2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
خدا برات نگه داره آنا جون انشااله تو هم هر روز شاهد بزرگ شدنش باشی...فسقلیای منم رفتن تو 5 ماه خدا رو شکر خیلی ناز و شیرینن...عاشقشونم واقعا حس مادری بهترین حس و عشق دنیاست
خدای مهربونم نی نیامو به دستای مهربون تو میسپرم خودت فقط حافظشون باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم ممنونم از همگیتون واسم دعا کنین لطفاً
یا ارحم الراحمین با تو گفتم: من منتظر معجزه ات هستم...در حقم باز هم مهربانی کن...امیدم همیشه به توست.و....تو شنیدی و حاجت دلم را دادی و مرا لایق معجزه ات دانستی ، الهی صد هزار مرتبه شکرت  🌸 مرسی که باز هم صدام و شنیدی 🌸
سلام خانما خوبید؟ راستش دیروز با همسرم رفتیم دکتر.همسرم تعداد اسپرماش دو میلیونه و موفولوژی 2 و تحرک 65 دکتر خودم قبلا گفته بود نمیخواد واریکوسلشو عمل کنه ولی دیروز که رفتیم دکتر همسسرم بهش گفته بود عمل کنه بهتره قرار بود میکرو انجام بدیم ولی با این اوصاف اگه بخواد عمل کنه تا اسپرماشو و مورفولوژی افزایش پیدا کنه حداقل دو سه ماهی طول می کشه نمیدونم بیخیال عمل بشیم و خودم با همین شرایط برم میکرو انجام بدم یا صبر کنم تا شوهرم عمل کنه چون دکتر می گفت تعداد اسپرماش بیشتر بشه احتمال میکرو بیشتر می شه.تروخدا کمکم کنیم خانمای گروه راهنماییم کنید چیکار کنم ؟
پرنسس جوجو جان خوش اومدی عزیزم امیدوارم این سری انتقالت همراه باشه با مامان شدنت گلم سبزه جان اگه گفتن مهم نیست و مشکلی پیش نمیاد برای بارداریت اعتماد کنی بهتره ،پس سعی کن فراموش کنی وجود میوم ها رو فرناز جان خوش اومدی عزیزم یلدا جان منم با نظر انا جون موافقم به نظرم هیچ جایی جز طبیعت و ازادی برای پرنده ها و حیوونا ، خوش ایند تر نیست هر چقدر هم بهشون برسی و باهاشون مهربون باشی باز اونا تو قفسن به نظرم این میتونه یه نشونه باشه به فال نیک بگیر ارزو جون ممکنه هماتوم باشه که لک بینی داری بهترین چیز برای لک بینی استراحته عزیزم زری جان ان شاء ا... خود اقا امام زمان هوای دو تا وروجکت رو داره بسپر به خودش اوا جون تا جایی که میدونم الان دیگه دکترا خیلی پیشنهاد جراحی برای مشکل واریکوسل نمیدن مگر اینکه بیمار درد داشته باشه یا اینکه تعداد اسپرما صفر باشه به خاطر واریکوسل در ضمن سن هم خیلی شرطه اگه مردی سنش کم باشه پیشنهاد میدن عمل کنه و یه سال صبر کنه ببینه شرایط بهتر میشه یا نه چون حد اقل یه سال زمان میبره بعد از عمل شرایط اسپرمها نرمال بشه به نظرم با یه دکتر دیگه مشورت کن دکترایی که بچه ها معرفی میکنن و کارشون تایید شده است
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
زری جان امیدت به خدا باشه امیدوارم با دلخوشی دوقلوهات رو در آغوش بگیری...

آوا گلی مرسی عزیزم با اون دل مهربونت..همه ما منتظر اتفاق های خوبیم اما باید دید خداوند چی واسمون مقدر کرده که قطعا صلاحمونو میخواد هرچند که درکش سخته اما...من که هر روز یه مدل درد رو تجربه میکنم دیگه توکل بخدااا..خیلی خسته شدم. راستی خداروشکر که پری خانوم تشریف آوردن..فک نمیکنم ذخیره ربطی به میزان خونریزی داشته باشه هااا..دلدرد هم احتمالا بخاطره خونریزیه کم باشه فک کنم.خودتو تقویت کن..آهان این قرص واسه ضخامت آندومتره فک کنم چون من پمادشو داشتم..احتمالا واسه همونه..حالا این دو سه روزه مطابق با مزاجت البته، بیشتر چیزای گرم بخور و نگران نباش گلم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلامممم به همگی مرسی مامان آنا جونم بخاطر اینکه منم به لیست اضافه کردی💋 امیدوارم خدا حاجت روا کنه کسی رو که قراره برای ما چهل نفر دعا کنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 لاله سرخ عزیز بابت راهنمایتون ممنونم عزیزم خیلی وقته دارم خارجیشو میخورم اما متاسفانه اونم بهم نمیسازه مرتب هم دارم مغزهای شور میخورم اما متاسفانه بهم نمیسازه اما خوب بخاطر اومدن اون وروجک تحمل میکنم راستی آنا جونم مرسی که با نی نیم حرف زدی امیدوارم حرف خاله آناشو گوش بده و بیاد و روح و روان مامانشو شاد کنه زری جون امیدوارم که به زودی خبرای خوش بدی بهمون عزیزم
خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام من دوباره امدم رفتم سونو بعد از سه روز خونریزی نامنظم و کم (با یه دستمال توالت کنترل میشد اگه میومد) گفت اندومتر 5! با وجود روزی دو تا دوفاستون من که فکر میکنم پیرزنه اشتب کرد آخه یه جا دیگه رفتم در ضمن گفت یکالمه فولیکول زیر پنج میلی داری اون کیست خارج تخمدان رو هم ندید. همون اول هم گفت من هیچ اثری از باترداری نمیبینم باید همون جای قبلی میرفتم اشتباه کردم حالا اگه فرض رو بر این بذاریم که اشتب نباشه به نظرتون اون فولیکولای بالای 10 میلی با همون یه ذره خونریزی دفع شدن؟؟؟ من که دیگه گیج شدم من که داروهام ادامه دادم تا روز 2 خرداد باید بخورم شوشو هم نیستش که دیگه امیدی داشته باشم
آرزو جوم لک چیه من خونریریم داشتم خون کاملا روان و قرمز.... دو سه روز قبل آز که به لک بینی افتادم.... کلا دو تا آمپول داشتم که گفتن یه شیافم اضافه کنم..... بعد چند روز لک بینی کمتر و بعدشم قطع شد.... خلاصه بتام + شد.... باز تا سونوی قلب همه چی اوکی بود.... تا اینمه بعد سونوی قلب دو سه روز بعد یهو به خونریزی افتادم.... انگاری دنیا رو سرم خراب شد.... بلافاصله زنگ زدم آبان با طرازی صحبت کردن و علاوه بر دو تا آمپول دو تا شیاف اضافه شد.... تا چند روز ادامه داشت بعد شد لک.... اما لک بینی تقریبا تا یکی دو ماه داشتم.... هی قطع و وصل میشد... بعدا معلوم شد هماتوم دارم.... استراحت مطلق دادن بهم.... تا اینکه تو غربالگری اول دیگه هماتوم رفته بود.... شکر خدا دیگه بعدش بهتر شدم.... پس اصلا فکرت رو درگیر این چیزا نکن.... راه چاره فقط افزایش دز پروژسترون و استراحت مطلقه همین.... نگران وروجکتم نباش. . زری جون عزیزم من سه تا انتقال فرش داشتم که یکیش گرفت... در مورد حال و روزمم برا آرزو جون توضیح دادم.... اصلا نگران نباش.... تازه خونریزی من در برابر خونریزیا چیزی نبود.... خیلیا رو میشناسم گالن گالن خون ازشون رفته.... آوا جون معمولا عمل کردن رو موفولوژی تاثیر نمیذاره.... اگه مورفولوژیش خوب بود شاید میشد بگی عمل بد نیست.... اما من با توجه به تجربیات دوستان فکر نکنم زیاد فرقی کنه.... بازم بیشتر تحقیق کن.... ولی اکثر دوستانی که عمل کردن معمولا تا تغییری ندیدن تا حتی بدتر شزه و معدود افراد بودن بهتر شده شرایطشون.... برا میکرو شرایطتون بد نیست.... آرزو جون هماتوم لخته پشت جفته.... راهشم فقط کم کردن ضد انعقادها و افزایش پروژسترون و استراحت مطلقه.... البته همه اینا به تجویز دکترته.... من استراحتم مطلق بود.... یعنی فقط برا دستشویی از جام بلند میشدم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com