2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045189 بازدید | 684433 پست
عزیزم ان شاءالله بالاتر میره ❤🐣 پیشاپیش مبارکت باشه جوجه 🍃☘

عزیزم شما ازمایش ایمنی و انعقادی دادین درسته؟ بعد منفی شدن انجام دادین اگه اره چند وقت بعدش بعد خود طرازی نوشت براتون یا یه دکتر دیگه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الو بخور هیچ ضرری نداره اب و تخم شربت و کمی شکر یا عسل و لیمو تازه شربت درست کن اما خیلی خنک نباشه ...

مرسی عزیزم بخاطر راهنماییت😙😙

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم ان شاءالله بالاتر میره ❤🐣 پیشاپیش مبارکت باشه جوجه 🍃☘

من همه اون ازمایش ها رو تو دفترچم دارم اگه خود طرازی نوشته میگه حتما ازمایشگاه خاصی باشه یا هر جا بدیم قبول میکنن بعد بخوام ببرم پیش یه دکتر دیگه طرازی ناراحت میشه به نظرتون یا منطقی برخورد میکنه؟

عزيزم رنج نرمال چنده؟ بعدم تفسير اينجور آزمايشها ساده نيست حتما برو يك متخصص ايمونولوژي اونا كار خود ...

عزیزم وقت دهی زرنانی چه طوره ازمایشگاه خاصی رو قبول داره؟ مطب داره یا مرکز خاصی باید بریم ویزیتشم لطف میکنی بگی

عزیزم وقت دهی زرنانی چه طوره ازمایشگاه خاصی رو قبول داره؟ مطب داره یا مرکز خاصی باید بریم ویزیتشم لط ...

من رفتم گاندي ويزيتم كرد ولي گفتن جاي ديگه هم هست دقيق يادم نيست كجا بود ديگه

تقيربا واسه ده روز يا دو هفته بعد بهت وقت ميدند

يك ازمايشگاهي تو سعادت آباد رو قبول داره فكر كنم آزمايشگاه كاج بود اسمش ولي من بيشتر آزمايشامو قبلش مسعود انجام داده بودم كه بردم ديد اشكال نگرفت فقط كسري هارو گفت برو كاج ازمايش بده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من رفتم گاندي ويزيتم كرد ولي گفتن جاي ديگه هم هست دقيق يادم نيست كجا بود ديگه تقيربا واسه ده روز يا ...

همین لیست اناجون بود یا اضافه تر از اینه پس اینجا رو قبول نمیکنه میشه عکسشو بگیرین برام بذارین ببینم چیا نوشته

همین لیست اناجون بود یا اضافه تر از اینه پس اینجا رو قبول نمیکنه میشه عکسشو بگیرین برام بذارین ببینم ...

يك ليست خود مركز نوشت انجام دادم البته به اصرار خودم بعد رفتم زرناني هم چندتايي اضافه كردم 

اگه پيدا كردم حتما ميفرستم تاپيك

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم