2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
چرا انقدر دیر انتقال میدن؟ دلیل خاصی داره؟

منم هايپر نشدم ولي گفتن دوتا  پريود بايد بگذره  بعد انتقال

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزان. کسایی که قبل آی وی اف بخاطر ازملیشات ایمنی و انعقادی آ اس آ مصرف کردن چندوقت قبل پانکچر ...

عزیزم من برا انعقاد خونم که داشتم ۱ماه قبل انتقالم اسپرین خوردم و از انتقالم روزی ۲تا هپارین ۵۰۰۰ میزنم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامانای پرتلاش حال و آینده

من دیگه جنین ندارم

دفعه دوم انتقالم بود

چسب جنین،خراش،همه چی انجام دادم اوضاعمم خوب بود ضخامت اینا

اما تا خدا نخواد نمیشه واقعا

امروز آزمایش دادم منفی شد و داروهارو قطع میکنم دعا کنین زود پریود بشم

دیگه تلاش من تموم تا زمانی که خدا بخواد و دوباره جان و مالی باشد برای ادامه...

ممنون از همتون که برام دعا کردید الهی شماها خیلی خیلی زود نتیجه بگیرید و بسلامتی بچه هاتونو بغل کنین💖😘🤗

خدایا سپاسگزارم🌺❤
نمیدونم عزیزم با دکتر ازمایشگاه صحبت گردم گفت بتات کاملا مطابق با هفته بارداریته چون تو بارداری پوچ ...

بارداری مول چیه عزیزم؟🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام به همه مامانای پرتلاش حال و آینده من دیگه جنین ندارم دفعه دوم انتقالم بود چسب جنین،خراش،همه ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم از خدا میخام که انشالللللللللللله به سلامتی این ماه باردار شی و خبر خوب و بیای اینجا بگی بهمون.الهی امین👐🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

زینب جان من رفتم تیتر دادم ۴۲۹۱۰ هست و رنج نرمال برای هفته ۶ تا ۸ رو زده ۲۰۹۰۰۰_۱۰۵۰۰ برای هفته ۸ ت ...

گلم واقعا نمی دونم، یکی از اقوام ما کلا بتاش پایینه هر وقت باردار میشه، همیشه هم دکترا نا امیدش می کنن ولی الان سه تا بچه داره، من خوندم تو بارداری پوچ بتا زیادی بالا میره و اطلاعات دقیق تری ندارم

@زینبی_بابا     زینبی جان هانی ژل هم خوبه؟؟ من الان به چندتا کندودار زنگ زدم گفتن نیست ...

نمی دونم گلی ولی به نظرم اگر گیر نمیاد قرص رویال ژلی بهتره حداقل نگران شرایط نگهداریش نیستی

گلم یه کانال تو ایتا عضوم عسل خوب می فروشن، ازشون می پرسم اگر داشته باشن شماره شو بهت میدم

بچه ها آز من منفي شد، خيلي دلم شكسته ولي خب خداااااا هسسستتتتتت كمك ميكنه حتما، خودش وعده داده، توكل ...

چقور خوبه که این همه ایمانتون قویه.امیدوارم بخاطر ایمان قوی که دارین خیلی زود دامنتون سبز بشه❤❤❤

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزيززززمممم مرسيييي😘😘😘😘 شربت رو بلد نيستم

شربت خیلی راحته، گل پنیرک رو بشور و بذار تو آب حدود نیم ساعت بمونه، خیلی خوش رنگ میشه، آبی کاربنی تیره، بعد با شکر و تخم شربتی قاطی کن، البته من شکر کم میزدم

ان شالله که قلبشم تشکیل میشه نگران نباش یه صدقه بذارید. مثلا یه گوسفند. خیلی تاثیر داره😊

نگم عزیزم برات که شوهرم یک بخشی از درامدش کلا مختص کمکهایی از این نوعه به یک پرورشگاه تو جنوب تهران و چند تا بچه بی سرپرست و این رویه رو ده ساله که داره یعنی هرماه 

شوهرم اصلا باورش نمیشه گفت به هیچکس نگو حتی خواهرم زنگ زد اومد تو گوشم گفت نگوها شنبه درست میشه همش میگه شنبه قلبشو میبینیم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم بازم ۲روز دیگه باید تکرار کنی شاید دیر میره بالا تازه گرفته🌷🌷🌷

نمیدونم ازمایشگاه ما چجوریه.زده رنج نرمال 5.بعد مال من 3.5 شده.داروهامو قطع کردم.اخه روز پانزدهمه فکر نکنم دیگه بالا بره.زودمن ازمایش ندادم که

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر