2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
سلام آنا جون ببخشید من یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدی من شب هشتم درست 12 شب یه لک قهوه ای دیدم از صبحش هم ترشحات سفید داشتم که ترسیدم و شیاف گذاشتم ولی دیگه لک ندیدم و الان 3 شب شیاف می زارم می خواستم بدونم به نظرت قطعش کنم اگر نه میشه رکتال استفاده کنم ؟؟؟ ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.... تروخدا منو راهنمایی کنین.... من 10 تا تخمک داشتم .... خوذم مشکلی ندارم ولی میخوام بدونم چرا بلاستوسیت من که به قول دکتر خیلی باکیفیت بود نگرفت..... و اینکه چرا من نمیتونم خودم رو جمع و حور کنم .... شماها هم بعد از جواب منفی اینقدر له شدین؟؟؟ و اینکه من از کجا بدونم مشکل انعقادی دارم یا نه البته لیست ازمایشای شماها رو که دیدم بعضیاش رو انحام دادم... لطفا کمکم کنید من خواهر ندارم....غریب هستم .... مادر عزیزم رو هم چند ماه ار دست دادم
فدات بنفشه جون..... چشت روشن عزیزم.... شکر خدا الان همه چی روبراهه.... ایشالله دخمل گلت ۱۲۰ سال در سلامت کامل زندگی کنه.... عزیزم شکر خدا منو دخملمم خوبیم.... آرزو جون اولویتت با واژینال باشه اما بگما فرقی ندارن زیاد.... فقط بعضی دوستان به واژینال حساسیت نشون میدن میشه رکتال استفاده کرد به جاش.... من کلا واژینال استفاده کردم حتی با وجود لک بینی... باران جون عزیزم وقتی شیاف گذاشتی قطعش رو باید احتیاط کنی یعنی سر خود قطعش نکنی.... رکتالم میتونی استفاده کنی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان گلم.من جمعه رفتم اصفهان و شنبه صبح پرونده تشکیل دادم و سونو شدم و گفتن باید عمل لاپراسکوپی بشم و به پیشنهاد آنا جون خودم هم گفتم هیستروسکوپی هم انجام بشه.یکشنبه صبح دکتر کلانتر عملم کرد و دیروز رفتم پیشش گفتن یه پولیپ داشتم که از بین بردنش و اینکه پیچش شدید لوله رحمی دارم وباید آی وی اف بشم .برا مرداد برام آمپول نوشتن که بزنم و بعد برم سونو.میخواستم بپرسم چه موقع اسپرم رو باید تحویل بدیم و اینکه اگر بخوام تعیین جنسیت کنم باید میکرو کنم ؟ میشه راهنماییم کنید
دوستان من شیاف سیکلوژست پیدا نمی کنم هر جا می رم ایرانیش رو دارن خواهش می کنم هر کسی که تازگیها تهیه کرده بگه از کجا گرفته برم بخرم من 4 تا دونه از سری قبل داشتم که امشب آخریش رو باید بزارم اگه گیر نیارم از فردا باید ایرانی استفاده کنم .........
سلام ببخشید کسی هست یه سوال دارم من آمپول گونال دارم چه وقت از رو بزنم بهتره دیروز 2ظهر زدم الان 5و 6 بزنم اشکال داره
مـــــن ذره ای از خالــــــــــــق هستم ،اگر ضــــــرورتی بر وجود من نبود ، او هرگز مـــــــرا خلـــــــــق نمیکرد و من هرگز اینجــــــــــا نبودم .
مهکان جون عزیزم نگران نباش منم همین مشکلو داشتم. رفلاکس..سوزش گلو .. رفتم کلینیک گوارش مسعود. دکترای خوبی داره.. زود وقت دادن .همونجا اندوسکوپی شدم و دارو گرفتم.. خوبیش این بود دو روز بعد از ویزیتم وقت اندو سکپی گرفتم با بیهوشی بود . نگران نباش ایشالا که چیزی نیست ولی در کل خوردن اب و چای داغ خیلیی مضره چون ب مری اسیب میزنه.
ممنونم آرزو جونم.با حرفای آنا جون و شما خیالم تا حدی راحت شد.حتما می رم دکتر. چشم رعایت می کنم تو چایی خوردن.ان شاا...که چیزی نباشه
پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
ارزو جون والا خودمم موندم کدومو بگیرم اگه ایرانیش خوبه پس چرا دکترا تاکید دارن خارجی بگیریم !!! ولی من چند تا داروخانه آشنا که دارم ازشون پرسیدم گفتن یک ماه دیگه اکثر داروهاتوزیع میشه.... یلدا جون عزیزم اسم داروخانه و شمارش رو اگه داری برام بزار زنگ بزنم اگه داشت برم بگیرم راستی من سمت غرب تهرانم شما کدوم سمتی ؟؟