2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها هرکی این پستو میخونه برای رضای خدا چیزی به ذهنش میرسه یا اطلاع داره بگه اجرتون باامام رض ...

عزیزم منم مریض کلانتری هستم.واسه من تو سونو آخر ۱۴تا تخمک بود که روزتخمک کشی ۸تاش آزاد شده بود و فقط ۶تا مونده بود.از اون ۶تا ۳تا جنین تشکیل شد که ۲تاش کیفیتش خوب نبود جوری که جنین شناس بهم گفت فایده نداره و فقط یه جنین خوب داری که اونو انتقال دادن و الان تو هفته ۱۳ هستم.ناراحت نباش اگه قرار باشه بشه با همون یکی هم دوقلو میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساراجان  بله قبلا دکترم‌ب ه ر ا م ی بود ولی دیگه نمی رم اونجا، راستش حس خوبی دیگه بهش نداش ...

عزیزم من قبلا دکترم پورمطرود بود تو صارم.من لاپرا کردم ماه پیش.کلی چسبندگی داشتم که تو سونو ها معلوم نبود و یه سپتوم هم داشتم که اونم تو سونوهام معلوم نبود و برطرف کردن...فقط واسه انتقال میخام برم پیش بهرامی.منم خوشم نمیاد ازش.ولی پورمطرود میگه اون از همه شون بهتره تو صارم...راستی پی ار پی هم کرده بودی این دفعه؟پورمطرود میگه تاثیر نداره.به خودت هزینه نزن ...

ان شاء الله که بااقدام طبیعی نتیجه بگیری این دفعه و دست این یکی دکترت برات سبک باشه...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خانمها به نظرتون من فردا برم آزمایش؟ امروز روز ۱۴ انتقالمه و بی بی چک منفی شد...  دیگه دلش رو ن ...

عزیزم بی بی چک اصلا قابل اعتماد نیست . ممکنه دیر لانه گزینی کرده باشه و هنوز بتا اونقدری بالا نرفته باشه که از طریق ادرار دفع بشه . آزمایش رو حتما بده 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان عزیز @زینبی_بابا     لیست کامل دعای توسل رو میخوام ببخشید دوسه مورد رو نخوندم ...

دوستم لیست دقیق و کامل ندارم چون بعضی روزها به تعداد دوستان تو یک روز اضافه می کردم، از اون طرف نفراتی که روزشون گذشته تو گوشیم پاک می کردم که قاطی نکنم، واقعا ببخشید اگر درست و حسابی نشد چون بار اولم بود از این کارا می کردم

حالا شما هم نیت کن به مثلا فلان روز بگو خدایا همون هایی روز دعای اونها گذشته، خدا مهربونه درستش می کنه 

خودم که هر روز هم به نیت اون کسانی می خونم که اسمشون تو لیست اون روز هست هم کسی که یهو واسش مشکل پیش اومده هم بقیه منتظرا 

خوبی مسائل معنوی اینه با این تقسیم ها کم نمیشه و ارزشش افت نمی کنه

خدایا چی میشد دیگه از این اتفاقای تلخ برای دوستان عزیز اتفاق نمی افتاد😭😭😭😭واقعا تحملش سخته آدم م ...

ممنون عزيزم

خدا تو دليت رو حفظ كنه

ان شاءالله هيچكس اين لحظه هاي بد رو تجربه نكنه

ولي تو هر شرايط بدي ميشه به اين فكر كرد كه بدتر از اين هم ميشده بشه و نشده

و شكر

🌹🌹

عزیزم منم مریض کلانتری هستم.واسه من تو سونو آخر ۱۴تا تخمک بود که روزتخمک کشی ۸تاش آزاد شده بود و فقط ...

عزيزم تبريك ميگم انشاالله ني ني رو سالم بغل كني 

از انتقالت به بعد اگه كار خاصي انجام دادي ميگي ؟و اينكه شما آمپول پرژسترون داشتي يا شياف

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام بچه ها هرکی این پستو میخونه برای رضای خدا چیزی به ذهنش میرسه یا اطلاع داره بگه اجرتون باامام رض ...

عزیزم ان شاء الله که همین یه دونه جنین میشه دردونه ی خونتون 😍 اصلا غصه نخور.خیلی ها با یه دونه جنین مامان شدن...این یکی دوماه تاانتقالم اقدامتو داشته باش...به خودت برس و رحمتو گرم نگه دار...با روحیه و پر انرژی باش.مامان شدنت نزدیکه....

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنون عزيزم خدا تو دليت رو حفظ كنه ان شاءالله هيچكس اين لحظه هاي بد رو تجربه نكنه ولي تو هر شرايط ...

طلايع جان خيلي ناراحت شدم انشاالله خدا دلتو شاد كنه خيلي سخته ولي كاري از دستمون بر نمياد جز توكل به خدا و دعا در حق همديگه🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷