2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام مامانای باردار.🌸

من چندروزه گاهی ی قسمت ازشکمم سفت میشه..نمدونم براچیه..حس میکنم نی نی کلا میاد همون گوشه ک سفت میشه شما هم اینطوری میشین..؟و ایا تو این سن بارداری من طبیعیه این حالت؟.گاهی یکم درد داره و گاهی اصلا دردی نداره فقط خیلی سفت میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان كسي بوده باردارهست يا بوده و تخمدانش pcoهست تو بارداري و قبلشم بوده من تخمدانم از قيل pcoبود ...

عزیزم من pcoبودم واره این درد تخمدون رو داشتم هنوزم گاهی دارم...ولی فک نکنم بخاطر pcoبودن باشه و این درد تخمدون طبیعیه تو بارداری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب کاری می کنی آدم گاهی از قوی بودن و مقاوم بودن خسته میشه، حس می کنه دیگه کشش نداره، ولی اینا همه ...

انشالله عزیزم برام خیلی دور از باور و غیر قابل دسترس میاد 

راستی خیلی بهت تبریک میگم من تو جریان باردار شدنت نبودم ایشالله سالم و سلامت بیاد تو بغلت 😘🥳😘🥳😘

رفتم پیش دکتر اولش مامای کمکی بود که چرت و پرت جواب میداد سوالامو و یهو دکتر اومد و اون ماما رفت بهش گفتم خیلی نگرانم و شوهرم گفت از دیروز ریختیم به هم 

بعدش برام توضیح داد که اگر لوله رو نمیبست باعث عدم باروری بود و گفت شما ۴ تا لوله هم داشته باشی بازم فرقی تو شانس باروری نداره انقدر راحت و با ارامش برام توضیح داد هردومون قانع شدیم خلاصه دقیقا احساس کردم به نفعم بوده 

دلم اروم گرفت و گفت پیشنهاد من اینه سه ماه اقدام کن اگر نشد بیا ای وی اف 

گفت میدونم سختته ولی ۲۰٪ شانس باروری داری اگر ای وی اف کنی از ۵۰٪ سی الی چهل درصد شانس باروری داری ولی گفت بازهم پیشنهاد من سه ماه اقدام طبیعی هست و اینکه لتروزول تجویز کرد 

از مطب اومدم بیرون پریود شدم حالا میتونم زودتر قرصارو شروع کنم 

خلاصه دلم اروم گرفت خداروشکر

❤ ماما ی همون مطب دکترم گفت امروز سونو رفتی فردا برو ازمایش ناشتا 😑 ولی تو نینی سایت هر کی رو میپ ...

عزیزم ازمایش غربالگری ب تنهایی ناشتا نمخاد مگر اینکه ازمایش دیگه ای باهاش باشه...و اینکه فردای سونو هم میشه ازمایش داد ومشکلی نیست...من خودم عصر سونو داشتم ک شب شد و ب ازمایشگاه نرسیدم و فردا صبحش رفتم واسه ازمایش غربالگری

ازشون نپرسیدین چرا نیومده؟ چون چندباری تو مطب اتفاق افتاده که کاری پیش اومده و به منشی گفتن تماس بگ ...

نه دیگه نرفتم بپرسم هم روز انتقالم هم روز پانکچر تو مرکز بودن ولی خب نیومدن😞😞

😍😍خدایا شکرت
اره عزیزم شرایطت خداراشکر خوبه تا روز پانکچر هنوز خیلی زمان هست حتما فولیا بیشتر از اینم میشن ولی عز ...

آره قبول دارم حرفتونو.ولی این دکار روز اول سونو اینقد منو ناامید کرد که الان با این تعداد کلی ذوق دارم.ان شاالله که کیفیتشون هم خوبه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

خانم ها تو رو خدا جواب سوالمو بدید دارم سکته میکنم از ترس

شما هم تو سیکل بودید سینه درد داشتید؟؟؟من مثل قبل از پریودی سینه هام درد گرفته،پرگوریس و اورگالترون میزنم،چهارده سیکلم،پنجشنبه که میشه هجده سیکل پانکچر میشم،میترسم پریود شم،،،خیلی حالتاشو دارم،اخه سابقه زود پریود شدن دارم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
آره قبول دارم حرفتونو.ولی این دکار روز اول سونو اینقد منو ناامید کرد که الان با این تعداد کلی ذوق دا ...

نه عزیزم اصلا اصلا نا امید نشو من نه ساله پله های مراکز ناباروریا بالا پایین میکنم درسته یه وقتایی کم میارم ولی نا امید نمیشم شماهم نا امید نشو مگه پزشکا از پیش خدا اومدن که هرچی میگن درست باشه؟ من مطمئنم روز پانکچر یه عالمه تخمک خوب ازت میگیرن و یه عالمه جنین خوشگل برات تشکیل میشه😍😍😍

😍😍خدایا شکرت
خانم ها تو رو خدا جواب سوالمو بدید دارم سکته میکنم از ترس شما هم تو سیکل بودید سینه درد داشتید؟؟؟من ...

نگران نباش عزیزم کاملا عادیه من وقتی توسیکل بودم چنان سینه دردی تجربه کردم که تاحالا تجربه نکرده بودم

😍😍خدایا شکرت

سلام دوستان امروز ۱۴انتقالم ظهر رفتم حمام بعدش که اومدم قسمت خارج واژنم دردای خفیف دارم انگار مبخوام پری بشم کناره های پاهامم درد میکرد تا عصر خوب شدم الان دوباره یکم درد میکنه سمت چپمم تیر میکشه سشنبه باید از بدم خیلی استرس گرفتم میترسم

نگران نباش عزیزم کاملا عادیه من وقتی توسیکل بودم چنان سینه دردی تجربه کردم که تاحالا تجربه نکرده بود ...

عزیزم یه سوال دیروز دکترم میگفت این امپولارو بزنی واسه ای وی اف همینا که الان دوستمون کفت بعدش که رفت از ماما پرسیدم اگر برم تو روند ای وی اف چه کنم که هایپر نشم گفت با این امپولا هایپر اتفاق نمیفته میخوام بدونم تجربه شما چیه