2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046745 بازدید | 684544 پست
عزيزم من زنگ زدم ازمايشگاه مسعود گفت تو اينجور موارد اول بايد بياييد مشاوره ژنتيك تا بهتون بگيم چه آ ...

تارا جان شما مگه کاریوتیپ را نداری؟

آیا قبلش مشاور نشدید؟

من بخاطر دو تا بارداری پوچم چک شدم و هیچی مشخص نشد.حتی با اصرارم متقاضی بررسی بیشتر بودن که دکتر دعوام کرد .....و وقتی وارد پروسه ای وی اف شدم اولین حرفم به دکتر جدید این بود که مبادا باز بارداری پوچ بشه!

دکتر گفت در ای وی اف هم احتمال بارداری پوچ هست هیچ فرقی با طبیعی نداره....من نمیدونم چرا این حرف رو میزنند....

شوهر من تخصصش پزشکی نیست اما تخصصش مربوط میشه بهشون. .و میگه خیلی راحت میشه در ازمایشگاه ازمایشی انجام بدن ببینن مشکل اسپرمه یا تخمک و روی اون کار کنند ....اما متاسفانه متاسفانه انجام نمیدن....و هر زنی باید چندین بار ازمایش و خطا انجام بشه روش تا یکیش بگیره...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا اینجا با عزت و احترام تخت میارن و تا یک ساعت مجبورت می کنن بخوابی، تازه شنیدم بعضی جاها اگه ...

اونجوری خوبه  آدم آرامش خاطر میگیره. فک کن، تا انتقال دادن گفتن پاشو برو دستشویی، حتی کمک نکردن واسه در اومدنم از اون پوزیشن! (نمیدونم دکتره قبلش  کجا گیر کرده بود،دیر اومد  من زمانِ زیادی تو اون پوزیشن بودم، خارج شدن ازش سخت بود  )

چون جنین بلاست بود، گفتن ۱۱ روز بعدش برم آزمایش خون. از روز پانکچر هم بهم اِندومترین(شیاف پروژسترون) دادن، روزی سه بار، واسه ۳ هفته.

حتي يادمه اينحا تو پستهاي دوستان ديده بودم كه b6-b12 كمك ميكنه گفتم بهشون گفتن نيازي نيست همين ب كمپ ...

عزيزم حتما بايد قرص شو خورد من هفته اي يه بار آمپول بكمپلكس ب ١٢ ميزنم به نظرت خوبه يا قرص شو بخورم ؟ 

همه بايد بخورن يا علت خاصي داره

عزيزم من زنگ زدم ازمايشگاه مسعود گفت تو اينجور موارد اول بايد بياييد مشاوره ژنتيك تا بهتون بگيم چه آ ...

واسه بعضی ازمایش های ژنتیک تیوب های خاصی ازمایشگاه می ده و نمونه داخل اونا انتقال داده می شه

اما من شک دارم تو این مرحله سایتوژنتیک هم کمک کننده باشه

پاتولوژی رو تقریبا مطمینم که کمک نمی کنه

نه بابا اینجا با عزت و احترام تخت میارن و تا یک ساعت مجبورت می کنن بخوابی، تازه شنیدم بعضی جاها اگه ...

ایران چقد شمارو تحویل میگیرن   اینجا اصلا تخت نداشتن، گفتن میتونی اگه خواستی چند دقیقه رو صندلی بشینی!

ارمغان جون زرناني باهام چك كرد گفت انوكسا بهت 4000 دادن؟ و اوكي داد  نميدونم والله خل شدم بس ك ...

تارا جان عزیزم خودتو با این امار و ارقام اذیت نکن. منم اینقدر مقاله خوندم سرچ کردم که دیوونه شدم اخر هم نفهمیدم چرا اینطوری شد. همه چیو بسپار به خدا و دکتری که بهش مطمئنی. انشالله دفعه بعد یه بارداری سالم و سلامت خواهی داشت. 

ان شاءالله قسمتت تک تک منتظرا رفتم خدا رو شکر ی دونه فسقلی بود صدای قلبشم شنیدم 

عزيزم شما كي انتقال داشتي چند تا انتقال دادي و فكر مي كني چه كارا كردي كه به سلامتي مثبت شد

تارا جان عزیزم خودتو با این امار و ارقام اذیت نکن. منم اینقدر مقاله خوندم سرچ کردم که دیوونه شدم اخر ...

افرین همه چی دست خداست،اصلااااااااا نباید به این ارقام و اعداد توجه کرد،از خدا بخوای که خود خدا دکتر خوبی سر راهتون بزاره،از خدا بخواید که اون به دل دکتر بزاره که درمانتون به چه دارویی نیاز داره،در واقع دکتر اصلی خداست و بس،من خودم ادمی بودم چندین سال تو این اعداد و ارقام بودم فهمیدم میخوام خودم مشکل و حل کنم،و هی در مونده بودم ولی بابد از خدا بخوایم اون مشکل و حل کنه ،به جای حل کردن مشکلات به دست خودمون،مشکلات و با خیال راحت به خدا بسپارید