2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
زينب جون ايشالا اين تهوع خوب بشه عزيزم خودتو زياد خسته نكن 

مرسی عزیزم، قربون محبتت 😘😘😘😘دیگه باهاش می‌سازم، دکتر گفت هفته آینده کم تر میشه، استرادیول هامم گفت قطع کنم تا زودتر حالم جا بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهشید جون نگو تو رو خدا من ی روز حالت تهوع داشتم تو بارداریم مردم و زنده شدم کل روزو خوابیدم چیزای خ ...

آخ آره به، خدا همش میگم چرا از خدا حالت تهوع خواستم، مثل آدم می گفتم خدایا بچه سالم و بارداری راحت، چرا از خدا کم خواستم

الانم میگم شکر ولی تمام مسیر مری من سوزش داره، حجره ام گرفته دیگه از بس عوق زدم، یه دمیترون از گلم پایین نمیره

سلام دوستان ازمایش همسرم چطوره دارم ازنگرانی میمیرم    

سلام عزیزم آزمایش خوبه، حتی شانس طبیعی هم هست، فقط dfi یه کم بالاست که با خنک نگه داشتن و مصرف آنتی اکسیدان ها مثل ویتامین سی 250،ویتامین ای 100،و ولمن، در کنار میوه و سبزیجات زیاد درست میشه

Dfi خیلی زود و خوب به درمان جواب میده

چرا پرسيدم گفت بنظر من شما اصلا مشكل ايمني نداري و عدد 187 براي اين فاكتور اونقدر بي اهميته كه اگه س ...

تارا جان به حرف زرنانی گوش کن الکی حرف نمیزنه، سرم دادن واسه اون کاری نداره، من مطمئنم تو حتما زود مامان میشی، این قدر هم سن و سالت نترس، شک ندارم سن بیولوژیک شما از سن شناسنامه ایی شما کمتر هست، اینو آزمایشاتت نشون میده

ببین تو الان همه احتمالات رو سنجیدی، دیگه نباید بیشتر ادامه بدی، داری دچار وسواس زیاد میشی

ببین علم پزشکی با ریاضیات خیلی خیلی فرق داره، قوانینش متفاوته، نمی گم بی قانونه، فرق داره 

تا وقتی چشمت به اعداد باشه فقط خودتو اذیت می کنی، بنداز دور دیگه گلم این بررسی ها رو 

دکترهایی که شما رفتی طبق چیزایی که گفتی همه چی رو خوب بررسی کردن و خدا خیرشون بده به سوالاتت هم خوب جواب دادن انصافا

نهایت اگر دوست داری تو همون گاندی یک بار دیگه پانکچر شو نه جای دیگه، چون اصلا با شرایط شما هم خوانی ندارن جاهای دیگه با توجه به شغلت و مرخصی هات

آخ آره به، خدا همش میگم چرا از خدا حالت تهوع خواستم، مثل آدم می گفتم خدایا بچه سالم و بارداری راحت، ...

عزیییزم ان شاءالله زود این دوران برات سپری بشه بعضیا فقط سه ناه اول ویار دارن ان شاءالله از اون دسته ای😘😘

سیرابی رو امتحان نکردی؟

خدا جونم شکرت...
سلام نفسی جون خوبی من اصلا سونو واژینال بعد بارداری نشدم اصلا اما اگه بهت با سونوی واژینال گفتن 21 ...

مرسی عزیزم توضیحاتت رو سیو کردم، فقط تلفظ لاتین پساری رو هم میذاری بی زحمت، چون من تا الان فکر می کردم به شیاف میگن فقط

بچه ها ببخشید من دو روزه شکمم شل کار میکنه چیکار کنم؟؟شیافمو مجبورم رکتال استفاده کنم واژینال میزارم ...

گلم نشاسته و ماکارونی عالیه

فقط اینو بگم شل کار کردن اشکال نداره، حالت اسهال باشه یعنی چند بار پشت هم با فواصل کم کار کنه مشکل داره و گرنه روزی دو بار شل کار کردن مهم نیست تازه از یبوست بهتره