2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
کاملا حالتو درک می کنم، من دکتر مشایخی بود، خودش برام توضیح داد از بس قبلش استرس داشتم و لکه بینی، ر ...

زینبی جون ببخشید انقدر ازت سوال میپرسم🙈

زینبی جون من قبل جواب ازم سینه هام درد میکرد ولی چند روز بعداز مثبت شدنم دیگه سینه هام درد نمیکنه..ـشماهم همینطور بودید یانه...علامت بدیه؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
به خدا وقتی کسی میومد اینجا و میگفت طبیعی باردار شدم پیش خودم میگفتم عمرا برای من بشه سه ساله دارم پ ...

ممنونم عزيزم، انشالله خدا بهم رحم ميكنه و منو ميبخشه و بهم عنايت ميكنه، تو شهرستان دكترا ميگن مشكل پرولاكتين توعه وگرنه با اينكه تحرك آ همسرت صفره ولي چون تعدادش زياده خيلي ها همينجوري باردار ميشن،، آخه آزي جون با تحرك آ صفر واقعا ممكنه طبيعي باردار شد؟؟چه ربطي به تعداد داره وقتي تحرك آ صفره؟ ب داره خداروشكر ولي آ صفره، ازي جون دكتر گفت شرايط برا ميكرو خوبه ولي چون قبلاً ميكرو كردي نشده اين بار همسرت شش هفته سينال بزنه تا نتايج ميكرو بهتر باشه، راستش دارم سكته ميكنم اصلا نميتونم اجازه بدم سينال بزرنه، تو اينترنت دكتر براي يكي نوشته بود ممكنه صفر كنه زبونم لال، شما ميتوني از همسرت در مورد سينال واس اقايون سوال كني كه اصلا چيكار ميكنه و عوارضش چيه و يكي كه تعدادش بالاس حدود صد و نود ميليون ولي خب تحركش آ كاملا صفره ايا اصلا عاقلانه س استفاده كنه؟؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا وقتی کسی میومد اینجا و میگفت طبیعی باردار شدم پیش خودم میگفتم عمرا برای من بشه سه ساله دارم پ ...

سلام آزی جون خوبی؟ من الان که هفته ۹تموم شده حالت تهوع خیلی کمی ک داشتم رفته و همش گرسنه بودم و همش باید میخوردم اما الان نه، و علائم خاصی جز تکرر ادار ندارم،میگم این بد نیست؟

بعد،میگم درمورد کندور سوال داشتم دیدم مطالبی رو که میگن کسایی ک اسیدفولیک میخورن دیگه کندور نخورن خطرناکه،زمان خوردن کندور الان همین زمانیه ک من توشم امروز اندازه یه عدس خوردم اما با ترس خوردم

یسوال دیگم دارم اینکه علاوه بر تحت نظر بودن یه متخصص درمانگاه بهداشت هم لازمه برم؟ واکسنی هست تو بارداری باید زده بشه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
يعني ممكنه؟ عزيزم ما سالهاست كه سونو ميريم پيش اين خانم دكتر و تا حالا نديدم نظري بده و چيزي غير از ...

تارا جان شروع کن به خوردن دمنوش های قاعده اور مثل زعفران و بعد هم پیاده روی انشالله که خود به خود دفع میشه

عزيزم چند هفته بودي؟ ميدونم چه حالي داري من از چهارشنبه همش گريه ميكنم حتي جرات ندارم جواب تلفن ماما ...

ای وای تارا جون من مدتی نبودم الان متوجه شدم باردار شدی و ظاهرا میخوای سقط کنی ، چقدر تلخ چقدر قلبم شکست😢😢😢خدایا چرا اینطور میکنی با ماهااا

، چرا ماها انقدر خوشحالیمون کوتاهه 😢😫 نمیدونم چی بگم عزیزم اما عمیقا ناراحت شدم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ممنونم عزيزم، انشالله خدا بهم رحم ميكنه و منو ميبخشه و بهم عنايت ميكنه، تو شهرستان دكترا ميگن مشكل پ ...

از پرسیدن که چشم میپرسم حتما چون در اون مورد خودم اطلاعی ندارم ولی ببین عزیزم اسپرم ها با سرعت های متفاوت حرکت میکنن برای همین به شکل a و b و c  دسته بندیشون میکنن مثلا تو یه مسابقه کسانی که سرعت بیشتری دارن زودتر به خط پایان میرسن ولی این دلیل نمیشه که اونایی که سرعتشون پایینه به خط پایان نرسن!وقتی تعداد اسپرم ها زیاده قطعا تعداد زیادی از اونها شانس رسیدن به تخمک رو پیدا میکنن پس اصلا نگران این قضیه نباش. 

سلام آزی جون خوبی؟ من الان که هفته ۹تموم شده حالت تهوع خیلی کمی ک داشتم رفته و همش گرسنه بودم و همش ...

عزیزم نگران علایمی مثل تهوع و گرسنگی نباش چون هرکس یه جوره خداروشکر که حالت روبراهه من دیگه از تهوع نابود شدم درصورتی که تو بارداری های قبلیم اینقدر اوضاعم بد نبود. در مورد کندر تا حالا چنین چیزی نشنیدم اما در مورد بهداشت اصلا نیاز نیست اگه تو دبیرستان  هم واکسن نزده باشید حتما به جاش موقع ازدواج براتون زدن چون اون رو چک میکنن  دیگه نیازی به اونم ندارید من فقط موقع واکسن زدن بچه هام بهداشت میرفتم. 

عزيزم چند هفته بودي؟ ميدونم چه حالي داري من از چهارشنبه همش گريه ميكنم حتي جرات ندارم جواب تلفن ماما ...

تارا جون،نمیدونم چی بگم عزیزم خیلی ناراحت شدم،همچنین یکی دیگه از بچه ها رو ک امروز فهمیدم کاربر su

دلم خیلی گرفت

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
مرسي عزيزم، خدا رسونده يكي از شاگرداشونو پيدا كردم ميخوام برم با توكل به خدا، ببين نيوا جون يادم نيس ...

عزیزم خیره بسلامتی انشالله ک نتیجه میگیری حتما.همسرم واریکوسل داشت مورفولوژی نرمالش 2 % بود و تحرک هم صفر بود کلا.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم نگران علایمی مثل تهوع و گرسنگی نباش چون هرکس یه جوره خداروشکر که حالت روبراهه من دیگه از تهوع ...

نمیدونم علائمم رفته نگران شدم،تا دوازده هفته بشم برم غربالگری باید صبر کنم ببینم چه خبره

راستی من صورتم افتضاح قرمز و خشک شده بنظر اگزما میاد تا وقت دکترمم خیلی مونده برم دکتر شاید یچیزی بده خوب شم

عزیزم نگران علایمی مثل تهوع و گرسنگی نباش چون هرکس یه جوره خداروشکر که حالت روبراهه من دیگه از تهوع ...

خب الان اسیدفولیک میخوری؟ کندور نمیخوری؟بارداری قبلیتم نخوردی؟