2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045288 بازدید | 684449 پست
خواهرای گلم و دوستای عزیزم با اشک روی صورت و دستای لرزون دارم تایپ میکنم  لطف خدا شامل حالم شد ...

الهام عزیزم دیدی گفتم به علایم نیست واییییییییی خدایا صدهزار مرتبه شکرت🌺🌺خیلی برات خوشحالم عزیز دلم مبارکت باشه عزیزم بتات چند بود😍😍😍😍😙😙😙😙😗😗😗

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان شما بعد پانكچر  چند تا آمپول انوكساپارين زدين؟اصلا براي ي تجويز ميكنن ؟

از روز انتقال روزی یکی میزنیم عزیزم الانم ک بارداریم میزنیم برای نگهداری جنین و جلوگیری از سقطع عزیزم 

خدا جونم شکرررت  
از روز انتقال روزی یکی میزنیم عزیزم الانم ک بارداریم میزنیم برای نگهداری جنین و جلوگیری از سقطع عزیز ...

مرررسي عزيزم من شنبه پانكچر كردم از اون روز ٥تا زدم كلا ١٠تا دادن بهم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها الان شوهرم زنگ زده برای همین داروخونه ی نثارحسینی گفته دارم اما نمیشه پست کنیم!چون خراب میشه😑😑😑منظورش اینه راه دوره و اگه گرما ببینه خراب‌میشه...چیکار‌کنم بنظرتون؟هیچ راه حلی ندارین؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستان خوردن اش رشته اوایل بارداری اشکال نداره ؟؟    

نه گلم.البته چون حبوبات داره سعی کن زیاد نخوری اذیت نشی

نوش جونت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم