2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم انشاالله جنين شما سالم ميمونه نگران نباش من خيليارو ديدم با يدونه جنيني كه داشتن باردار شدن تا ...

ممنونم.حتما

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
دوستيها هركي قانوين تبصره يا چيزي سراغ داره كه بشه باهاش استعلاجي گرفت بعنوان استعلاجي دوران بارداري ...

تارا جان منم دقیقا به این تبصره ها نیاز دارم

اگه نتیجه گرفتی به منم بگو لطفا

سلام بچه ها مرسی از همتون .آزم منفی شد ...خیلی حالم بده دعام کنین ...فعلا ادامه نمیدم..

عزیزم اگه بگم‌ناراحت نباش حرف بیخودی زدم چون نمیشه واقعا بعد اینهمه تلاش وقت هزینه که صرف میکنی و جواب منفی میگیری ناراحت نباشی ولی به این فکر کن که شما اولین و آخرین نفری نیستی که جواب منفی میگیره الان منم روز ۸ انتقالم هست و خیلی های دیگه که الان مثل من منتظر جوابن و در بهترین حالت باز ۵۰ درصد یا بیشتر احتمال جواب منفی وجود داره...با خودت خلوت کن..گریه کن...خودتو خالی کن ولی به خودت بگو چند روز فرصت دارم ناراحت باشم گریه کنم تا آروم بشم ولی بعدش باید خودتو جمع و جور کنی و دوباره تلاش کنی...این راهی که ما شروع کردیم تلاش زیاد میخواد کسایی رو دیدم که بار ۸ انتقال مثبت شدن یا بعد ۱۵ سال به صورت طبیعی باردار شدن..پس وقتی ناراحتی فقط به این فکر کن که تنها نیستی و خیلی ها تو شرایط شما و شاید هزار مرتبه بدتر از شما هستن...

قبل انتقال غیر از استروژن و پروژسترون چیزی داشتی گلم

ويتامين اي  و مولتي ويتامين كه بعد انتقال نخوردم ديگه

قبل از پريود هم نصف آمپول ميكرورلين رو زدم

خراشمم قبل از پريودم بود

جفت خلفی....  یعنی جفت پشته و جنین جلو....  برا همین محسوس‌تر لگداشو حس میکنی....  ...

سلام آنا جون من خیلی وقته اینجا نیومدم گفتم یه بار دیگه شانسمو امتحان کنم رفتم دارو گرفتم برای پانکچر ولی تعداد تخمکام 4 تا بیشترنبود سری قبل بیشتر بود ولی دوتا تخمک بعد از عمل داشتم داروهام رو مصرف میکنم ولی میخواستم ببینم با چهارتا میشه آمپول اچ سی جی بزنم و طبیعی اقدام کنم تعداد تخمکام زیاد نیست میگم یعنی مشکلی به وجود نمیاد دکترا که الکی دارو میدن و با تعداد کم هم میگن پانکچر شو 

خدایا شکرت😙
ترلا جان انشاالله مثبته گلی داروهاتو میگی 

استراديول و ايكويين روزی ۲ تا، امگا ۳, ویتامین ایی، ویتامین دی، مولتی ویتامین، اسید فولیک، منیزیوم، آسپرین، شیاف Utrogestan ۲۰۰ روزی ۲ تا، آمپول پروژسترون روزی ۱ عدد، انوکسا ۶۰۰۰ روزی ۱ عدد

تیاراجان دکترتون کیه؟راضی هستین ازش؟؟

خانوم دکتر مریم اصغر نیا آره دکتر خوبی هستن اما نمیدونم چرا بدنم جواب نداد این سری چندتا از دوستام ای وی اف موفق داشتن

گر نگهدار من آن است که میدانم شیشه را در کنار سنگ نگه میدارد   
ای بابا، چه قدر بد، چی بود دارهاتون چه مارکی؟  من گونال اف شرکت مرک از رویان خریدم فردا عکسشو ...

نمیدونم مال کدوم شرکت بود ولی میزارم عکسشو فردا منم منوتروپین بود که ۲ تا پودر و یک آب در روز تزریق میکردم دیگه تسلیم چی بشیم راحی نیست خدا کنه عوارض نداشته باشه

گر نگهدار من آن است که میدانم شیشه را در کنار سنگ نگه میدارد