2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
عزیزم نگران نباش بقول آزی جون مبلغی توی گلوی آزمایشگاه فرو کنی انشالله همه چی حله،خواهر من ۳سال قبل ...

خدا كنه هرچي هست خسارت مالي باشه نه جوني. حالا من هم ميرم انجام ميدم . ولي گفت بعد آز بايد اكو هم بايد بدي اگر اكو بد باشه آز خوب باسه بازم بايد سقط كني. يادت نيست ان تي چند بود؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا كنه هرچي هست خسارت مالي باشه نه جوني. حالا من هم ميرم انجام ميدم . ولي گفت بعد آز بايد اكو هم با ...

خدایا به هممون رحم کن😥واقعا چرا مثل بقیه نیستیم؟مگه ای وی اف چه فرقی با طبیعی داره اسپرم و تخمک یکیه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها.. من دوماه دیگه میخام وارد سیکل میکرو بشم دکتر گفته این دوماه رو ال دی بخورم.... میتونم ...

بی شک فقط یاسمین بخور . داروهای تقویت تخمک هم بخوری خوبه انشالا نتیجه ای که میخوای بگیری

خدایا به هممون رحم کن😥واقعا چرا مثل بقیه نیستیم؟مگه ای وی اف چه فرقی با طبیعی داره اسپرم و تخمک یکی ...

نميدونم واقعا😔😔

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خدا كنه هرچي هست خسارت مالي باشه نه جوني. حالا من هم ميرم انجام ميدم . ولي گفت بعد آز بايد اكو هم با ...

ان تی یادم نیست عزیزم 

برو انجام بده خیالت راحت میشه فدای سر نی نی،انشالله  هیچ مشکلی نیست

آره عزیزم، خیلی راحتتر از اون چیزیِ که به نظر میاد. من یکی از دغدغِهایِ بزرگم قبل از شروعِ آی وی اف ...

اتفاقا امروز موفق شدم خداروشکر خودم بزنم با اصرار اطرافیان خلاصه موفق شدم خیالم راحت شد 🙊😌البته با اینکه زیاد نگه داشتم بازم یه قطره ریخت

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
@rakhsh67   عزیزم خوبی؟نی نی خوبه؟

سلام خاکستری جون 

خوبی عزیزم

ممنون ک ب یادم بودی و خوشحالم کردی

من و شاهزاده پسرمم خوبیم ولی زیادی داره مامانشو اذیت میکنه همش استراحتمو و همش شکمم درد داره و سفت میشه زیر شکمم

واقعا ازینهمه استرس خسته شدم

دوشب پیش ازخاب بیدار شدم دیدم کلا خیسم فرداش رفتم سونو آب دور جنین چک کردگفت نرماله عددش عم7.5

قند هم آزمایش دادم البته نه ogtt بلکه قند ناشتا و 2ساعتبعدش ک خیلی بالابود ناشتا120بودم

باید دوشنبهدوباره تکرار کنم و امیدوارم اینبار خوب باشه و گرنه انسولین

عزیزم از هر دکتری که انرژی مثبت میگیری و بهش میتونی اعتماد کنی برو پیشش ،عارفی کاملا بروز هستش و آما ...

ممنون عزیزم خیلی کمکم کردی 

طرازی هم دکتر جنتی رو معرفی کرد برای همسرم 

آدرس مطب دکتر عارفی رو داری ؟ 

راستی چرا با عارفی ادامه ندادی ؟

خداجونم شکرت       
سلام خاکستری جون  خوبی عزیزم ممنون ک ب یادم بودی و خوشحالم کردی من و شاهزاده پسرمم خوبیم ولی ...

خاهرمم هم دقیقا تاریخ بارداریش با من یکسانه

رفته مسافرت

دیروز دقیقا 4ساعت تو موجهای خروشان بوده و عین خیالش نیس

اما من تا دسشویی هم با استرس و ترس میرم

واقعا از ته دل از خدا میخااام ب همه ماها ک ب این مکافات یه دونه جوجه بهمون داده کمک کنه آمین

سلام عزیزم همین که سعی می کنی بخونی عالیه، دستت هم درد نکنه جای شما می خونم، مگه اینکه کلا دیگه حال ...

حال روحیم خوب نیست زینب جان 

فعلا سعیمو میکنم بخونم ولی اگه نتونستم بهت خبر میدم 

ولی اسممو پاک کن 😔

خداجونم شکرت       
عزیزم منم همش فکر میکنم اگه بعد مثبت شدن دوباره پردنیزولون نمیدادن اینجوری نمیشد  چون من پردنی ...

نمیدونم عزیزم واقعا گیجم 

ولی احساس میکنم وقتی مشکل ایمنی وجود نداره پس درمانی هم نباید براش انجام میشد 

خداجونم شکرت