2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047234 بازدید | 684581 پست
خانومی ببخشید یه سوال دارم منم دو سه ماه دیگه میرم ایتالیا برا زندگی میخواستم بدونم هزینه میکرو تو ...

عزیزم از ایتالیا خبر ندارم ولی من که  آلمان انجام دادم بیمه کل هزینمو قبول کرد ولی یه هزینه های مثل هچینگ و یا یه مقداری از داروها را قبول نکرد ولی هزینه عمل و انتقال همه با خود بیمه بود. بقیه هم خیلی نشد فکر کنم حدود ۵۰۰ یورو . چون اگه بخوای بدون بیمه انجام بدی یه ۴ تا ۵ هزار یورویی میشه

عزيزم ديروز رفتم سونو نوشتم اينجا يكدونه است 6 ميليمتره ني ني ولي هنوز قلبش نميزد مركز گفتن زوده واس ...

بسلامتی عزیزم مبارک باشه مامان خانم

انشالله به زودی صدای قلب قشنگش رو هم میشنوی 🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش می کنم گلم، شما هم خیلی برام دعا کن، هر دقیقه یه مدل دارم میشم، یا سردم میشه و لرز می گیرم یا ...

اخ زینب جون منم همین طوری شدم امیدوارم‌مال منم علائم بارداری باشه، برام‌خیلی دعا کن🌺🌺❤️❤️🌸🌸

عزیزم منفی شدم البته هنوز انتقال ندادم ها فکر کردم طبیعی باردار باشم،،،الان پنج روز از موعدم میگذره ...

عزیزم تو طبیعی بتا دیرتر بالا میره (معمولا) انشالله که چند روز دیگه بیای بگی بتا رفت بالا و ما رو هم خوشحال کنی🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مرسی عزیزم ببخش خیلی سوال میکنم دو سال پیش باز انتقال جنین داشتم فقط  دکتر از روز ۲۱ سینا فکت ...

خب ايندفعه خواسته برات سيكل متفاوت انتقال بده، رايجش همينه كه الان بهت داده، انتقال من هم همونجوري بود انتقال مرجان و لوبياش يا خاكستري (اين دو رو باهم قاطي ميكنم) هم همين بود نگران نباش خيلي مدل خوب و راحتيه😍بسلامتي نيني مياد تو دلت، حالشو ببر،

...
ممنون که جواب دادی عزیزم داروی روز ۲۱ قاعدگی شما چی بود؟ فقط یه روز مصرف کردین دکتر به من فقط گفته ...

من انتقال دادم روز۲۱ دارو نداشتم عزیزم🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بماند که شوهرم آزو ... خودمم با همون شرایط دوبار حاملگی بدون قلب داشتم و متاسفانه هر دو هم کورتاژ&nb ...

فاطیما جون

آندومتر من هم به خاطر هیستروسکوپیهایی که انجام دادم مشکل پیدا کرده بود ولی شکر خدا با پماد اکوئین واژینال و قرص سیلد نافیل واژن جواب گرفتم،حتما امتحان کن

دکتر که سونو کرد گفت همه چیز رحم شکر خدا عادیه.حالا ننیدونم عکس رنگی هم اینده بنویسه یا نه.اخه من مش ...

عزیزم فکر نکنم ربطی داشته باشه.منم مشکل از همسرمه ولی دکتر گفتن عکس رنگی رو حتما انجام بدم که شکر خدا مشکلی نداشتم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم یعنی برای رکوع سجده دولا میشید یا نه همون ایستاده ؟؟؟  رو زمین هم میشینید یا دراز بکشید ...

بهتر تو کار خوبی میکنی من دیروز کار کردم اینجوری شدم تا میتونی بخواب افرین💛اره دیگه نمازم و معمولی میخونم چون زیاد فشار نمیاره بهم خدارو شکر🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
هنوزم دارین؟ هر روزه؟ شنیدم تا هفته ۱۶ باید زد!

اره هرروز بود ولی من هفته 7 بخاطر خونریزی کلا قطع کردن برام..البته من مشکل انعقادی نداشتم و مرکزمون ب همه اسپرین و انوکسا رو میداد..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹