2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
بعضی اوقات هم اینطوری نیستم ها.اون موقع همسر جان باید زحمت آروم کردن من رو بکشه و غر زدن های منو تحم ...

خیلی هم عالیه

همین ارامش و روحیه خوب تو تشکیل تخمک تاثیر داره

الهی که نتیجه بگیری و خوشحالیت صد برابر بشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان کسی جدیدا تو کرج شیاف سیکلوژست خریده؟دیشب همسرم چند تا داروخونه رفته نداشتن

عزيزم اون موقع كه من داروهاي آي وي اف رو ميگرفتم داروخانه پگاه ميدان آزادگان بيشتر داروها رو داشت شايد الان هم داشته باشه . 

سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

زینب جون 

مبارک باشه

خدا جواب دل پاکت رو داد،از اینکه وقت می زاری و جواب دوستان رو می دی

سلام 

من تازه با این تاپبک اشنا شدم کسی هست که اول راه میکرو باشه من دیروز تزریق  امپولام تموم شد امروز میرم دکتر برای سونو خیلی استرس ودرد  دارم میترسم طبیعی نباشه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
عزیزززم..منم چند روز معده م داغون شده بود.عرق نعناع خوبم کرد.ولی تو بارداری خوب نیست..حالت تهوع هم د ...

سارا جان واقعا خوب نیست؟ من دوبار خوردم تا الان☹️ یه بار یه هفته بعد انتقال بود که از معده درد بیدار شدم یه بارم بعد جواب مثبت بود. نمی دونستم بده☹️

عزيزم اولين كاري كه بايد بكني اينه كه اينقدر سنتو براي خودت پررنگ نكني هربار فكر كردي سنت براي ميكرو ...

من خیلی ناراحتم و احساس ناقص بودن دارم 

از اینکه انقدر وقت کم میزاره برای مریض ناراحتم 

و اینم بگم فاصله سنی من با مادرن ۳۵ ساله همیشه از این موضوع فرار کردم که من اینطوری نشم 

و اینکه همش فکر میکنم وقتی من ۶۰ سالم شد بچم میشه ۲۵ ساله و نمیتونم پا به پاش باشم 

حرفای دلمو نوشتم من خیلی غصه میخورم از دست بی توجهی های مادرم 

عزیزززم..منم چند روز معده م داغون شده بود.عرق نعناع خوبم کرد.ولی تو بارداری خوب نیست..حالت تهوع هم د ...

اره عزیزم کلا چیزی داخل معده نمیمونه 🤕 همون پنیرم رو دیگه نمیتونم بخورم😣

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸