2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047680 بازدید | 684621 پست
سلام خانما من آدر 94 رفتم برای پانکچر ولی 13 تا فولیکول بدون تخمک داشتم که کارم ناتموم و بی نتیجه موند تابستون میخوام بازهم ای وی اف کنم ولی می ترسم مثل قبل بشه مشکلمم کیست آندومتریوز هست کسی اینجا شرایط مشابه من رو داشته ؟
سلام دوستان. برای همسرهاتون غیر کاریوتایپ و دی ان ای چه آزمایش دیگه ای دادن؟ آزمایش هورمونی ندادن یا تیرویید؟ شوهرم شکم وسینه برجسته داره. می گم نکنه مشکل هورمونی باشه مورفولوژی 5 درصد هست همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژینو جون پس کارت راه افتاد..... عاشق نی نی جون فرقش خیلی جزئیه.... تقریبا مثل همن و فقط تو مرحله لقاح فرق دارن... تو آی وی اف اسپرم و تخمک کنار هم قرار میگیرن و خودشون باید لقاح پیدا کنن.... که شرطش داشتن تحرک تا حدی هست.... میکرو اسپرم رو مستقیما داخل تخمک تزریق میکنن، یعنی لقاحشم توسط جنین شناسه... عزیزم فقط یه چیزی الان معمولا اکثر مراکز همون میکرو رو انجام میدن فقط چون اسم آی وی اف آشناتره میگن آی وی اف.... پس بدون که فرق زیادی ندارن.... در مورد مرکز اصفهان و یزدم چیزی نمیدونم اما ظاهرا اگه اشتباه نکنم یزد پیش کسوت تره تو این زمینه.... شادی جون کیستت احتمالت تو تخمدانته عزیزم.... درسته؟ من کیست آندومتریوز لگنی داشتم و درمانش کیفیت تخمکامو بالا برد اما بحث تخمدان متفاوت تره.... فکر کنم اگه ذخیرت پایین نباشه شاید درمانش کمکت کنه.... اما اگه ذخیره پایین باشه یکم نمیشه دقیق نظر داد.... با دکترت در مورد درمان کیستت و تاثیرش رو کیفیت تخمکات و بحث ذخیره تخمدانت صحبت کن.... اگه دیدی مشکل ساز نمیشه حتما قبلش درمانش کن....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک آنا جون ممنونم.عزیز با میکرو تعیین جنسیت میکنن؟ میشه هزینشو برام بگی.میشه لطف کنی یه توضیح بهم بدی از اول باید چیکار کنم و وقتی برا اولین بار میرم رویان چه کارها و چه ازمایش هایی میگیرن و سیکل کی شروع میشه؟عزیز ببخشید زیاد سوال پرسیدم.چون من هیچی نمیدونم
عاشق نی نی جان عزیزم اگه هنوز پرونده تشکیل ندادی و کاری نکردی دو ماهی همین پروسه شروع زمان میبره.... یه سری آز روتین، سونو، آز اسپرم و ... آزمایش روز دون سوم پری.... سونوی روز ۸ تا ۱۰ پری.... عکس رنگی ۸ تا ۱۰ پری.... بعدش که سیکل شروع بشه اول نوع پروتکل برات تعیین میشه.... اینکه سیکلت کوتاه باشه یا بلند.... با ال دی باشه یا بدون ال دی.... بعد با توجه به پروتکلت سیکل شروع میشه.... حالا اگه سیکل بلند باشه یا کوتاه با ال دی باشه تقریبا ۴۵ روز زمان میبره تا پانکچرت.... اما اگه سیکل کوتاه بدون ال دی باشه یه چیزی حدودای ۱۵ روز تا پانکچر زمان میبره.... این اعداد تقریبین.... کلا بستگی به بدنت و جوابدهی به داروها داره.... داروهای تحریک تخمکگذاری که شروع بشه هر چند روز یبار سونو میشی تا معلوم بشه که کی باید پانکچر بشی.... هزینه داروها به بدنت بستگی داره.... با بیمه پایه از ۷۰۰-۸۰۰ میتونه شروع بشه تا ۱-۱/۵ میلیون یا شایدم بیشتر.... عمل پانکچر و انتقالتم یه چیزی حدودای ۳ تومن باید باشه برا رویان.... هزینه های جدید رو باید بپرسی اما یه چیزی تو همین حدودا باید باشه.... آخرین آمپولتم قبل پانکچر آمپول آزاد سازیه که ۳۶ ساعت بعدش پانکچر میشی.... بعدشم یه چند روز بعد انتقال میدن واست.... دو هفته بعدم که اولین آز بتا رو میدی و ایشالله مامانی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com