2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
نه من همون 70،80 میگیرم، البته هر داروخونه ای نداره ولی قیمتش دیگه انقدر زیاد نشده😳😳چه خبره 400😢

عزیزم شماره ی داروخونه ای که میگیری رو نداری؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه هاییکه هنوز ۴هفته و ۲روزشون نشده میشن ماه و اعمال ماه ۱ این امروز و فردا هم ۵شنبه جمعس و انجام ب ...

عزیزم ممنون که گذاشتی تنوستی هر ماه بزار 

تا انجام بدیم 

انشاالله نینیت سالم باشه💓

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

☺️☺️🤭 خدا نکنه عزیزم😘 خودتو و‌جوجوت سلامت باشید همیشه❤️ اره قبول دارم یکم عجله کردم ولی از شنبه ...

ان شاءالله همیشه خوش باشی❤

منم ازمایشام‌پنج شنبه بود😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
دوستان تهرانی،میشه کمکم کنید؟داروخونه ای که مطمئن هستید شیاف سیکلوژست داره میشه شمارشو بهم بدین؟ مم ...

شماره ی 1490 اطلاعات دارویی بهت میده، لااقل بتونی تو شهرای اطراف خودت پیدا کنی تا برات پست کنن

وای بخدا ببخشید ناراحتتون کردم واقعا تو شرایط بدی هستم همه میگن هر چی خودت بگی فقط زود تصمیم بگیر، ت ...

عزیزم ما اینجا دور همیم که هم تو شادیای هم شریک شیم هم تو غصه های هم..

منم خیلی تعریف حنطوش زاده رو شنیدم.حتما تونستی برو پیشش.

از خدا میخوام حافظ خودت و گل پسرت باشه عزیزم❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
شماره ی 1490 اطلاعات دارویی بهت میده، لااقل بتونی تو شهرای اطراف خودت پیدا کنی تا برات پست کنن

اطراف خودم که بعید میدونم اصلا گیر بیاد😑ولی مرسی عزیزم...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مبارکه عزیزم منم انتقالم 11 خرداد بود چه زود رفتین ازمایش .برای من یکشنبه نوشتن

ممنونم❤️

من ازم شنبه بود اما دیگه طاقتم طاق شده بود☺️🤭

ایشالا شما یکشنبه خوش خبری❤️

جواب من منفي شد انشاالله سه تاي ديگه با خبر خوب بيايد براي منم دعا كنيد سريه بعد انشاالله

عزیزم ان شاءالله معجزه خدا تو دلت لونه کنه❤