2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045775 بازدید | 684483 پست
بهار جون وقتی میخوای کاری انجام بدی اصلا نت گردی نکن.... .بعد از ایمان قوی داشتن بخدا به دکتر ایمان ...

آره حق با شماست من همش با نت گردی به خودم استرس میدم 

باشه حتما برام دعا کنید انشأالله توکل به خدا 😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم زوز 4 چ خبره مگه. مامان عجول..اصلا ب فکر علایم نباش..حتی اکه از اون.مامانا باشی ک علایم دارن ا ...

😂🙈

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تارا جون افرین...با خوندن پستت کلی اشک ریختم... انشاله دعای مادر منم بگیره😢و پسرم دیروز پسرم میگه ...

الهی بگردم 😢😢میفهمم چی میگی....

ان شاء الله خدا بهش دوقلو خواهر و برادر بده..😍😍

دخترمنم چند روز پیش پرسید مامان از کجا میفهمی نی نی داری؟؟منم گفتم اگه حالم بهم بخوره میفهمم !حالا هرروز صبح میپرسه مامان حالت خوبه؟😁 میگم اره ناراحت میشه 🤣 قرص فولیک اسید میاره میده میخورم هرروز..😁.دخترمنم تنهاست..

ان شاء الله عیدی سال بعد برادر وخواهرشون رو بهشون هدیه میدیم 😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم منم یه بچه دارم ...دکتر برام اینا رو نوشت بخاطر انتقال منفیم...دو تا سقط داشتی حتما ایناروانجا ...

عزیزم فقط منظورم آزمایش کاریوتیپ هست که مربوط به مشکلات ژنتیکی هست نمیدونم اون رو هم انجام بدم چون خیلی گرونه 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
واقعا خب دکتر که بهتر می دونه از نت حتما همینطوریه خداروشکر خیالم راحت شد خدا خیرت بده دوستم فقط این ...

نه گفت خراش واسه لانه گزینیه بهتر جنینه.گفت تا دوماهم میمونه تاثیرش ..چیز دیگه ای نگفت.

آره حق با شماست من همش با نت گردی به خودم استرس میدم  باشه حتما برام دعا کنید انشأالله توکل به ...

به من دوسال پیش دکترم گفت باید لاپاراسکوپی شی.اومدم خوندم تو نت که باعث کم شدن ذخیره میشه.دیگه بیخیالش شدم..چندبار ای یو ای کردم .یه بار ای وی اف.باز برگشتم سرخونه اول و همون کاری که دکترم گفت اول باید انجام بدی..دیگه این دفعه اصلا سرچ نکردم راجع بهش 😁

عزیزم فقط منظورم آزمایش کاریوتیپ هست که مربوط به مشکلات ژنتیکی هست نمیدونم اون رو هم انجام بدم چون خ ...

کاریوتایپ رو یه دکتر دیگه واسه م نوشت و من انجام دادم.ولی دکتر خودم میگفت اصلا لازم نبوده..نمیدونم حالا کدوم درست گفتن 😶

نه گفت خراش واسه لانه گزینیه بهتر جنینه.گفت تا دوماهم میمونه تاثیرش ..چیز دیگه ای نگفت.

آها من هنوز نتونستم برم تو سیکل میکرو قرار بود اینماه برم. فقط واسه تخمک کشی که بعدش برم لاماراسکوپی بعد اناقال جنین که تیروئیدم بالا بود دکترمم خارج کشور رفته اصلا نشد که برم حالا تصمیم گرفتم اول لاپاراسکوپی کنم بنظرتون بگم برام خراشم بدن با این وضعیت چون برنامه میکروم هنوز معلوم نیست چی بشه 

سلام بچه ها ببخشید یه سوال دارم،من هرشب قبل خواب و صبح ها یه لیوان شیر میخورم.مامانم شیر رو میجوشونه حتما که مطمئن شه سالمه...امروز وقتی شیر رو خوردم بعدش رفتم مسواک بزنم (چون تو خواب و بیداری شیر میخورم قبلش حال ندارم مسواک بزنم😂)

خلاصه اینکه از اوایل بارداری به مسواک زدن حساس شده بودم و عق میزدم...بعد امروز هم همینجور‌ شدم،گفتم عادیه،یهو دیدم نمیتونم تحمل کنم و بالا اوردم..خیلی ببخشید مجبورم با جزییات بگم (وقتی بالا اوردم شیر مثل تیکه های پنیر بود!) این طبیعیه؟نگرانم نکنه شیری که خوردم فاسد بوده!بچه ها کسی اینجوری شده؟اگه شیر مشکل داشته باشه تکلیف چیه؟چون الان حالم خوبه..مزه ی شیر هم بد نبود موقعی که خوردم...ذهنم درگیر شده نکنه فاسد شده بود شیر...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
کاریوتایپ رو یه دکتر دیگه واسه م نوشت و من انجام دادم.ولی دکتر خودم میگفت اصلا لازم نبوده..نمیدونم ح ...

همین رو میگم اخه امروز زنگ زدم برا هزینه اش گفت 470 تومن برا هر نفر که برا خودم و اقام میشه یه تومن

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .

@negin69     عزیزدلم خوبی؟رفتی سونو؟دیشب خیلی خیلی به فکرت بودم.ان شاالله که سونوگرافی گفته حال نی نی خوب خوبه...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
به من دوسال پیش دکترم گفت باید لاپاراسکوپی شی.اومدم خوندم تو نت که باعث کم شدن ذخیره میشه.دیگه بیخیا ...

واای می بینی گاهی اوقات کنجکاوی زیادیم خوب نیست😬😉من البته بخاطر بارداری قبلیم که خارج رحم بود ولولم تو لاپاراسکوپی دچار آسیب شد ودکتر قبلیم لولمو همونجا گذشت گفت ولی دیگه به دردت نمی خوره الان رفتم عکس رنگی گفت لولت چسبندگی داره هیدرو شده واسه همین می خوام برم لاپاراسکوپی برش دارم حالا برام سواله بعضیا تو لاپاراسکوپی چطوری لوله هاشون باز میشه چسبندگیشون از بین میره این موضوع واسه منم صدق می کنه که دیگه نیازی به برداشتنش نباشه؟

آها من هنوز نتونستم برم تو سیکل میکرو قرار بود اینماه برم. فقط واسه تخمک کشی که بعدش برم لاماراسکوپی ...

به نظر من تو که بیهوش میشی و میری اتاق عمل، دیگه خراش رو هم انجام بده.ان شاء الله که خیر باشه برات و بعدش طبیعی باردار میشی 

عزیزم منم علایم نداشتم اما امیدوار بودم چون بچه هی میان میگن که خیلیا علایم نداشتن.منم بدون علایم با ...

خداروشکر عزیزم..انشاالله برای منم بمونه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰