2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست

دوستان میشه اگر اطلاع دارید سوال من و جواب بدید 

🔊🔊🔊🔊 خوردن نیمرو مشکلی نداره بعد انتقال جنین؟ انقدر جیزهای عجیب و غریب تو سایتها نوشته گیج شدم  و یه سوال دیگه من کلا اینبار استراحت کامل نکردم همه اش بلند میشم راه میرم سر پا امروز که روز دوم انتقال بود غذا پختم به پهلو میخوابم

گلم من گفتن 19 هم بیام ولی دوباره لک دیدم خیلی خودمو کنترل کنم دوشنبه 17 هم میرم، آره رویان بودم، 19 ...

عزیزم منم همین حسو دارم خیلی سعی میکنم رواسترسم غلبه کنم ولی نمیشه😥از ته قلبم برات دعا میکنم که انشاالله میری صدای قلب قشنگشو میشنوی خیالت راحت میشه...میایو بهم خبرمیدی ماهم کلی برات ذوق میکنیم😍

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر عزیزم، منم چون هنوز سونو نرفتم رسما دارم اذیت میشم، همش روز شماری، همش حساب کتاب، اقلا قل ...

منم هنوز سونو نرفتم...نوزدهم نوبت دارم خدابخیرکنه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
مامانا...من خارش واژن گرفتم...تافردا ب دکترم دسترسی ندارم نمدونم میتونم دارویی استفاده کنم یانه😬

سلام نفسی

من اینجوری شدم تو 17 هفته مسج زدم ماما

گفت مایعان زیاد بخور با ماست پروبیوتیک و از همون ماست هم اگه تونستی قسمت بیرونی واژنت رو مث پماد چرب کن

من انجام دادم و خیلی کمکم کرد

بعد یکی دو ساعتم با اب و صابون خودمو شستم

گلم شما کم کاری تیروئید داری حتما باید متخصص غدد ببینه شما رو، اصلا با این شرایط وارد سیکل نشو

خیلی نگران شدم یعنی این همه دارو استفاده کردم و خریدم همش هییییچ؟؟؟!!!😮😮😔😔😔😔😔

راستی گلم پانکچر یعنی همون تخمک کشی ؟مرسی عزیزم ممنونم که جواب میدید خیلی لطف میکنید فدات شم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

مشکلی نیست عزیزم..ولی هرروز باید سر یک تایم بزنی...اگه میتونی زنگ بزن ازشون بپرس..چون ما کلا ساعت ام ...

عزیزم شما چه مرکزی میرفتی؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

سلام دوستای مهربونم خوبین ؟ 

خانما من جای آمپول پروژسترون دیروزم قرمز شده و یه کوچولو ورم کرده 

پرستار امروز منو ترسونده ،چیکار کنم بچه ها ؟؟؟ 

یادتون میاد تورک آناگفت چه سر سوزنی استفاده کنیم واسه تزریق عمیق عضلانی ؟؟؟؟

خداجونم شکرت       
شوهر من چند سال پیش فتق  شکمی گرفت و عمل کرد .دکتر میگه در اثر اون عمل مجاری عفونت کرده و به مر ...

شوهر من عمل بیوپسی انجام داد و خداروشکر اسپرم بود ولی نوشتن که غیر طبیعی هم وجود داره.حالا من وارد سیکل میکرو شدم و دارم امپولاشو میزنم تا احتمالا دو هفته دیگه پانکچر بشم و شوهرمم دوباره بیوپسی بشه

بله عزیزم نگفته که 100 درصد مطلق اسپرم بدشکلن....  نمیتونن که همه اسپرمارو چک کنن....  ف ...

ممنون عزیزم.خودمم همین فکر رو کردم.چون اگه صد در صد عیر طبیعی بودن بهمون میگفتن.حالا توکل بخدا.

شوهر من چند سال پیش فتق  شکمی گرفت و عمل کرد .دکتر میگه در اثر اون عمل مجاری عفونت کرده و به مر ...

سلام همسر منم آزو اسپرمه 

میشه اسم دکتر همسرتون رو بگین ؟؟؟تهرانین شما؟

خداجونم شکرت