2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
خانوما خوبید من زنگ زدم اطلاعات دارویی خداروشکر گفت دوزشون یکیه سینال وگونال ساختاراشونم یکیه فرقی ن ...

بهار جون شما باید از ۴۵۰ واحد ۷۵ کم میکردی و تنظیم روی عدد ۳۷۵ میبود اما بنظر تنظیم روی عدد ۷۵ بوده  با دکترت تماس بگیر و مشکلت بگو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوماي گل من انتقال جنين كردم و روز يكشنبه با بتاي ١٤٠٠مثبت شدم ولي از روز يكشنبع كمي لكه بيني ...

مبارک باشه دوستم 🌷🌷🌷

برای لکه بینی شاید شیاف تبدیل به آمپول بشه یا دوز شیاف بیشتر بشه ،با دکترت تماس بگیر

چجوری انجام میشه و کی انجام میده .و تو چ شرائطی مینویسن درد داره عین عکس رنگی

قاصدک جون هیستروسکوپی بیهوشی داره صبح بستری و عبعد از ظهر ترخیص میشی 

با فرستاون دوربین داخل رحم بررسی میشه اگه میوم و..دیده بشه نمونه برمیدارن و پاتولوژی بررسی میکنه

خداروشکر عزیزم..بگرد همون گونال پیدا کن بهارامپولت از این خودکاریاست ؟ دیشب رفتم نسخه مو دیدم. و ...

آره عزیزم از این خودکاریا بود 450 روزی 75 واحد تا شش روز حالا زنگ میزنم همون داروخانه ای که دارورو گرفتم جوابمو نمیدن که بپرسم چرا این محلولش اینقدر کم بود 😞از اینطرفم میخوام برم دوباره گونال بگیرم بزنم از 1490 پرسیدم گفتن مشکلی نداره می تو نی بزنی ساختارشون یکیه ولی باید دکترتم در جریان باشه ولی هر چی به دستیار دکترم پیام میدم جواب نمیده فقط گفت همون سینالو بزن بیا سونو بهش گفتم آخه سینالم 20 واحد مونده جیکار کنم می تونم گونال بزنم بجاش از امروز جواب نمیده خسته شدم واقعا خدا آدمو محتاج دکترا نکنه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مبارک باشه دوستم 🌷🌷🌷 برای لکه بینی شاید شیاف تبدیل به آمپول بشه یا دوز شیاف بیشتر بشه ،با دکترت ...

ممنونم عزيزم فلا كه هم امبول دارم و هم شياف خدا كند قط بشه 

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
بهار جون شما باید از ۴۵۰ واحد ۷۵ کم میکردی و تنظیم روی عدد ۳۷۵ میبود اما بنظر تنظیم روی عدد ۷۵ بوده ...

نمی دونم خودمم گیج شدم این عکس آمپوله که زدم که الان می چرخونم تا 35 واحد میاد 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

عزیزم شایدم من اشتباه میکنم ولی شما باید دیروز اینو تا ۱۲ میچرخوندی میزدی...من ۴۸ واحد از همین داشتم واسه ای وی اف.انا هم گفت ۴۸ واحد میشه معادل ۴ تا ۷۵ گونال...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بهار اگه دکترت جواب نمیده بردار ببر پیش یه دکتر دیگه .امپولتو با نسخه تو...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚