2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047215 بازدید | 684581 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کنه عزیزم.من به همین دلم خوشه چون میدونم اینجا کم معجزه نداشتیم.فقط باور ندارم خدا واسه من هم مع ...

می فهمم حال دلتو منم همیشه فکر می کنم معجزه خدا مال دیگرانه در صورتی که تا حالا خدا بارها و بارها تو خیلی پرتگاه ها به دادم رسیده و نجاتم داده

کلا ذات ما آدم ها همینه تا به چیزی که دوست داریم نرسیم ناامید و مایوس میشیم

عزیزم جنین بلاست هم احتیاج به هچینگ داره یا نه دیگه؟

آره اتفاقا هچینگ به صورت طبیعی تو مرحله بلاست اتفاق میافته، حالا تو آزمایشگاه هم اگه روی بلاست انجام بشه خوبه ولی برای دفعه اول معمولا انجام نمیدن

پی آرپی عالیه، عقلانی هم هست حتما انجام بده راستی هچینگ جنین هم پیشنهاد بده این دو تا با هم شانس موف ...

عزیزم میشه لطف کنی بگی هچینگ چیه؟

بعدم اینجا می بینم همه میگن پیاده روی تند و کلا ورزش کردن برای قبل انتقال خوبه حالا من انشالله برج ۶ می خوام برم دکتروبرم تو سیکل میکرو حالا میگم تو این مدتی که وقت دارم تا برم دکتر برم باشگاه خوبه بنظرشما؟یعنی بدنم بهم نمیریزه یهو ورزشو شروع کنم یهوهم بخاطر دکتر قطع کنم ؟ببخش عزیزم سوالام زیادشددیدم شما اطلاعاتت بالاع گفتم 🙈

ممنون عزیز دلم❤ لطف کردی که بهم گفتی..‌ التماس دعا🍃 نمیدونم چرا کمر درد دارم امروز.خدا خودش حافظ ...

گلم کمر درد رو به دکتر بگو ولی خیالت راحت چیز بدی نیست، نی نی داره سنگین میشه، ولی حتما کمربند بارداری بخر به ستون فقراتت فشار نیاد، خیلی کمک کننده هست

دوستان اسپرین صبح می خورین؟ فمیبیون چی؟

نه من با شام می خورم که بعدش قراره بخوابم و فعالیتم کم بشه جبران کنه، البته من انوکسا ندارم، شما اگه زمان ناهار بخوری فکر کنم بهتر باشه، منظورم اینه حتما با یه وعده غذایی پر و پیمون بخور که به معده ت فشار نیاد

گلم همه چی گل و بلبل تو این آزمایش، و خیلی عجیبه، تو مرکز ناباروری نمونه دادن؟؟؟ 

خداروشکر عزیزم پس از جانب شوهرم خیالم راحت باشه؟؟ چرا عجیب گلم؟؟ ما بیمارستان مادر یزد رفتیم آزمایشگاه بیمارستان نمونه میگیرن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷