2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

سلام به همگی امیدوارم هر چه زودتر همتون نی نی دار بشید انشاءالله به حق آقا امام رضا(ع) 

من همه آزمایشات رو تو این سینا انجام دادم گفتن تنها راهش میکرو هست. به نظرتون کجا میکرو کنم خوبه؟ 

اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ذخیره شما نزدیک ۲ هستش این کم نیست یه عالمه نی نی میتونی بیاری انشالله

به امید خدا.دعامون کنید خدا ثمره عشق من و همسرم رو بذاره تو دامنم.

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام به همگی امیدوارم هر چه زودتر همتون نی نی دار بشید انشاءالله به حق آقا امام رضا(ع)  من همه ...

سلام عزیزم مشکلتون چیه؟ اگه مشکل از همسرته حتما قبلش آزمایش dfi بده. اگه نرمال بود وارد سیکل بشید ان شا الله. آزمایش گرونی نیس150قیمتشه.

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
من.ی بار تو 16هفتگی سونو واژینال اندازه گرفتن ک 25بود و گفتن طولش کوتاهه ولی چون جفتم هم.پاین بود گف ...

استراحت کن‌گلم.ایشالا مشکلی پیش نمیاد.منم دوباری که سرویکسو اندازه گرفتن شکمی بوده و اول ۳۷ بعد توی انومالی شده بود ۳۵

من شنیدم تا ۳۰ اینا خوبه که...ولی یه سوال‌برام پیش اومده ممکنه طول سرویکس با استراحت بره بالا؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم اگه خواستین من میگم همسرم بگیره بفرسته براتون🌷

ممنونم دوست خوبم.قبلا هم بهم لطف کردی و گفتی میتونم روی مهربونی و کمکت حساب کنم😘ان شاالله هماتومم تا سونو بعدی از بین رفته باشه که نیازی نباشه به شیاف ولی اگر بازم نیاز بود زحمتت میدم دوستم

ان شاالله نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها شما دکترتون هفته ی بارداریتون رو طبق کدوم سونو حساب میکنه؟من دکترم طبق ان تی حساب میکنه اما اونروز بهداشت گفت اولین سونوت یعنی سونوی قلب..که چندروزی عقبتر از سونوی ان تی میشد...

سونوی قلبو هفته ی ۱۰ داده بودم ان تی رو ۱۳

ولی با این حساب حدود ۵-۶ روز فرق داشت محاسبه ی بارداریم با سونوی قلب

ممنونم دوست خوبم.قبلا هم بهم لطف کردی و گفتی میتونم روی مهربونی و کمکت حساب کنم😘ان شاالله هماتومم ت ...

انشالله عزیزم 

ممنونم🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

دوستان معذرت میخوام من دوباره ترشح زرد رنگ وخارش دارم ...چکار کنم اخه😩

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام عزیزم مشکلتون چیه؟ اگه مشکل از همسرته حتما قبلش آزمایش dfi بده. اگه نرمال بود وارد سیکل بشید ان ...

آره مشکل اسپرم همسرم هست. dfi آزمایش ژنتیک اسپرم هست؟ من خودم آزمایش هام هیچ مشکلی نداشته اگه این آزمایش همسرم خوب باشه نتیجه می‌گیریم؟ 

عزیزم تولد امام رضاست روز یکشنبه🍭🍬🍰🎂🍨🎁🎉🎊 اگه لایق بودم رفتم حرم دعا گوی همه بچه های این سای ...

برای منم خیلی دعا کنید خواهش میکنم. 

استراحت کن‌گلم.ایشالا مشکلی پیش نمیاد.منم دوباری که سرویکسو اندازه گرفتن شکمی بوده و اول ۳۷ بعد توی ...

نمیدونم گلم من بالاخره از قانون این سرویکس سردرنیاوردم...بعضیا میگن واژینال دقیقه بعضیا میگن همون شکمی دقیقه..استراحت هم نمدونم چقد تاثیر داره...اخه مبگن با بالارفتن سن بارداری هم طولش کم میشه..هرچی هم سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد منم اوایل استرس گرفتم دیگه بعدش سپردم ب خدا..میدونم ک درب رابر اراده خدا این اعداد وارقامه هیچی نیست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره مشکل اسپرم همسرم هست. dfi آزمایش ژنتیک اسپرم هست؟ من خودم آزمایش هام هیچ مشکلی نداشته اگه این آز ...

اگه این خوب باشه احتمالش خیلی میره بالاتر. خودتم رحمتو گرم نگه دار. ورزش کن این مدت که گردش خون بدنت بره بالا... و همسرتم کمپرس یخ زیاد بذاره حتی قبل از دادن نمونه برای میکرو.آسیبش کمتر میشه تو دمای پایین. حتما dfiبده. من دوبار میکرو ناموفق داشتم. به درخواست شخصی خودم و دوستان عزیز این تایپیک ٱزهای تکمیلی رو دادم که مشکلات رو شد و تا dfi همسرم پایین میاد میکرو نمیکنم.