2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
سلام دخترا منم ذخیرم کمه٫ باید برم تو سیکل میکرو تو رو خدا اگه قرصی دارویی خوبه بگین من بگیرم همس ...

عزیزم

سن و ذخیرت رو بگو لطفا بعضی ها نسبت به عدد ذخیره حساس ن کم نیست احساس میکنن کمِ

و آیا آزمایش هات تکمیلِ

مشکل لوله و آندومتریوز برسی شده

تا حالا هیستروسکوپی شدی؟

انشالله که بار اول جواب میگیری 

خیلی مامان داشتیم که بار اول نی نی دار شدن 

خدا کمک کنه و بخواد بقیه ش حرفِ ...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
زنگ بزنم میگن چه روزی باید برم؟ 

اره میخوای زنگ بزن اما من همینجوری یه روز صبح رفتم و برام ازمایشایی که کم داشتمو نوشت و سری بعد باهمسر رفتم  و اونم آزمایش داد فک کنم زنگ بزنی مطمعن تره

شنبه تا ۵ شنبه هستن فقط تعطیلات تعطیلن دیگه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین میدونم این حرف من الان شاید مناسب نباشه میفهمم که بتا بالا نره بهتره تا اینکه قلب بچه تشکیل نش ...

ممنونم ، دو تا دیگه دارم ، البته من تخمک اهدایی گرفتم خودم نداشتم 

سلام عزیزان من احتمالا این ماه برم پانکچر الان امپول سینال اف و امپول پرگووریس دارم  م ...

عزیزم از من بهت نصیحت اگر ذخیرت پایینه شینال اف رو عوض کن گونال  بگیر😶

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خب آخه وقتي آزمايش نگرفتن چطور ميفهمن  زياديش باعث سقط نميشه ؟

کارشون اینه

درسته حرف مفت زیاد میزنن اما یه عالمه بیمار شبیه ما زیر دستشون بوده 

خیالت راحت نگرانی ها یکی دو تا نیست بیخودی مغزت رو با این چیزا پر نکن که از لیست سیسمونی قلم های مهم رو جا میندازی بعد گریه میکنی ها😉

یه آزمایش بتا بدی ای کاش

امروز بی بی چک خریدم ان شالله صبح بزنم چه منفی باشه چه مثبت میرم دکتر ک آز بتا برام بنویسه یا سونو کنه

از این بلاتکلیفی خستم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عجب آدمای بی درکی😐😐😐😐به دکترت بگو برات استعلاجی بنویسه که باید استراحت کنی  برای انتقال هم ...

۵ روز نوشت ولی استفاده نکردم نمیخاستم تو اداره کسی بدونه میترسیدم منفی بشم ...

پنج شنبه انتقال دادم که مرخصی گرفتم و جمعه و شنبه هم که آفم هست کلا سه روز استراحت کردم بدون استفاده از استعلاجی البته برگه استعلاجیو بردم بیمارستان نفت تایید کردن نگهداشتم واسه روز مبادا دکتر اونجا هم گفت اگه بعد از این استعلاجیاتو تایید نکرد بیا یک نامه بدم ببری به رییس بهداشت و درمان صنعت نفت که این به اصطلاح رییس حتما مشکل روانی داره که میخاد باعث مشکل واسه یک خانم باردار بشه. بکشنش تست روانسنجی تا بفهمه چه خبره. 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنونم ، دو تا دیگه دارم ، البته من تخمک اهدایی گرفتم خودم نداشتم 

دوست خوبم پس شاید بدنت واکنش نشون داده به تخمک اهدایی حتما آزمایش ایمنی و انعقادی رو بده بدون اون اصلا دیگه انتقال نده که پشیمون میشی.

شما تهران هستید؟

خودتون شخص رو پیدا کردی یا مرکز بهتون پیشنهاد داد؟ کجا انجام دادید؟

هزینه اون شخص چقدر شد؟

اگه حوصله داشتی بگو چطوری هست خیلی ها میخوان بدونن

عزیزم سن و ذخیرت رو بگو لطفا بعضی ها نسبت به عدد ذخیره حساس ن کم نیست احساس میکنن کمِ و آیا آزمایش ...

من ۳۶ سالمه ذخیرمم ۴۹ صدم

همسرمم مشکل داره اسپرمش

برای آزمایش قبل از بارداری رفتیم دکتر گفت جفتون مشکل دارین یکماه اقدام کنین نشد برین آی وی اف

یکماه اقدام کردیم امروز رفتم دکتر داروهای آی وی اف داد برام

نه من سونو کرد نه چیزی

فقط طبق amh گفت

عکس رنگی و این چیزا رو هم هیچکدوم ننداختم و ازم نخواست

دکترمم زهرا حیدر هست

الان دارم از استرس و غصه دق میکنم

سلام عزیزان من احتمالا این ماه برم پانکچر الان امپول سینال اف و امپول پرگووریس دارم  م ...

اولین باره وارد سیکل میشی؟

حتما پودر رو بخور اصلا نگران نباش اضافه ش با ادرار دفع میشه روزی ۲بار بخور

و امگا۳ روزی یه دونه و ویتامین ایی هر دو روز یه دونه هم خودت هم همسرت 

ویتامین سی هم هر روز هم خودت هم همسر

ذخیرت و سن ت رو بگو عزیزم.؟

من ذخیرم کمه و همسرم مشکل داره،دکتر واسه قبل پانکچر بهم فرتیلcmداده روزی دوتا ،و مکمل پروکسید وومن ی ...

ممنون عزیزم جواب دادی

من دارم دها میخورم امروزم بهم زینک داد

همسرمم فرتیل پلاس و پنتوکسی فیلین

شما ذخیرتون چنده؟ چه راههای درمانی رو امتحان کردین؟

من ۳۶ سالمه ذخیرمم ۴۹ صدم همسرمم مشکل داره اسپرمش برای آزمایش قبل از بارداری رفتیم دکتر گفت ج ...

از حیدر بعیدِ عکس رنگی نخواسته...

کم هست اما نه وحشتناک خیالت راحت.

خدا کنه تخمک های باکیفیت داشته باشی این مهمِ

میری مطب یا بیمارستان ؟

دارو چی بهت داد؟

مکمل نگرفتی؟!

از حیدر بعیدِ عکس رنگی نخواسته... کم هست اما نه وحشتناک خیالت راحت. خدا کنه تخمک های باکیفیت داشته ...

مطب میرم والا هنوز من سونو هم نکرده

فعلا دها و زینک میخورم آمپول د۳ هم گفت باید بزنیم هر دو

تو رو خدای برای من دعا کنین اصلا حالم خوب نیست