم كدومشو انتخاب كنم، از يه طرف دوس دارم شياف خارجي ها رو استفاده كنم امّا در اون صورت اونوقت بايد آمپوله رو يه روز درميون بزنم كه بدم مياد

از طرف ديگه هم اگه امپول روزانه ي منظم رو انتخاب كنم اونوقت آمپوله ايرانيه و ديگه قيد پروژسترون خارجيه رو بايد بزنم، نظرت چيه؟

يه سوال ديگه هم دارم من كه هترو زيگوت هستم جهش انعقادي دارم همين امروز هم كه تا انتقال ده روز فرصت هست ميتونم ب١٢ رو بزنم؟ ب٦ رو هر روز ميخورم

...
زینب جان برای منم یک بار زودتر از ۳۶ ساعت آزاد شد.دکتر مجبور شد ای یو ای کنه. سری بعدش که وارد سیکل ...

آره متاسفانه واسه بعضی افراد این اتفاق میفته

یه لیلا داشتیم تو ایتالیا چند سال پیش همین جور شد

مرسی بابت انتقال تجربه ات گلم

آره متاسفانه واسه بعضی افراد این اتفاق میفته یه لیلا داشتیم تو ایتالیا چند سال پیش همین جور شد مرس ...

زینبی جون مردبخوادازمایش خون بده چ ازمایشاتی بایدانجام بده ک توپروسه ای وی اف نیازه،مثلاماچطوری تیروئیدواینچیزامهمه برامون برای مردچی مهمه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود