2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684580 پست
لاله جون فدات بشم.... حالم خیلی به خاطر منتظر معجزه جون گرفته بود.... نگران یکی دیگه از دوستامونم هستم و هنوز تلفنشو روشن نکرده.... حالم همسو تو..... خدایا توی ماه به این قشنگی هستیم، ماه پر برکتی پیش رومونه..... پس یه نظری به دوستان بکن.... خدایا دیگه داشته هامونو برامون حفظ کن..... ما اینجاییم برا نداشته هامون..... خدایا تو به عزیزترینات قسمت میدم داشته ها و عزیزای هیچ کدوم از دوستامو ازشون نگیر منم یکی از اونا باشم..... خدایا سلامتی عزیزامون رو بهمون ببخش.... خدایا نمیخوام ناشکری کنم.... اما مام به نوبه خودمون درگیریم.... لااقل سلامتی عزیزامون رو حفظ کن و بهمون ببخش.... خدایا دوستامو ناامید از درگاهت برنگردون..... لاله جون عزیزم والا انقدر پکرم حس نوشتن ندارم دیگه.... عزیز دلم ایشالله قلب همسرتم شرایط بحرانیو رد میکنه و خیلی زود حالش بهتر میشه.... به خدا دیگه نمیدونم چی بگم.... خدا شاهده یه جورایی اعضای اینجا مثل اعضای خونوادم شدن.... دوست ندارم درد و غم هیچ کدومتونو ببینم.... کاش فقط دردمون به همین بحث ناباروری محدود بشه که به لطف و کرمش اونم برا تک تک دوستان زودی حل بشه.... خدایا بیشتر از اونو از تک تک دوستان دور کن....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آمین ! منم اینجا رو خونه خودم میدونم ...با ناراحتیای دوستان ناراحت وبا شادیاشون شاد میشم ....خیلی بفکر منتظر معجزه هستم .....الهی که دلشاد بشه وهمسرش سلامتیشو بدست بیاره ... لاله سرخ عزیزم ..دوست خوبم از ته دلم برا سلامتی همسرت دعا میکنیم ....خدایا سلامتی میخوام برا همه ... اللهم صل عل محمد وال محمد .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون منم خیلی به خاطر همسر معجزه ناراحت بودم دیگه سر درد دل منم وا شد من این جور چیزا رو اینجا نمیگم چون همه به اندازه کافی برا خودشون مشکل دارن و غصه دارن اما امروز دیگه دلم درد و دل خواست منم همیشه مثل خودت دعا میکنم میگم خدایا با حفظ داشته هام یه بچه به ما هم بده اما فقط با حفظ داشته هامون مرسی انا جون منم به تک تک بچه های اینجا دل بستگی دارم با اینکه نه میشناسم نه دیدم اما همین درد مشترک باعث پیوند خوردن دلها میشه شاینا جون ممنون عزیز دلم همه ما اینجا دلمون به دعای همدیگه خوشه
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
از همه دوستان مچکرم که دلداریم دادین... امیدوارم خدا دل همتونو شاد کنه. با زبانی دعا کنین که گناه نکرده اید...پس در حق هم دعا کنیم ان شا الله که به زودی همگی حاجت روا شیم
یا ارحم الراحمین با تو گفتم: من منتظر معجزه ات هستم...در حقم باز هم مهربانی کن...امیدم همیشه به توست.و....تو شنیدی و حاجت دلم را دادی و مرا لایق معجزه ات دانستی ، الهی صد هزار مرتبه شکرت  🌸 مرسی که باز هم صدام و شنیدی 🌸
سلام به خانمای خوب و گل سایت منتظر معجزه جون انشالله خدا همسرتو شفا بده لاله سرخ عزیز توکل به خدا کن شوهرتو ببر عمل کنه پدر شوهر من سنش بالا بود عمل قلب کرد الان هم خیلی حالش خوبه الان الحمدلله کشور ما تو عمل قلب خیلی پیشرفت کرده و جای نگرانی نداره خانما یه سوال داشتم اگه کسی از خانما سونو در آب رو انجام داده بیاد توضیح بده لطفا چجوری بوده درد داشته یا نه؟ممنون میشم
سلام بچه ها.کی فقط شوهرش مشکل داشته وخودش سالم بوده؟پیشنهاد میکرو گرفتیم خودم مشکلی ندارم میخوام از هزینه و طول درمان اطلاعات داشته باشم
گر نگهدار من آن است که من میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
یکشنبه میریم اصفهان برای میکروتسه دوطرفه واسه شوهرم.گفتند این مرحله که همون بیوپسیه یک میلیون ودویست هزینه داره.لطفا کمکم کنید
گر نگهدار من آن است که من میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
ببین عزیزم مراکز قیمتاشون متفاوته بعضی جاها حدودا١٥٠٠میشه بعضی جاها کمتر پانکچر و انتقال نزدیک٤میلیون و داروهام بسته به بیمهبین ١/٥-٢و اینکه چقدر شما نیاز به دارو داشته باشی برای همین هزینه های هر نفر با دیگری متفاوته حالا دیگه هزینه سونو و ویزیت ها باز بماند
سارا جان من تازه اول راهم . از ها رو دادم منتظر جوابم .از کاریو تایپ 45 روز طول میکشه تا جوابش بیاد . دارم از انتظار میمیرم . ان شاالله شاید کار انتقالم بیفته واسه مرداد ماه.
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹