عزیزم من دو دفعه قبلی جنین های فریز و بلاست داشتم . سل تراپی کردم و خراش رحم دفعه دوم داشتم. قرص استرادیول وپردنیزولون و امپول پروژسترون و اسید فولیک و اسپرین و امپول انوکساپارین. همه چیزم رعایت کردم از خورد و خوراک گرفته تا استراحت اما خواست خدا چیز دیگه ای بود و نشد.
این سری من فقط قرار بود پانکچر کنم و انتقال بمونه برای معلوم نیست کی. برای همین تغذیه خاصی قبل انتقال نداشتم.
ولی خدا خودش همه چی رو یه جوری درست کرد که من چهار روز بعد پانکچر انتقال دادم و واقعا فکرشم نمی کردم. جنین هام بلاست نبودن کار اضافه دیگه ای هم نکرده بودم. دارو هم فقط بهم پروژسترون وانوکساپارین و یدوفولیک داد. دیگه هیچی نداشتم. اما فهمیدم خواست خدا بالاتر از هرچیزیه. ایندفعه به کمک خودش ارامش نسبتا بیشتری داشتم سر خودمو با کتاب و فیلم و نقاشی کردن پر می کردم.
ولی اینم بگم از زمان پری تقریبا تا یه هفته هر شب روغن سیاهدونه می زدم. سعی می کردم چیزای گرمی بخورم چون طبعم سرده. البته این کارا رو کردم که واسه پانکچرم خوب باشه چون نمی دونستم انتقال دارم. ولی گرم نگه داشتن رحم خیلی موثره به نظرم
در اخر هم اینکه همه اینایی که گفتم اگه خواست خدا نبود فایده ای نداشت. اون خودش بهترین زمان رو برای هممون در نظر گرفته. من بعد هر منفی خیلی بی قراری می کردم و همش می گفتم چرا اما بعد که اروم میشدم میگفتم خدایا شکرت حدما صلاح نبوده . اما مطمین بودم یه روزی لطفش شامل حالم میشه❤️
انشاءالله به زودی شما و همه منتظرا دامنشون سبز شه❤️🙏