2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
سلام خانوماي گل من انتقال جنين كردم و روز يكشنبه با بتاي ١٤٠٠مثبت شدم ولي از روز يكشنبع كمي لكه بيني ...

عزیزم مبارکت باشه🌷🌷🌷آمپول پروژسترون بزن چند روز و فقط دراز بکش اصلا نشین 

منم اینجوری بودم یه مدت

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  من اومدم سونوگرافی بیرون ساک هنوز سرجاشه!! کاملا هم بالاست شنبه تو گاندی دکترم م ...

ای بابا 

این دکترا چرا همچین میکنن؟

دکتر من میگفت وقتی پروژسترون و استرادیول استفاده بشی احتمال اینکه جنین خودش طبیعی دفع بشه کم میشه

سلام بچه ها

آزمایش دادم . مثبت بوده ولی تیترش ۲۴۹ هست . به ازمایشگاه میگم کمه تیترش میگه از نظر ما ۴ به بالا مثبته.تورو خدا بچه ها الان این چیه ؟ به نظرتون کم نیست ؟

خانوما خوبید من زنگ زدم اطلاعات دارویی خداروشکر گفت دوزشون یکیه سینال وگونال ساختاراشونم یکیه فرقی ن ...

خداروشکر عزیزم..بگرد همون گونال پیدا کن

بهارامپولت از این خودکاریاست ؟ دیشب رفتم نسخه مو دیدم. واسه من از این خودکاریا بوده .نوشته بود تو نسخه م ۴۸ واحد روزی سینال یا ۳۰۰ واحد گونال ! 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام بچه ها آزمایش دادم . مثبت بوده ولی تیترش ۲۴۹ هست . به ازمایشگاه میگم کمه تیترش میگه از نظر ما ...

عزیزم مبارکه...خیلی هم عالیه...خدارو شکر ...

تبریک میگم عزیزم نگران نباش مشکلی نیس بتاتم ک خدا رو شکر خوب رفته بالا فقط شیاف و استراحت داشته باش

ممنونم عزيزم پس نكران نباشم همش مترسم بيفتن🙈🙈🙈

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
عزیزم.الان تو چ مرحله هستی نـینی نی دنیا امده؟منم جفتم پایینه و لولانگ هس سرویکسم.انومالی 32بود...هم ...

بله، پسرم الان پنج ماهه است.

دکتر من که میگفت لولایینگ بودن جفت و سرویکس ۳۰ تو آنومالی اصلا مشکل نداره

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
عزیزم مبارکت باشه🌷🌷🌷آمپول پروژسترون بزن چند روز و فقط دراز بکش اصلا نشین  منم اینجوری بودم ...

اره عزيزم همش دراز كشم....پروزسترون هم مزنم و هم شياف

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ممنونم عزيزم پس نكران نباشم همش مترسم بيفتن🙈🙈🙈

مبارکه عزیزم...طبیعیه لکه بینی ها...فقط استراحتتو بیشتر کن و داروهاتم مرتب استفاده کن...به سلامتی بغل بگیریشون 😙😙

مبارکه عزیزم...طبیعیه لکه بینی ها...فقط استراحتتو بیشتر کن و داروهاتم مرتب استفاده کن...به سلامتی بغ ...

قوربونت عزيزم 😍😍😍😍انشالله روزي همه منتظرا🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام خانوما روزتون بخیر یه موردی برام پیش اومده دکترم گفت برو پیش پریناتولوژیست حالا میخوام بدونم ...

دکتر سولماز پیری هم پریناتولوژیست خیلی خوبیه البته الان تمرکزش رو سونوهای غربالگری و رشد جنین و آمینوسنتزه اما فکر کنم برای مشاوره هم وقت میده.

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
دکتر سولماز پیری هم پریناتولوژیست خیلی خوبیه البته الان تمرکزش رو سونوهای غربالگری و رشد جنین و آمین ...

اتفاقا غربالگریو پیش اون رفتم که متوجه این مساله شد.به سوهرم میگم اگه جای بیخود رفته بودیم معلوم نیست چی میشد

خودش قبلا بهم دکتر پور انصار توی شهدای تجریش معرفی کرد که خیلی خوبه و وقت میذاره

به اون نشون دادم گفت دو هفته دیگه باید سونو بشی یه سونو خاص

دکتر اصلی خودمم گفت برو پیش حنطوش زاده یا نیرومنش که دیدم از نیرومنش تعریف نمیکنن اینجا گفتم برم پیش حنطوش زاده

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
چرا هیچکی جوابمو نداد؟😐من چندروز دیگه غربالگری اولو دارم و قبلش فقط برای تشکیل قلب و کلا وضعیت بارد ...

عزیزم من از دکترم پرسیدم گفت نری بهتره.یعنی گفت اگه واجب نیست نرو.البته دکتر من ظاهرا خیلی محتاطه

عزیزم.الان تو چ مرحله هستی نـینی نی دنیا امده؟منم جفتم پایینه و لولانگ هس سرویکسم.انومالی 32بود...هم ...

دقیقا عزیزم مثل منی! هم جفتت هم سرویکست البته مشکل من چیز دیگه اس اینکه قراره سونو بشم تا مطمین بشن جفت روی بخیه های سزارین قبلی نباشه چون خیلی ریسکش بالا میشه

فقط و فقط خدا میتونه بهم رحم کنه

دکترم گفت شیافتو دوتا کن و کلا استراحت کن تا بره بالا

دو هفته دیگه اندازه گیری سرویکس دارم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812