2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سلام ياس بانو جان ، من به جاي رويا جون جوابت رو ميدم ، خدا رو شكر كه چيزي به زايمانت نمونده عزيزم ، ...

سلام مامان سبحان 😍 جونم به پسر خوشگلت ❤️ممنونم که جواب دادی، منم هر وقت گرمی میخورم بعدش عذاب وجدان دارم، خدا رو شکر که ربطی نداره، پس اینطوری نیست که با شیشه به بچه شیر خشک بدی، دیگه سینه رو نگیره؟  گفتم کلا شیشه ندم با سرنگ یا چیزی شیر خشک بدم، نکنه دیگه سینه نگیره، من از الان چه فکرایی میکنم😯

سلام دوستان من برای شروع سیکل انتقالم روزی یه دونه آسپرین، 3 تا استرادیول و یه دونه اسید فولیک دارم، ...

سلام عزیزم به سلامتی و دل خوش، آسپرین رو که ‌‌‌شبها با شام بخور، چون معده خالی اذیت می کنه و این که شبها چون تحرک کمتر هست اثر رقیق کنندگی خون بیشتر نیاز میشه

استرادیول هم هر 8 ساعت بخور با آب زیاد، این مدلی خیلی خوب اثرش رو نشون میده، فولیک اسید هم هر موقع راحت بودی بین اینها بذار تو برنامت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم شیر خودمو میدم. خدا رو شکر تا الان نیازی به شیر خشک نشده... هر چند همیشه فکر میکردم شیر ند ...

مرسی عزیزم، منم مولفیکس 2تا 5 کیلو گرفتم، تا بعد برم یه چیز اقتصادی تر بخرم براش😂

دلم فقط به همین مورد خوشه که بخاطر ای وی اف قبولم کنن سزارین کنم.بخدا هیچی بدتر از این نیست مجبورت ک ...

ولی یه چیزی بهت بگم. زایمان طبیعی من طبیعی پیش نرفت که اذیت شدم. کم پیش میاد اینطوری آدم بد شانسی بیاره. اگه بتونی دلتو قوی کنی و خودتو برای زایمان طبیعی آماده کنی خیلی بهتره. اصلا هلو برو تو گلو میشه. بعدش خیلی زود میتونی کارای خودت و بچه رو انجام بدی. من الان ۲۰ روز شده هنوز به سختی میتونم بچه مو بغل کنم چه برسه به کارای دیگه اش... باورت میشه من هنوز خودم پوشکش رو عوض نکردم. تنها کاری که ازم برمیاد اینه که شیرش میدم. بقیه کاراشو ‌‌‌‌‌‌‌‌مامان بابام انجام میدن

تازه الان اینقدر روش های بی دردی هست که اصلا زایمان طبیعی رو راحت الحلقوم کرده

فقط ی بار اندازه گرفتم اونم تو آنومالی ۱۸ هفته ک زده بودش ۳۵ البته با سونو شکمی . امکان داره سرویکسم ...

ببین امکان کوتاه شدن سرویکس تو هر زمانی هست متاسفانه ولی نمی دونم به جفت ربط داره یا نه 

واسه همین زنگ بزن دکتر یا مرکزت بپرس حتما هر چی گفت انجام بده

ببین اینا رو نمی گم بترسی فقط آگاه باش، به قول یکی از دوستان سالهاست تولد و بارداری داره انجام میشه 

ولی خوب ما هم یکم حساس هستیم که شاید هیچ کس جز خودمون درک نکنه

ان شاالله.ممنون جواب دادی. دفعه قبل چون فقط شیاف پروژسترون بود  و آمپول، نوشت ،  اما حس ...

شیاف پروژسترون که تا هفته 12 هست

اگر استرادیول داری تا هفته 10

هپارین یا انوکسا تا نزدیک زایمان و بعدش هم ممکنه تا یه مدت باشه

شیاف و استرادیول هم که گفتم واسه کسی هست که مشکلی نداره اگر مثلا لک طولانی مدت باشه دیگه دکتر میگه تا کی

بچه ها یه‌ سوال بی تربیتانه‌‌ دارم😂درمورد شیاف.من تا حالا همش واژینال میذاشتم حالا میگم نکنه این‌مو ...

عزیزم من شیافشو به اندازه یه بند انگشت میزاشتم، فقط هم شبا میزاشتم، بعدش میخوابیدم، نهایت دو ساعت بعدم میرفتم برای مثلا ادرار، چیزی بیرون نمیومد، شاید نهایت یکم حالت چرب میشد اطراف اون قسمت 🙈 که با آبگرم میشستم میرفت

به ما گفتن اسپرم خالی نمیدیم گفتن درست نیست اسپرم یکی دیگه با تخمک یکی دیگه قاطی شه؟ باید جنین اهدا ...

آره منم شنیدم از لحاظ شرعی مشکل داره، تخمک اهدایی هم گویا خیلی بگیر و ببند می خواد و درد سر، فقط جنین اهدایی مشکل نداره

واسه اسپرم هم راه هایی شنیدم ولی درد سر داره 

آره عزیزم بردم.... خدا رو صد هزار بار شکر گفت مهم نیست. این رسوب مشکلی پیش نمیاره. گفت اگه بازم نگرا ...

وااااااایی عزیزم خدا رو شکر،خیلی با استرس ازت پرسیدم ولی از جوابت این قدر خوشحال شدم که حد نداره

الهی خدا حفظش کنه براتون 😍😍😍😍

اخی واقعا.حالا من همش تو فکر سزارین هستم و اینکه شنیدم شدیدا سخت میگیرن.کاش حداقل حق انتخاب برای درد ...

آره واقعا هر زنی حق داره آموزش ببینه و خودش انتخاب کنه، متاسفانه این یه قلم رو دارن به زور مثل کشورهای خارجی عمل می کنن که اصلا اون رویه رو دوست ندارم 

گلم شنیدم شیراز قبول می کنن سزارین انتخابی رو ولی از بندر خبر ندارم، اما قطعا شهر به اون عظمت باید راهی باشه

ولی یه چیزی بهت بگم. زایمان طبیعی من طبیعی پیش نرفت که اذیت شدم. کم پیش میاد اینطوری آدم بد شانسی بی ...

موافقم.

حتی شما که درد و انقباضات رحم رو داشتی ، کلی برای ریه هات پسرت بهتر بوده. درسته درد کشیدی اما بی فایده هم نبوده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار