2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
sm-pa جون یه سوال در مورد باد واژن پرسیده بودم می شه اگر اطلاعی داری جواب بدی؟ با تشکر

باید ببخشی دوست جان این روزا انقدر سرم شلوغِ که نگو و نپرس...

یه سر میام از ته پیام ها یه چند تا میخونم ببینم کی مامان شده و در چه حالید همه رو نمیرسم بخونم

دلم اینجاست 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا چند سال پیش عکس رنگی گرفتم گفتن لوله هام سالمن ، بعد ای وی اف دومم یه کیست ۶ سانتی داشتم که بعد ...

خودت هم تو این مدت هر چی که ضد التهاب و انتی اکسیدان بالا داره بخور

مثل خیار ، به ، پیازخام ، و...

لوبیا سبز ، گوجه ، کاهو ، اسفناج ، 

و کپسول امگا۳ روزی یه دونه

خوب میشی نگران نباش

ممنون از راهنماییتون. چند بار خم و راست بشیم هم مشکل داره ؟آخه من دیروز چند بار خم و راست شدم .کم . ...

نه دیگه در اون حد 

فشار روت نباشه همین.

انشالله درست میشه حالا دو روز تو جعبه بمونن بهتر ... دیرتر کهنه میشن😉

sm-pa جون یه سوال در مورد باد واژن پرسیده بودم می شه اگر اطلاعی داری جواب بدی؟ با تشکر

سئوالت رو ندیدم

اما معمولا چیز مهمی نیست مگر اینکه با درد خارج بشه و یا گاهی ادار تون نشتی داشته باشه یا بعد عمل جراحی اینطور شده باشید و چندین بار تو دو سه روز براتون پیش بیاد و یا واژن بوی بدی بده یا ترشحات زیاد تر از حد معمول باشه این موارد باشه اونوقت باید دکتر معاینه کنه.

ولی اگر بعد از رابطه جنسی ، ورزش های هوازی و یوگا مانند ، زیاد نشستن ... براتون اتفاق میافته اشکال نداره

ورزش کگل کن 

اگه نمبدونی سرچ کن تو گوگل برات میگه 

و بسیاااااار برای خانمها با اهمیت و مفید هست

ساده و بی دردسر همه جا هم میشه انجام داد

بهتره ایستاده با پای کمی باز اینکار رو کرد

انقباض و انبساط عضله های لگنی ‌به مدت هر حرکت ۱۰ ثانیه

هر چی بیشتر بهتر.

تو روز گاهی از توالت ایرانی استفاده کن خودت رو جمع کن و کمی از سمت واژن زور بزن تا بادهای مانده خارج بشن

همین قدر میدونستم دوست جان

اخ زینب جون منم همین طوری شدم امیدوارم‌مال منم علائم بارداری باشه، برام‌خیلی دعا کن🌺🌺❤️❤️🌸🌸

ان شاالله عزیزم منم قبلش گاهی یخ یخ می شدم ولی اهمیت نداشت ولی بعد آزمایش نمی دونم واقعیه یا تلقینه همش علائم پیدا میشه

عزیزم منفی شدم البته هنوز انتقال ندادم ها فکر کردم طبیعی باردار باشم،،،الان پنج روز از موعدم میگذره ...

عزیزم از ته دلم ارزو‌ می کنم خیلی زود دلت با اومدن نی نی شاد بشه.❤️❤️❤️ اون روز خیلی نزدیکه😍

عزیزم بسلامتی چه خبر خوبی😍 من الان متوجه شدم تیکر قشنگت مبارک باشه دعا میکنم بارداری راحتی رو داش ...

مرسی گلم، خیلی برام دعا کن، واقعا استرس ها تمام نمیشه فقط مدلش عوض میشه

شما هم بارداری؟