2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سارا جان من یکبار خودم طبیعی باردار شدم ولی خارج از رحمی بود. دیگه نمیخوام ریسک کنم .تصمیم گرفتم حالا که سر و کارم به ای وی اف افتاده از های سلامت جنین و تعیین جنسیت هم بکنم/
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
ارغوان جان منم مثل تو خیلی سنگین شدم. نشستن و پا شدن و بخصوص شبها خوابیدن خیلی سخت شده. فقط دوست دارم که روزها زود بگذره و وقتش برسه و انشالله به سلامتی بچه ها رو بغل کنم. چون از آخر اردیبهشت دیگه سر کار نمیرم از اون لحاظ سخت نمیگذره. تاریخ زایمان هنوز قطعی نشده احتمالا یکی از روزهای 26،27یا 29 خرداد خواهد بود. حالا بعدا قراره قطعی بشه. شما تاریختون کی شد ارغوان جون؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم..

من 26 اردیبهشت جنین سه روزه انتقال دادم و دکترم واسه 9 خرداد یعنی فک کنم میشه روز 15 انتقال تست بتا نوشتن اما من دل نگران بودم و نتونستم صبر کنم امروز رفتم آز دادم و جواب منفی بود کمتر از 1.2
حالا نمیدونم روز انتقال رو باید روز اول حساب کنم یا نه؟؟؟ اگه روز اول باشه پس امروز 13 بوده..به نظرتون امکان داره تا پس فردا بتا بالا بره؟خیلی ناامید شدم..خدا خودش کمک کنه.

برای مامانای عزیز آرزوی سلامتی و زایمان راحت رو دارم.به شادی نی نی های گلتون رو بغل بگیرید.

منتظر معجزه و لاله جون براتون آرزوی سلامتی و دلخوشی دارم..دل به خدا بسپارید
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام خانم گلا صبحتون بخیر اگه خدا بخواد فردا انتقال دارم و از دیروز فک می کنم جنین هامون بیرون باشه چون قراره انتقال بلاستو داشته باشم ، خواهش میکنم برا سلامتی و رشد جنین هام و موفقیت انتقالم دعا کنین اینجا تنها جاییه که می تونم دردو دل کنم و به همگی تون احساس قرب و نزدیکی میکنم :,(
فدات الهه جان ، ممنون خانم گل راستی دوستان من آمپول پرژسترونم رو دیروز فراموش کردم بزنم اصلا نمیدونم چطور شده فراموش کردم ، زنگ زدم مرکز گفتن فقط برا امروز رو بزن ، خیلی نگرانم که نکنه تو انتقالم که فرداس مشکلی پیش بیاد
سلام به همه وصبح شنبتون پر از اتفاق های خوب منتظر معجزه عزیز خیلی ناراحت شدم امیدوارم خدا در های رحمتش رو به روی تو وهمسرت باز کنه وسلامتی شوهرت بشه معجزه ایی که منتظرش هستی برات از صمیم قلبم دعا میکنم دوست عزیز تو تنها نیستی واینجا دوستانی داری که دعا ها شون همراه تو وهمسرت هست خدایا خدایا خدایا...... لاله مهربون ،خدا نکنه دلت گرفته باشه عزیزم حتما پیگیر درمان همسرت باش عزیزم .مردا همیشه بیماری رو دست کم میگیرن واهمیت نمیدن باید هلشون داد تا برن دنبال دوا ودکتر والا منم این روزا حال خوبی ندارم دیروز به مامانم می گفتم هیچ انگیزه ای برای زندگی کردن ندارم انگار مسافری هستم که فقط می خوام این سفر تموم بشه آینده ای پیش روی خودم نمی بینم ،نمی دونم این همه ناامیدی از کجا میاد ولی هرچی هست توانم رو از دست دادم من تو تمام این مدت اصلا به روی خودم نمیاوردم که مریضم وبچه دار نمی شم خیلی درد می کشم ولی با سیلی صورتم رو سرخ نگه داشته بودم حالا انگار کم آوردم دیگه تحمل ندارم دارم کمبود بچه رو حس میکنم ،آینده بون بچه برام شده کابوس روز وشب در دای آندومتریوز امونمو بریده بعضی وقتا اینقدر بهم فشار میاره که گریه میکنم نمیدونم شاید دردا همون دردای قبلیه و تحمل منه که کم شده تا حالا نذاشتم هیچ کس بفهمه بیمارم ولی الان دلم می خواد داد بزنم همه بدونن که خیلی ناتوان شدم بدونن منم خیلی مشکل دارم دیگه نمی تونم دردام رو تنهایی تحمل کنم از خندیدن های مصنوعی خسته شدم از خوشبخت نمایی خسته شدم خدایااااااااااااااااا کاش منم یه روز بیام بگم منم وارد سیکل شدم
خدایا شکرت
خانوما کسی اطلاعاتی در مورد ازمایش کشت ادرار داره برام این ازمایش تجویز شده ولی چون شیاف مصرف میکنم ازمایشگاه انجام نمیده ازطرفی هم نمیتونم شیاف قطع کنم بخاطر لکه بینی که دارم.چی کارکنم
لاله جون عزیزم میدونم هر جنین بیشتر خیلی احتمال نتیجه + رو بالا نمیبره.... منظورم این نبود که دو تا جنین شانس رو دو برابر میکنه.... منظورم این بود اگه گفته دکترا و مراکزمون درست باشه و اونام بعد ۳-۴ بار منفی بررسیای تکمیلیو انجام میدن لااقل ۳-۴ بارشون همون ۳-۴ تا جنینه نه ۱۰-۱۵ تا جنین.... منظورم این بود اینجا با تکرار مکررات کلی جنین هدر میره.... اگه میخوان تقلید کنن یا کامل تقلید کنن یا اگه میخوان متفاوت عمل کنن متفاوت عمل کنن.... نه اینکه هر جا به نفعشونه بگن ببین اونام همینکارو میکنن و از این چرت و پرتا.... کاش بدونن هر جنینی که الکی هدر میره برا ما هم کلی هزینه داشته هم کلی عوارض جسمی و روحی دنبالشه.... در ضمن اونام براشون هزینه بره.... یادمه یکی از دوستان بود که اومده بود میکروی دومشو اینجا انجام بده چون میگفت اونجا هر بار ۶۰۰۰ دلار هزینه داشته واسش.... و اما در مورد درد دلت و اینکه در مورد مشکلاتت حرف میزنی و .... عزیز دلم چرا نگی؟ اگه اینجا نباشه که دیگه دق میکنیم.... دیگه نشنوم از این حرفا بزنی.... ایشالله خیلی خیلی زود همسرتم عمل میکنه و حالش خیلی خیلی خیلی خوب میشه.... زری جون عزیزم اینجا حسنش به همین همدردی دوستانه.... عزیزم ایشالله به زودی شریک شادیتم میشیم.... آوا جون من سونوی تو آب رو تجربه نکردم اما شکسته بسته یه چیزایی میدونم.... انگاری مایعی وارد بدنت میشه و بعد سونو انجام میشه.... عزیزم اگه دردی هم باشه باید در حد عکس رنگی باشه.... نگران نباش و خودنو آماده درد کشیدن نکن.... چون پیش زمینه ذهنی درد رو ایجاد کنی ناخوداگاه دردم میکشی... آرامش جون بله تو یخچال بذار شیافتو.... چون بیرون نرم میشه.... نهایتا خواستی یه چند دقیقه قبل استفاده بیرون بذار.... البته من همون از یخچال در میاوردم و استفاده میکردم.... دوست عزیزم Bestegalitarian چه اسم سختی داری؟ عزیزم من تا جایی که تونستم جواب سوالاتتو دادم بازم در خدمتتم.... تپل مپل جون نگران حجمش نباش معمولا بعد درمان اینطوری میشه.... نازی جون عزیزم ایشالله انتظارت به یه انتظار نه ماهه شیرین ختم میشه.... مهکان جون در مورد شاهدونه نمیدونم.... اگه اطلاعاتی در مورد خواصش پیدا کردم برات میذارم.... اما کنجدم خیلی خوبه.... صبحونه عسل و ارده هم بخوری خیلی خوبه.... سوگل جون قربون دل شکستت.... ایشالله این روزام میگذرن.... یلدا جون خدارو چه دیدی.... من جای تو باشم آزهای تکنیلیو میدم بعد همون یه جنینو انتقال میدم.... یلدا جون بوسرلین همون سبمافکت و سوپرفکت و .... هستش.... سبزه جون من زیاد تجربه استفاده از سینافکت رو نداشتم.... چون اکثرا سیکلام آنتاگونیست بودن.... مامان آیدین چه بد!!!! یعنی هزینه نباروری و زایمان رو یکی کردن؟ برا ما سقفشون جداست.... برا ناباروری ده میلیونه، برا زایمان دقیقا نمیدونم اما میدونم ۵-۶ میلیون رو ساپرت میکنه بیشترش رو نمیدونم.... چون اخیرا یکی از دوستامون برا زایمان استفاده کرده بوده و زایمانش ۵۵۰۰ شده بوده و شامل حالش میشده.... مامان آیدین و ارغوان جون بازم فدای سر خودتون و دردونه هاتون.... ایشالله به سلامتی بغلشون کنیم باقیش حل میشه.... آتریسا جون احتمالا زود بوده... عزیزم توکلت به خدا باشه.... ایشالله بهترینا در انتظارته.... افسون جون بله جواب رو به جز همسرت به هیشکی نمیدن.... عزیزم فعلا همینکه همسرت جالش خوبه خیلیه.... به چیزای خوب فکر کن.... تو فکر کن جوابش عالیه.... الکیم به خودت استرس نده.... به وقتش ایشالله میری جواب عالیم میگیری.... آرزو جون عزیزم ایشالله فردا شروع روز مادر شدنت باشه و بعد نه ماه انتظار شیرین دردونه هاتو بغل کنی.... آرزو جان نگران نباش.... اگه جای نگرانی بود بیمارستان بهت میگفت.... ولی از این به بعد حساستره.... آلارم بذار واسه تزریقات که هر روز سر ساعت تزریقتو بکنی.... منتظر جون عزیزم نگران نباش حسات کاملا طبیعین اما سعی کن تسلیمشون نشی.... وگرنه خوب همه مون یه آستانه تحمل داریم.... وقتی از آستانه تحمل رد میشیم و درد میکشیم دفعه بعدش آستانه تحملمون پایین ترم میاد.... فقط خدا و کساییکه درد آندومتریوزو تجربه کردن میدونن ما چی میکشیم.... البته شکر خدا دیگه باید بگم چی میکشیدم.... به خدا منتظر جون بعضی وقتا اطرافیان بهم میگفتن تو دیگه داری خودتو لوس میکنی و همه مون پریود شدیم و از این حرفها.... بعضی وقتا باورم میشد نکنه درد ندارم دارم تلقین میکنم.... اما بعد عمل تازه دکترم تایید کرد که علت دردای زیادت این بود که بافت آندومتریوز دقیقا نزدیک عصب ساکرال بوده برا همین شدت دردت بیشتر بوده.... به خدا من انقدر دردم شدید بود همیشه از شدت زرد پشت سر هم استفراغ میکردم و آخرش از حال میرفتم.... عزیزم درکت میکنم.... اما سعی کن حتما درمان کنی.... من افسوس میخورم چرا زودتر درمان نکردم و این همه سال زجر کشیدم.... آرزو جان من انجام دادم اینکشت ادرار رو.... شیافم داشتم اما نگفتن انجام نمیدیم.... حتی یادمه گفتم شیاف گذاشتم صبح مشکلی نداره گفتن نه.... بازم پیگیر شو....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان الهی شکر که درمان شدی والان نی نی تو دلته من اگه یه ذره امید داشتم که یه روزی بچه دار میشم بازم دردارو تحمل می کردم اخه بذبختی من اینه که من مهر 93 عمل کردم فقط چند ماهی بهتر بودم دوباره عود کرده احتمالا دیگه عملمم نمیکنن چون همین یه ذره از تخمدان رو هم از دست میدم من تقریبا تمام دوره ام دردای وحشتناک دارم موقع نزدیکی می میرم وزنده میشم دو هفته از سیکلم هم که لکه بینی وخونریزی شدید دارم اخه شوهر بیچاره من به چیه من دلخوش کنه برای هفته آینده کلینیک آندو ابن سینا وقت گرفتم باید ازشیراز بیام اونجا بنظرت اگه پریود باشم مشکلی برا معاینه پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟
خدایا شکرت