2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
ای جااااااان به سلامتی، ان شاء الله خوش خبری

قربونت برم عزیزم...انشاالله😍

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستا بچه ها من چهار ماه دیگه میرم باز برا انتقال

خبر دارید 

لیز بدن مخصوصا زیر بغل و بکینی 

یا همون فول بادی میخوام چهار جلسه اش رو برم چون بدنم خیلی پر مو هست

حالا یک جلسه رو رفتم

ولی همه گفتن نه بده مخصوصا قبل بارداری

کسی اگر اطلاعات کامل داره 

کمک کنه 

چیکار کنم ؟

سلام دوستان منم میخام کسایی دوقلو باردارن اینو بخونن که دچار مشکل من نشن من دوقلو باردار شدم همه جی ...

سلام عزيزم ، خيلي ناراحت شدم برات خانمي ، من هم موافقم بعد از بارداري واقعا دكتر خيلي مهم هست ، اصلا نميگم ميتونم دركت كنم ولي از خدا ميخوام به زودي برات جبران كنه خانمي .

من کلینیک ابن سینا میرفتم همونجا باردار شدم اشتباه کردم واسه مراقبت بارداری هم اونجا رفتم دکتر اخلاق ...

عزيزم من خيلي به همه توصيه كردم كه بعد از مثبت شدن ديگه مركز نريد ، اونجا زياد تمركز روي بارداري ندارن و به نظرم زير نظر متخصص بيرون از مركز باشيم خيلي بهتره ، نميدونم حكمت خدا چيه كه اين اتفاق براتون افتاده ، ان شا الله كه خيلي زود جبران ميشه برات و دو تا ني ني ناز در آغوش ميگيري .

يعني اگه موقع عطسه يا سرفه درد هم داشته باشم بازم مشكلي نيست؟؟؟ من زير دلم هفته دوم انتقال خيلي گرم ...

انا جون همیشه میکه جنین سالم با عطسه و سرفه طوریش نمیشه نترس..حالا ی کوچولو درد هم بگیره مشکلی نیست نگران نباش..ولی برا الرژی ب دکترت بگو اگه صلاح میدونه دارو بگیری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان چای پونه بخورم یا نه؟

نمدونم در چ مرحله ای اگه انتقال دادی ک نخور...کلا پونه برا بارداری منع منصرف داره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان منم میخام کسایی دوقلو باردارن اینو بخونن که دچار مشکل من نشن من دوقلو باردار شدم همه جی ...

عزیزم خیلی متاسفم..نمدونم.چی بگم ک دلت اروم.شه فقط از خدا صبر وارامش طلب میکنم برات...و اینکه خودش برات جبران کنه و دوقلوهات برگردونه بهت..

سارا جون انشاله میری دکتر و میگه جا تمیره فقط متتظر گل پسرمونه😍😍😍 میگم تو حتی شماره دکتر هم داری ...

مریم.جوون اره پانکچر من ب موقع بود و کلا با توجه ب ساعتی ک امپول ازادسازی زده بودیم ب ترتیب میبردنمون اتاق عمل..

ممنونم عزیزم  اصلا دست خودم نیست ،نسبت به همه چی حساس شدم  انقد گریه کردم بنده خدا همسرم ...

برای من ۳ تا سرم ۵ ساعت طول کشید  خواستم دیرتر تزریق بشه خودم سرعتشو کم میکردم یوقت بدنم واکنش نشون نشده