2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من دوتا دکتر عالی میشناسم خودم هم قصد دارم بعد غربال برم زیر نظر یکی از اونها تا زایمان ان شاء ا ...

محل تقریبی مطبشون رو میدونی؟

من چون احتمالا زایمانم تهران نباشم ، فقط میخوام زیر نظرش باشم بیشتر تا ۳ ماهه اول.

شایدم زایمانم رسید به تهران.خدا میدونه.

اگر مطبش نزدیک خونمون باشه که توی تهران از این سر به اون سر نرم ، عالیه.

عزیزم اطلاعات یا شماره تلفنی داشتی ممنون میشم بگی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم یک ماه قبل انتقال ماه رمضون بود و قطعا نمی تونستم خیلی رعایت کنم، کار خاصی نمی کردم، سحری ...

زینب جون شما پریودی های دردناک داشتی؟کلا طبعتون سرد بود یا گرم؟من پریودی های خیلی دردناک دارم تا قرص نخورم اروم نمیشم.ولی دقیق ۲۸ روزس.به نظرتون رحم من به خاطر پریود دردناک سرد میتونه باشه؟احتمالا ماه دیگه انتقال دارم.چه چیزی های رو رعایت کنم؟

زنگ زدم نیگان گفت همچین دکتری نداریم اینجا

به بیمارستان زنگ زدین حتماً. به این شماره‌ها زنگ بزنین مرکز درمان ناباروری و آی‌وی‌اف نیکان هست. خودم دوبار اونجا با زرنانی وزیت شدم.

‭021 7106 2600‬

‭021 7106 2650‬

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بستگی به نوع انتقالت داره، سیکل من طولانی بود یک ماه بوسرلین دور بازو زدم

ب من روز پانکچر گفتن دومین پریودت بیا، انتظار سخته یعنی ممکنه بازم انتقال ندن بگن آمپول بزن بعد انتقال؟ 

سلام خانومااا

یه سوال دارم اگع اطلاع داشتین جواب بدین مرسیی خوشگلاا

سرم آی وی آی دوز بندی داره؟؟ منظورم اینه برای هرکسی اندازه خاصی تجویز میشه؟؟ و به چی بستگی داره اندازش؟؟

بازم ممنون 😘😘

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام خانومااا یه سوال دارم اگع اطلاع داشتین جواب بدین مرسیی خوشگلاا سرم آی وی آی دوز بندی داره؟؟ م ...

سلام

به ازای هر بیست کیلو یه سرم میدن، مثلا اگه ۶۰ کیلو باشی سه تا و ۸۰ باشی چهار تا

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟