2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047591 بازدید | 684616 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش دکتر صاحب کشاف رفتیم اورولوژیست بود تعداد ۱۰ ماه پیش ۶ عدد در کل نمونه اسپرم بود که دکتر گفت علت منفی شدن ضعف اسپرم یه سری از هورمونی نوشت مشخص شد بیضه تنبلی داره ۱۰ گونال اف هفته ای یک عدد ،که شد بعد از ۷۰ روز ۲ میلیون بعد هفته ۳ تاش کرد شد ۳ میلیون البته دکتر گفت سینال اف بگیرید که خیلی داروها گرون نشن دکتر گفت حالا میتوانید برید تو سیکل وضعیت اسپرمش خوبه الان که ما نشد بریم دوباره شد صفر که ایندفعه ایرانیشو گرفتیم با هفته ای یک عدد سینال اف بعد از ۵۰ روز یعنی ده تاش هنوز تموم نشده بود شد ۳ میلیون ایرانیش دونه ای ۱۰ هزار تومن
آره ژینو جون الان سیستم فرق کرده.... کلا طرازی هیچ هزینه ای جز بیمارستان دریافت نمیکنه.... از این بابت خیالت راحت باشه.... هیچ هزینه ای تحت عنوان دستمزد نداره.... فقط با بیمارستان طرفی.... برا همین میتونی زنگ بزنی هزینه جدیدم خواستی بپرسی.... سری قبل یعنی اسفند ۹۳ هزینه بیمارستان بیشتر بود و ۴۳۰۰ حدودا شده بود.... اما ظاهرا هزینه رو پایین آوردم چون یادمه یبار طرازی گفت هزینه ها یه جورایی به هزینه دولتی نزدیکتر شده.... پس این از این.... بابت وقت گرفتنم اگه پرونده داری که وقت گرفتن سخت نیست.... باقیش دیگه بشین خودت حساب کتاب کن ببین برنامت چیه و چطور ترجیح میدی جلو بری....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی گلم الان تل کردم مطب دکتر طرازی گفتم دکتر گفته پریود شدی بیا گفت خوب بیا روز چندمی گفتم سوم دوشنبه میخوام بیام میشه پنجم گفت پس بزار ماه اینده گفتم عجله دارم اسم و پرونده گرفت قرار از خانم دکتر بپرسه که میشه بیام یا نه ۶:۳۰ گفت تل کنم جواب بگیرم
سلام من سودا هستم از بچه های همین تاپیک که دوبار هم انتقال ناموفق داشتم اما چهارشنبه پیش بعد از 17 روز تاخیر پریود آزمایشم مثبت شد و من در کمال ناباوری مادر شدم اما الان همه اش استرس پوچ بودنش رو دارم چون بیمار ابن سینا بودم الان هم برای روز سه شنبه کلینیک بارداری وقت دارم خیلی دلشوره دارم کمکم کنین آخه روزی هم که آزمایش دادم آزمایشم تیتر نبود معمولی بود و فقط نوشت بتا بیشتر از 200 حتی امروز میخواستم شهر خودمون برم سونو اما ترسیدم زود باشه چیزی نبینن بخوره تو ذوقم اگه کسی اطلاعات داره کمکم کنه لطفااا
شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند....
وقتی بتا بالای ۲۰۰۰ بشه اونوقت سونو میری واسه دیدن ساک حاملگی احتمالا واسه شما میفته اواخر این هفته ،فقط و فقط ارامش داشته باش و کار سنگین نکن بد به دلتم راه نده واسه منم دعا کن عزیزم .
ژینا جون قبل همچین کاری میکرد و برا مریضای مطبش معرفی نامه میداد برا ابن سینا.... البته اونایی که پرونده داشتن.... اما الان دیگه اینکارو نمیکنه.... چون اولا طرازی روزای خاصی ابن سینا عمل داره و احتمال داره روز پانکچر یا انتقالت خودش نباشه و یکی دیگه باشه.... در هر صورت چون هر هفته فقط یه روزه این باعث میشه حتی اگه شانس بیاری یکی از عملات فقط باهاش میفته، شایدم هیچ کدوم نیفته.... میگم قبلا اینکارومیکرد بعد دید اینطوری به مریضا بیشتر استرس وارد میشه.... چون مثلا یادمه یکی از دوستان طرازی در نظر داشته بلاست انتقتل بده اما مرکز برا سه روزه تنظیم کرده بودن و ... این دوگانگی باعث استرس میشه.... به من که گفت اگه بخوایی عملات ابن سینا باشه باید همه ویزیتات اونجا باشه و در ضمن معلوم نیست عملتم با کی بیفته.... پس اگه هدفت اینه با طرازی انجام بدی من مرکز رو اصلا توصیه نمیکنم.... اما اگه برات مهم نباشه میتونی بری.... اما از یه طرفم چون پرونده نداری خود پروسه تشکیل پرونده کلی زمان میبره.... پس در هر حال مجبوری مطب بری.... الهی سودا جون قربونت برم.... یادته اولین منفی رو تقریبا با هم تجربه کردیم؟ دیدی الان یه معجزه شیرین قسمتت شده؟ پس هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نشو.... عزیز دلم ایشالله که همه چی خوب پیش میره.... بد به دلت راه نده.... خدایا شکرت سودا جونمونم مامان شد اونم به این زیبایی.... خودت این معجزه رو در وجودش قرار دادی خودتم تا تهش حفظش کن و صحیح و سالم بذار بغل مامان سودا جون..... سودا جان چوخ چوخ چوخ چوخ سئویندیم.... آلله تئزلیغینان قوجاغیوا وئرسین و الیزده اوجوزدا ساخلاسین.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانمها.من تازه اومدم تو تاپیکتون.میخواستم بپرسم میکرو با آی وی اف چه فرقی داره.توروخدا جوابمو بدین؟ من آخر خرداد میخوام برم برا کاشت.و اینکه کدوم مرکز ناباروری بهتره؟ اصفهان یا یزد؟ تهران رو نمیتونم برم