2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047268 بازدید | 684585 پست
دوستم لیست دقیق و کامل ندارم چون بعضی روزها به تعداد دوستان تو یک روز اضافه می کردم، از اون طرف نفرا ...

زينب جون من الان اول پريود هستم  فردا ميرم سونو واسه سيكل انتقال 

كار خاصي هست انجام بدم ؟ممنوون🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم تبريك ميگم انشاالله ني ني رو سالم بغل كني  از انتقالت به بعد اگه كار خاصي انجام دادي ميگ ...

فدات عزیزم برام دعا کن خیلی نگرانم.روزی ۲تا آمپول و ۲تا شیاف.۲هفته رو کلا خونه بودم و همش استراحت فقط هر از گاهی یه دور تو خونه میزدم.روز ۸ و ۹ و ۱۰ یه لکه بینی خفیف داشتم 

ممنون عزيزم خدا تو دليت رو حفظ كنه ان شاءالله هيچكس اين لحظه هاي بد رو تجربه نكنه ولي تو هر شرايط ...

ببین یادمه قبل از این که آنا بچه دار بشه گفت خدایا به خاطر نازایی شکر

تو هم الان خدا رو شکر کردی، حتما جوابتو میده، چون شکر تو سختی خیلی ارزش داره برای خدا😢😢😢

فدات عزیزم برام دعا کن خیلی نگرانم.روزی ۲تا آمپول و ۲تا شیاف.۲هفته رو کلا خونه بودم و همش استراحت فق ...

نگراني براي چي مامان خوشگل🥰 

دكترم ميگه وقتي ١٢هفته رو رد كني ديگه استرس نداشته باش 

بخند الان بايد به فكر خريد واسه ني ني باشي ذكر زياد بگو بهت آرامش ميده 

ممنووون از پاسخت شما هم واسه من دعا كن دارم ميرم تو سيكل انتقال 🌹🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زينب جون من الان اول پريود هستم  فردا ميرم سونو واسه سيكل انتقال   كار خاصي هست انجا ...

ببین گلم بهترین کار خاص همون مصرف مایعات و پیاده روی هست، و استراحت مطلق نکردن بعد انتقال

مصرف آب رو توی این هوای گرم دست کم نگیر

کلا سعی کن غذاهای بیرونی کمتر بخوری، میوه جات بیشتر

روز قبل انتقال جنین هم چیزای نفاخ نخور

هر روز با سیاه دانه شکمت رو مالش بده تا خون رسانی به رحم بره بالا

ببین تا می تونی با همسرت خوش بگذرون، بعدش ان شاء الله همه چی تعطیل میشه حتی یه بیرون رفتن ساده یخت میشه

نگراني براي چي مامان خوشگل🥰  دكترم ميگه وقتي ١٢هفته رو رد كني ديگه استرس نداشته باش  بخ ...

ماها از بس سختی کشیدیم از همه چی میترسیم.ایشالا به زودی خبرای خوب ازت بشنویم.تو این راه فقط باید آرامش و صبر داشته باشی وگرنه آخرش مطمئنا خوبه

ببین گلم بهترین کار خاص همون مصرف مایعات و پیاده روی هست، و استراحت مطلق نکردن بعد انتقال مصرف آب ر ...

قربونت بشم مررررسي از راهنماييت چشم همه اين كارارو انجام ميدم توكل به خدا 

خدا ني ني تو صحيح و سالم و تپل بزاره تو بغلت😍💋💋

ماها از بس سختی کشیدیم از همه چی میترسیم.ایشالا به زودی خبرای خوب ازت بشنویم.تو این راه فقط باید آرا ...

بله خيلي سختي كشيديم ولي آخرش خوشحاليه براي هممون  

ممنووون از دعات 🌹🌹🌹

خاکستری جون ، بعد رسیدن بدنت کوفته نشد. من بدن درد گرفتم ، دست و پاهام ضعف میره. همش دراز کشم.

عزیزم هر یه ساعت راه رفتی؟چرا خسته که شدم واقعا توی ماشین ادم اذیت میشه مسیر طولانی...ولی انقد خوشحال بودم که به خونه رسیدم که توجهی به کوفتگی نکردم....استراحت کن گلم مشکلی نیست

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
۳۵ سال راستش هزینه برام مهمه ولی حداکثر تا ۲۰ میلیون می تونم هزینه کنم ولی اگه خدمات یکسان باشه ترح ...

من دکتر مطب رفتم و مکمل تقویتی داشتم و دارم و با داروهای اصلی شده ۳ میلیون و هزینه پانکچر و فریز شد ۵/۳۵۰ هزار تومان و انتقال فرش۹۵۰هزار تومن بیمارستان بهمن جمعا9/300هزار تومان

خدمات  یکسان نیست پیشنهاد من مراکز خصوصیه بندرت بیمارستان دولتی پیدا میشه اساتید عمل پانکچر و انتقال خودشون انجام بدن بیشتر آموزش میدن و ناظر هستن

خدایا به هممون رحم کن دیوووووووووونه شدیم از استرس😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

واقعا ببخشید اگر به دکترم اون موقع دسترسی داشتم نه خودم استرس می کشیدم نه شما رو اذیت می کردم 

گلم دکتر گفت احتمال زیاد حساسیت بارداری هست نه حساسیت دارویی و گویا حساسیت بارداری ناشایع هم نیست