2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047192 بازدید | 684581 پست
میگما گلم تعدادش مگه نمیگن بایداز۴۰میلیون به بالاباشه پس ماکه خیلی کمتره

نه رنج نرمال زده ١٥كه واسه شما ٢٧

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون عزیزم دکترم فقط بهمون گفت اینامشکل دارن وضعیفن ولی دقیقا توضیح ندادحالامیگم ینی بعدازیکسالونیم ...

هيچ دارويي تو اين مدت استفاده نكردن ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هیچی همین هفته پیش رفتیم آزمایش دادواین نتیجش بود الان چنتا دارو براش نوشتن داره میخوره ولی من خی ...

نه اصلا نااميد نباش اميدت به خدا باشه چند سالتونه ؟

ممنون عزیزم خیرببینی

قربونت🥰🥰

[QUOTE=94800129]نه اصلا نااميد نباش اميدت به خدا باشه چند سالتونه ؟[/QUOTE ۲۶خودم شوهرمم۳۱

سني نداري گلم ولي خوبه زود رفتي دكتر 

ببين به نظرم اين دوماه همسرت داروهارو استفاده كنه قليون هم اصلا نكشه پياده روي حتما انجام بده تغذيه رو سالم كنيد هروز بهش چهار مغزو خرما بده مخصوصا فندق انشاالله بعد دوماه كه آزمايش داد ميره بالا فقط اينم بگم عزيزم مورفولوژي خيلي دير تغيير ميكنه ولي تحرك نه 

من تو همين ني ني سايت ديدم كه با مورفولوژي دو درصد نرمال هم طبيعي باردار شده 

دكتر پيشنهاد iuiنداد آخه تو اين روش اسپرم رو تقويت ميكنن بعد سرعتش خيلي بالا ميره

عزیزم تو طبیعی بتا دیرتر بالا میره (معمولا) انشالله که چند روز دیگه بیای بگی بتا رفت بالا و ما رو هم ...

ممنونم عزیزم انشالله،،ولی رنجش ۲ٻود دیگه پناه برخدا هرچی خدا میخاد همون میشه،،،بابت دعاتم ممنونم ازت گلم،،،انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سني نداري گلم ولي خوبه زود رفتي دكتر  ببين به نظرم اين دوماه همسرت داروهارو استفاده كنه قليون ...

باشه حتما انجام میدیم میگم عزیزم الان مورفولوژیش اگه تغییرنکنه چیکارکنم فقط تقویتی وداروهاش ؟

عزیزم از ته دلم ارزو‌ می کنم خیلی زود دلت با اومدن نی نی شاد بشه.❤️❤️❤️ اون روز خیلی نزدیکه😍

فداتبشم عزیزم،،،انشالله خدا از دهنت بشنوه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه هیچی همین هفته پیش رفتیم آزمایش دادواین نتیجش بود الان چنتا دارو براش نوشتن داره میخوره ولی من خی ...

اوووو نا امید چرا؟ آزمایش شوهرت که در مقایسه با مال ما خیلی خوبه.من شوهرم پارسال همه چی صفر بود دکتر گفت بیاین برین آی وی اف ما اینقد امید داشتیم گفتیم نه میریم عمل بعدش هم که تا اردیبهشت دارو خورد و ما همچنان امیدوار بودیم.الان که با مصرف همه ی اون داروها تغییر آن چنانی نکرد تازه رسیدیم به حرف پارسال دکتر که گفت برین آی وی اف.امیدوار باش عزیزم.نتایج آز شوهرت که خوبه بنظر من

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اوووو نا امید چرا؟ آزمایش شوهرت که در مقایسه با مال ما خیلی خوبه.من شوهرم پارسال همه چی صفر بود دکتر ...

نمیدونم عزیزم ولی یکسالونیم داره میشه دوسال هرماه انتظار دیگه کشش ندارم 😔شماآزمایش همسرت چطوری بودمیشه بگی