2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
انشالله که بعدی ها هم تو راه باشن. دختر و پسر هر چی باشه پذیرا هستیم از دل و جان😁 دوستای داداشمم ه ...

ای جان دلم خدا حفظش کنه😗😗😗😗چه خوب کردی پستونک دادی خدا کنه بچه منم بگیره💜💜⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
توی سیکلهای طبیعی حدودا روز ۲۰ و ۲۱ سیکل جنین لانه گزینی میکنه اما با آی وی اف  شرایط یکسان نیس ...

دقیقا جایی خوندم از هر ده نفر ، سه نفر پنجره لانه گزینی متفاوتی دارن یعنی اون حالت روتین روزهای ۱۹ تا ۲۱ نیست، اینجاست که era واجب میشه

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رویا جون، گل پسرت خوبه؟ 😍 یادم نیست پرسیدم ازت یا نه، شیر خودتو به نی نی میدی؟ یا شیر خشک میدی ...

آره عزیزم شیر خودمو میدم. خدا رو شکر تا الان نیازی به شیر خشک نشده... هر چند همیشه فکر میکردم شیر نداشته باشم اما خدا رو شکر فعلا دارم.... فقط بعد زایمان مایعات گرم زیاد بخور... شیر خشک بعد زایمان گرفتم چون زردی داشت گفتن باید شیر زیاد بخوره که ادرار کنه واسه همین گفتم شاید شیر خودم کم باشه ولی با همون شیر خودم خدا رو شکر مشکل حل شد.

تو هم با انرژی مثبت بگو شیر دارم.

پوشک اول مولفیکس گرفتم ولی بزرگ بود مای بی بی سایز ۱ براش استفاده میکنم

سلام رویا جون، گل پسرت خوبه؟ 😍 یادم نیست پرسیدم ازت یا نه، شیر خودتو به نی نی میدی؟ یا شیر خشک میدی ...

عرق کاسنی من یه بطری از هفته ۳۷ به بعد خوردم. روزی یک استکان میخوردم اما بازم زردی گرفت کمی

میگن زردی به خاطر عدم هماهنگی گروه خونی مادر و نوزاد ایجاد میشه ربطی به کاسنی نداره

ممنون عزیزم..خیلی اذیت شدم از دیشب بخاطر درد قفسه سینه دیگه نخوردم

واقعا؟بهت گفته روزی یه دونه بخوری؟من میخواستم اگه سونوم خوب بود ان شاالله به دکتر بگم برام تجویز کنه...تا این حد اذیت شدی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
انشالله که بعدی ها هم تو راه باشن. دختر و پسر هر چی باشه پذیرا هستیم از دل و جان😁 دوستای داداشمم ه ...

ای جونم چقد نازه اخه.خدا حفظش کنه😍❤من چقد انرژی میگیرم وقتی به سلامتی یکیمون اینجا زایمان میکنه بعد کلی سختی و استرس و انتظار...😍 ان شاالله این روزا قسمت تک تک منتظرا و دوستای گل تاپیکمون شه

از طرف ما حسابی ببوسش و گردنشو بو کن😍🤗

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
واقعا؟بهت گفته روزی یه دونه بخوری؟من میخواستم اگه سونوم خوب بود ان شاالله به دکتر بگم برام تجویز کنه ...

روزی دوتا میخوردمِِِ..اره 4روز فقط خوردم تپش قلب گرفتم..از دیشب هم درد قفسه سینه اذیتم کرد ک.نمتونستم بخابم..دیگه امروز نخوردم..تافردا ب دکترم بگم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها یه‌ سوال بی تربیتانه‌‌ دارم😂درمورد شیاف.من تا حالا همش واژینال میذاشتم حالا میگم نکنه این‌موضوع‌خودش باعث نرم شدن دهانه ی رحم شده باشه(فکرکنین از اول بارداری تا الان که‌وارد ماه ۷ شدم همش شیاف واژینال میذاشتم)...خلاصه دیروز تاحالا مقعدی‌میذارم...ولی واژینال راحت تر میذاشتم😑اینجوری انگاری زیاد نمیشه فرستاد داخل.نمیدونم چجوری بگم.خلاصه واسه رکتال هم مهمه خیلی بفرستیم داخل شیافو؟الان بعد یک ساعت رفتم دستشویی(شماره ی ۱ فقط🤣) بعد دیدم شیاف انگار همش‌ تیکه های کوچولو بیرون اومده (دقیقا مثل اونموقع که واژینال میذاشتم)میگم نکنه جذب نشده؟!اخه من شنیدم رکتال این کثیف‌ کاریارو نداره!

روزی دوتا میخوردمِِِ..اره 4روز فقط خوردم تپش قلب گرفتم..از دیشب هم درد قفسه سینه اذیتم کرد ک.نمتونست ...

نفسی جون از دکترت بپرس شاید پراپرونول بهت بده عوارض تپش و درد قفسه رو کم میکنه ،شاید به معدت نمیسازه در اینصورت تپش قلب و درد قفسه میاره

بله داشتم

خب پس امیدت باید خیلی بیشتر باشه که دوباره هم میشه حتما

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
بچه ها یه‌ سوال بی تربیتانه‌‌ دارم😂درمورد شیاف.من تا حالا همش واژینال میذاشتم حالا میگم نکنه این‌مو ...

عزیزم من از یه دکتر شنیدم شیاف فقط در حد یک گرمش دارو هست که جذب میشه بقیش مواد نگهدارنده و محافظ هست، نگران نباش