2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
مامانای صبور میشه فردا۷ صبح برین آزمایشگاهیکه مثل مال من بزاره تو دستگاه و بعد۱ساعت جواب بده😁😁😁را ...

مال من گفت روز ۱۶ برو ازمایش 

خودم دل تو دلم نیس

من فردا ظهر میرم ازمایش باید صبر کنم همسرم از سرکار بیاد با هم بریم

عزیزم مرکز چیزی نمیگه چون براشون مسئولیت داره جنینی هم خدایی نکرده دفع بشه یهو روز ده با لک بیرون ن ...

حدا از دهنت بشنوه عزیزم

دوستم که بیمار دکتر نصر بود و انتقال دوم دوقلو دخنر بارداره هم دو روز مختلف لک دید 

بله مراکز سعی میکنن حتی الامکان در مورد مثبت و منفی شدن حرف نزنن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما شهر دیگه انتقال جنین داشتین ؟؟  یا همین جایی که زندگی میکنید  اگه اره  چ ...

سلام عزیزدلم.پیشاپیش مامان شدنت مبارک.من شهر دیگه ای بودم.رفتم یزد برای انتقال

و از یزد تا قشم همون ۱۰-۱۱ ساعت طول میکشید...ولی دوستامم که بعضیا ۷-۸ ساعت طولانی بود مسیرشون فردای انتقال راه افتادن...اما من راستش موندم دو هفته رو!دلیلش هم طولانی بودن مسیرم نبود.دلیلش این بود که مسیرمون افتضاااااح بود.خیلی جاده ش داغون بود عزیزم.و من تقریبا ۱۶ انتقالم بود که برگشتم شهرمون.اونم انقد مسیر داغون بود که تا سونوی قلب من دل تو دلم نبود.همش میگفتم با این همه تکونای وحشتناک نی نیم نمونده حتما!انقد ناراحت بودم!ولی خدا میخواست نشونم بده که صبور بودن لازمه ی مادرشدنه!خوردم به تعطیلات و سونوی قلبم افتاد هفته ی ۱۰😂

یعنی انقد حررررص میخوردم اون‌روزا.وقتی رقتم و صدای قلبشو شنیدم خیالم راحت شد!

راستش فهمیدم اگه خدا بخواد با مسیر طولانی و کار و این چیزا نی نی هیچ مشکلی براش پیش نمیاد...کافیه اون بالا سری بخواد...ما ۶ نفر بودیم تو اتاقمون که همه بعد انتقال رفتن شهرشون.که مسیرهای همه طولانی بود.فقط من موندم...ولی خداروشکر ۴ تا مثبت داشتیم

میخوام بگم اگه طولانی بودن مسیر بهت استرس میده یکی دو روز بعد انتقال رو بمون...بعد برو شهرتون...وگرنه که ما دکتر بهمون گفت با هرچی اومدین با همونم برگردین.هیچ مانعی نیست

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مامانای صبور میشه فردا۷ صبح برین آزمایشگاهیکه مثل مال من بزاره تو دستگاه و بعد۱ساعت جواب بده😁😁😁را ...

کدوم ازمایشگاس مامان عجول؟

من احتمالا برم مسعود که سر صبری ۳ بعدازظهر جواب میده

نیلو سه ساعته جواب میده ولی دوره برام

شما هنوز سونو نرفتین مگه؟

نه عزیزم .به من گفته شش هفته بعد از انتقال .اما پریروز خیلی عصبی بودم یه لک کوچولو دیدم ، امروز عصر هم چند بار تا حالا لک قهوه ای کم رنگ دیدم نگرانم

سلام عزیزم روزهای زوج اونم فقط صبح میشینن

خیلی ممنون لطف کردی عزیزم شما اطلاع دارید رحم جایگزین تورونددرمانیشون هست یانه اگه میدونید لطفا جواب بدید 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
ببخشید عزیزم یه سوال دارم شما وقتی پانکچر هم داشتی میرفتی سرکار؟؟؟ من میترسم موقع پانکچر برم سر کا ...

من واسه پانکچر ۴ روز مرخصی گرفتم ولی بنظرم دو روز کافی بود چون روز سوم من رفتم بازار تهرانو زیرو رو کردم 

من قبل انتقال اولم..‌پارسال یعنی، ده روز لوو ایرانی خوردم.. اصلا مشکل تیروئید نداشتم تا همین دفعه. ...

عه پس لوو خارجی خوبه.بعد دزش با ایرانی یکیه؟

اخه من ایرانی از همین جلد قرمزا دز ۰/۱ میخوردم روزی نصفی...اره قیمتش مهم نیست اگه تاثیر داشته باشه

من راستش نگران بودم دزش با ایرانیه متفاوت باشه گفتم سرخود خارجیشو نخرم...مرسی دوستم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خواهش میکنم عزیزم.🍃🍀 من از همون هفته هفت که خونریزی کردم و یدونه قل سقط شد ایزوپرین دارم. اوایل ه ...

اها من اخه درد و انقباض ندارم زیاد.گاااهی خیلی کم پیش میاد واژن تیر بکشه...که اونم دکترم برام ننوشت ایزوپرین رو...من دیدم اکثر میکرویی ها داشتن این قرصو گفتم شاید لازمه منم بخورم..چون شنیدم از زایمان زودرس جلوگیری میکنه

ممنونم گلم.ان شاالله دختر نازتو صحیح و سالم بغل بگیری

انشالله🙏🏼💕 چرا كابوس رويا؟؟؟؟من ١٪؜ هم از زايمان طبيعى نمى ترسم  چون همش تو ذهنم مى گم چه ...

هانا جان چه خوب که طبیعی بچه رو میاری هم برای خودت هم نی نی نازت بهتره که طبیعی زایمان کنی

خانمها اگر بدونن زایمان طبیعی چه مزایایی داره هیچ وقت سراغ سزارین نمیرن

اگر خدا بخواد به من هم نی نی بده و شرایطش محیا باشه حتما طبیعی زایمان میکنم.

بسلامتی بقلش بگیری ما رو هم تو لحظه شیرینی که داری دعا کن🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام عزیزدلم.پیشاپیش مامان شدنت مبارک.من شهر دیگه ای بودم.رفتم یزد برای انتقال و از یزد تا قشم همون ...

انشاالله تن خودت و نینی سالم باشه عزیزم 💖

عزیزم  ۲۹ یعنی پنج شنبه هفته بعد  باید برم برا سونوی قلب 

یعنی ۷ هفته میشم فکر کنم 

شوهرم از محل کارش قرارِ ۵ هفته دیگه هم اجازه بگیره بمونیم تو این شهر  نزدیک ۳ ماهم میشه فکر کنم 

اخه منتقلمون کردن شهر خودمون و مجبوریم اسباب کشی کنیم و بریم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
والامنم قبل انتقال جنین ازمایش میدادم یه بارحتی۳ونیم بودگفتنمشکلی نیس بعدمن گفتم مگه نبایدزیر۲باشه گ ...

نمیدونم گلم.اخه من خیلی وقته دارم لوو رو میخورم.حتی قبل از تصمیم برای میکرو

من دکترم میگفت از نظر یه فرد عادی هیچ نیازی نداری به دارو و تیروئیدت کم کار نیست

اما از نظر کسی که قصد بارداری داره باید زیرنظر باشی و کنترل شه این عدد...