2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
من تو اینستا پیجشو دیدم. فک کنم اکثرا اونجا طبیعی زایمان میکنن..  اگه اشکالی نداره در مورد هزی ...

آره هم طبيعي زايمان ميكنن هم سزارين. با توجه به معايناتي كه ميكنه به مادرا شرايطشون رو واسه زايمان ميگه. 

هزينه هاشو بايد تو واتساپ بهشون پيغام بدي بپرسي من خودمم نپرسيدم. نه ماه آخر قبول نميكنه و بايد پكيج كلاس هاي بارداريشو شركت كني يه سرياش اجباري يه سرياش هم آزاد هر كي دوست داره شركت ميكنه. از هفته ١٢ بازداري بعد غربال اول كلاس داره

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
من تو اینستا پیجشو دیدم. فک کنم اکثرا اونجا طبیعی زایمان میکنن..  اگه اشکالی نداره در مورد هزی ...

زير نظر دكتر خودش هم بايد باشي اگر ميخاي پيش خودش زايمان كني. دكتر صدري بيمارستان گاندي 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۲ اردیبهشت پریودیم ۴ اردیبهشت طبق سونو ۷ هفته طبق  حساب دکتر ۶هفته و۵ روز  جنینممم ۵ روزه ...

منو شما فکر کنم با هم باشیم منم ۲۲ اردیبهشت اخرین پریودیم بود و ۴ خرداد انتقالم

خدا جونم شکرررت  
منو شما فکر کنم با هم باشیم منم ۲۲ اردیبهشت اخرین پریودیم بود و ۴ خرداد انتقالم

نه کامل ننوشتم ۲۲ اردیبهشت انتقال دادم ....۴ اردیبهشت پریودم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بله ..فکر کردم ۲۲ اخرین پریودتون بوده انشاللله بسلامتی عزیزم 

ممنون عزیزم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
برای بعد از انتقال لوبیا سبز و نشاسته حل شده تو آب بخورین بهتره.قبل انتقال هم غذای سبک خورده بشه که ...

یعنی بعد انتقال که روتخت دراز کشیدیم شیافو استفاده کنیم؟ 

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم
عزیزم من آزمایشاتم رو که کلا آزمایشگاه نیلو میرم سمت پارک ساعی. سونوی ان تی و آنومالیم سونوگرافی غل ...

سونوگرافیش خوب بود و راضی بودی؟ شلوغ بود یا راحت نوبتت شد؟ قبلش تلفنی وقت گرفتی؟ 

اووووو.... نگرانی هاتو نگه دار بعدا لازمت میشه😊 یه جایی میرسه که تاریخ سونو  دو هفته اختلاف د ...

من الان ۶ هفته هستم

اما تو سونو دکتر گفت ۴ هفته دیده می شه

اختلاف دو هفته تو اول بارداری خیلی نا امید کننده س😔😔😔

سونوگرافیش خوب بود و راضی بودی؟ شلوغ بود یا راحت نوبتت شد؟ قبلش تلفنی وقت گرفتی؟  

عزیزم هم غلامین هم الوند تلفنی نوبت گرفتم...  ولی در کل خیلی شلوغ نبود.الوند یکوچولو بد نوبت داد.

ولی هر دوش خوب بود..مخصوصا الوند.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
من الان ۶ هفته هستم اما تو سونو دکتر گفت ۴ هفته دیده می شه اختلاف دو هفته تو اول بارداری خیلی نا ا ...

خودتون نگران این اختلاف هستید یا واقعا از نظر علمی مطمئن هستید جای نگرانی داره؟

خودتون نگران این اختلاف هستید یا واقعا از نظر علمی مطمئن هستید جای نگرانی داره؟

علمیش اینه که باید فالواپ بشه

اما تونت هر چی گشتم یکی مث خودم پیدا کنم نکردم

من الان ۶ هفته هستم اما تو سونو دکتر گفت ۴ هفته دیده می شه اختلاف دو هفته تو اول بارداری خیلی نا ا ...

ای کاش جای دیگ هم سونو میشدی