2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام عزیزان.امیدوارم همگی خوب باشین. منتظر معجزه جان ان شاا...بهذهمین زودی بیای و خبرای خوشی از بهبودی کامل همسرت بدی.آمین. لاله جان من ذخیرم پایینه.بالا نیست.لب مرزم عزیزم. آنا جون طبق پیشنهاد شما واسه بهتر شدن کیفیت تخمک ,امروز رفتم فروشگاه و به جای سیاه دانه ,شاه دونه خریدم.دستپاچه شده بودم خب حالا چیکار کنم.شاه دونه که بد نیست؟ فردا پس فردا می رم عطاری سیاه دونه هم می خرم.
پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دلم گرفته بود. کلی تو حرم امام رضا گریه کردم. اینهمه دوا ودرمون و درد و درد سر. الهی همه مون مادر شیم. وقت اذان دعا کردم خدا زندگی ما رو از چه کنم چه کنم نجات بده. بچه ها خیلی محتاج دعا هاتون هستم. خیلی دل شکسته شدم.
سلام به همه دوستای گلم ستاره جون ممنون عزیزم ایشالا خیلی زود نی نی تو بغل بگیری منتظر معجزه ناراحت شدم عزیزم ایشالا مراحل درمان خیلی خوب پیش بره و سلامتی رو بدست بیاره. لاله جون عزیزم سعی کن همسری رو با حرف راضی کنی ماشالا خوش صحبت و عاقل هستی از خدا می خوام به دلش بندازه و بره دنبال درمان و این نگرانیت تموم بشه . شاینا جونم ممنون عزیزم ایشالا خبر مامان شدنت رو بشنوم . اناجونم خاله مهربونه نی نیم مرسی . چشم حتما میام از بیمارستان می گم که چه خبره . دیروز زنگ زدم بیمارستان پرسیدم گفت اتاق عمومی ۵۵۰۰ اتاق خصوصی ۲۰۰ تا ۳۰۰ اضافه می شه . بیمه تکمیلی رو هم گفت معرفی نامه بیار . توکل به خدا این روزا خیلی سنگین شدم نشستن و خوابیدن برام سخته برا همتون این روزا رو ارزو می کنم فقط ناامید نشید و از هر طریق که شده مامان بشید چون ارزشش رو داره دوستای خوبم حسی که با هیچ چیز دیگه ای نمی شه تجربه اش کرد . فدا جون راستی ناراحت شدم از منفی شدنت ولی ناامید نباش چون چهل سالته همه چیز تموم نشده تا چهل و نه سالگی فرصت داری تا جایی که می شه تلاشت رو بکن .
منتظر معجزه ولاله سرخ عزیزانم از خدا سلامتی همسرای گلتون رو میخوام ... خیلی ناراحت شدم خانما من خیلی به دلم افتاده ی دونه جنین که دارم انتقال بدم میگم شاید برام بچه بشه... به نظرتون شانسمو امتحان کنم یا نه؟
من چند روزه دارم آمپولای بوسر لینو تزریق میکنم . از روزدوم زیر دلم درد میگیره حالتی مثل پریود .شما هم اینطور بودین؟فقط دوست دارم به شکمم بخابم اون لحظه
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
ارغوان جون طرازی نباید قبول کنه بیمارستان باید قبول کنه بیمه البرز هستیم و تا سه تومن بابت زایمان میده من باید از طرازی نامه بگیرم که توش تاریخ زایمان و بیمارستان رو بنویسه ببرم تکمیلی اون نامه بده برای بیمارستان . طرازی که جدا پول نمی گیره کلا با بیمارستان طرف هستیم . هم نیکان و هم ابان با البرز طرف قرارداد هستن .
سمی جان شما برا میکرو از بیمه تون استفاده نکردین؟
بیمه تکمیلی ما هم البرز هست و برا زایمان سقفش 3 تومنه ولی چون برا میکرو 2400 از بیمه دادن مونده 600 تومنش که فوقش برا زایمان اون 600 رو میتونیم استفاده کنیم. متاسفانه تو بیمه ما میکرو و سزارین جزء هزینه های بیمارستانی هستند و اگه دوتاش هم تو یکسال باشند سقفش سه تومنه. برا شما قراردادتون چطوریه؟
سمی جون عزیزم درسته خانوم دکتر هزینه جدا نمیگیره اما مثلا تو میکرو دستمزدش تو هزینه های بیمارستان ۱۷۰۰ بود.... من با اینکه بیمه تکمیلی داشتم آبان بهم گفت چون خانوم دکتر با بیمه طرف نیست و عملا باید هزینش آزاد پرداحت بشه و نمیشه هزینه هارو تفکیک کرد و دو صورت هزینه داد پس مجبورین کلش رو آزاد پرداخت کنین بعد برین از بیمه تکمیلیتون بگیرین.... سمی جون الان نمیدونم برنامشون چیه.... یا نیکان برنامش متفاوته یا برا زایمان متفاوته یا نه.... خلاصه این تجربه من تو میکروها بود.... بازم بهتره پرس و جو کنین مطمئن بشین و در مقابل عمل انجام شده قرار نگیرین....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من زنگ زدم آبان گفتن باید دکترت با بیمه طرف قرار داد باشه، تا معرفی نامه بیابید، ما هم از طرازی پرسیدیم گفت من با بیمه ها طرف قرار داد نیستم، حالا ما باید هزینه بیمارستان پرداخت کنیم بعد از بیمه بگیریم