2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
دلمو خون کردی دختر با این نوشتت خدا دلتو زود زود شاد کنه. خونه ما هم سوت و کوره شوهرمم کم حرفه همش ...

خیلی سخته 

خدا میدونه که دوست ندارم با حرفام کسی ناراحت شه 

ولی طاقت نمیارم از صبح یه لحظه از ذهنم بیرون نمیره همش فکرای منفی 

واسه ادامه هیچ ذوقی ندارم 

این ۱۴ روز قد یه عمر میگذره 

این سری باردار شدی مطمئن باش بازم میشی

من سری اول با دوتا جنین ضعیف ۲ روزه مثبت شدم سری دوم با سه تا جنین بلاست منفی شدم این سری هم با دوتا جنین کامپکت و یه عالمه درمون و هیسترو خراش و ایمنی و انعقادی و این حرفا منفی 

نمیدونم چرا ؟؟

خداجونم شکرت       
سلام دوستای عزیزم رفتم سونو خداروشکر صدای قلبشونو شنیدم... دعاکنید تا اخر صحیح سلامت برام بمونن😘😍& ...

مبارک باشه.

عزیزم چند تا انتقال دادی؟ چند روزه !؟

بتات چند بود؟ 

از کی علائم داشتی و حس کردی بارداری؟ چون دو قلو هستن میپرسم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من اِندومِترین(شیاف پروژسترون) داده بودن، روزی ۳ تا. که من شبا نمیتونستم ۸ ساعتو رعایت کنم   ...

من صبح  ساعت ۸ برام شیاف گذاشتن بعد دکتر گفت شب شیاف اتروژستان ۲۰۰ بزار  الان نیم ساعت قبل اینکه شیاف بزارم لک دیدم نمیدونم دلیلش چی بود  ،از  فردا صبح پروژسترون زیر جلدی صبح بزنم و شب شیاف اتروژستان ۲۰۰

عزیزم واقعا خدا قوت، منم با این که زیاد آمپول نزدم فقط 20 شب شد ولی 4 روز راست میزدم 4 روز چپ، هر با ...

زینب جان ، من امشب کسی نیس آمپولمو بزنه ، یعنی دیر میرسه ، مثلا باید ۱۱ بزنم ، ۲ میرسه ، 

بجاش یه شیاف بزارم؟ یا نه همون دیرتر بهتره بزنم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خیلی سخته  خدا میدونه که دوست ندارم با حرفام کسی ناراحت شه  ولی طاقت نمیارم از صبح یه لح ...

عزیزم هر بار فقط ۳۰% شانس مثبت شدن هست نگران نباش انشالله دفعه بعد مامان میشی فقط تورو خدا ناامید نشو خسته نشو شما سنت کمه فرصت داری 

واسه من که دستیار اقصی همون اول بهم گفت شانست واسه مثبت شدن زیر ده درصده حالا نمیدونم این چه داستانی بود دفعه اول مثبت شدمو اینجوری شد شاید این یک پیغامه برام که سهمیه مثبتمو همون اول گرفتمو بی نتیجه بود

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام یه سوال دارم تو رو خدا هر کی نی دونه جواب بده 

با ذخیره تخمدان کم میشه داروهایی مثل کلومفین و لتراکس مصرف کرد . تاثیر منفی نداره و ذخیره رو کم تر نمی کنه

هنوز ivf دکتر نگفته

من صبح  ساعت ۸ برام شیاف گذاشتن بعد دکتر گفت شب شیاف اتروژستان ۲۰۰ بزار  الان نیم ساعت قبل ...

بعضیا لکه میبینن بعد از انتقال.

منم اولین شیافو همونجا که لباسمو عوض کردم گذاشتم. واسه من پروژسترون 100 بود.

تو این دو هفته سعی کن کم بیای نینیسایت   حواسِ خودتو پرت کن با هرچی که میتونی.

سلام دوستان  یه سوال داشتم من الان دندونم ک قبلا پر کرده بودم فکر کنم عصب کشی هم شده شکست قسمت ...

ساناز جون دندون منم الان دقیقا همینجوری شده ولی درستش نکردم فعلا.عصب ک دیگه نداره پس عصب کشی نمیخواد فقط پر کردن میخواد ک اونم بی حسی نمیخواد.فقط باید استرس نداشته باشی.من قبلنم ی دندونم اینجوری شد اصلنم درد نداشت بدون بی حسی درس کردم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم انشاالله چیزی نیست بخودت استرس نده...زنگ بزن رویان بپرس

رویا جون شمل میکرو بودین یا آی وی اف؟؟ گرید جنینا چی بود؟؟ جنیم چند روزه بود؟؟ ببخش ایتقد سوال پرسیدن

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
بچه ها کسی پروزسترون زیر جلدی میزنه؟به شکم بزنیم بهتره یا بازو ؟

عزیزم میتونم بپرسم هزینه آمپولهاتون چقدر شد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ساناز جون دندون منم الان دقیقا همینجوری شده ولی درستش نکردم فعلا.عصب ک دیگه نداره پس عصب کشی نمیخواد ...

عزیزم منم دندونم درد نداره قبلا پر شده ولی پر شدگیش خالی نشده فقط کنار دندونم یکم شکسته تیز تیزی می کنه 

خیلی سخته  خدا میدونه که دوست ندارم با حرفام کسی ناراحت شه  ولی طاقت نمیارم از صبح یه لح ...

مشکلتون چی بود که میکرو کردین؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ای وای... دکتر خودت اینو گفت یا جای دیگه رفتی؟ میشه بگی سونو اول بعد از مثبت شدن بتا کی رفتی و گفت ...

سم پا جان سونو ضرر داره بریم؟ من ۸هفته رفتم غربالگریم ۱۶مرداده اما میخام خودم یه باردیگا برم سونو😣😣😣😣این هفته ضرر نداره

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم